harisman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να κάνω cloning του παλιό μου HDD σε SSD, αποφάσισα να κάνω clean istall στον SSD τα Win 7 GR Ultimate 64bit. και με την ευκαιρία να πάω σε 64-bitα Windows, ξεπερνώντας και τους περιορισμούς σε RAM που είχε η mobo στα 32-bitα. Ο υπολογιστής πάει σφαίρα πια με τον SSD, αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Ο δεύτερος 3TB εσωτερικός δίσκος μου, που είχα για data, είχε 2 partitions (ένα 2 tb και ένα 746 gb) προκειμένου τα αρχικά εγκαταστημένα Win 7 ΕΝ 32bit μου, να τον "βλέπουν"-αξιοποιούν πλήρως. Τώρα με τα Win 7 GR Ultimate 64bit, στον data δίσκο, βλέπει μόνο το 2tb partition και το 746gb μου λέει "δεν έχει εκχωρηθεί", χωρίς να δίνει επιλογές να κάνεις κάτι (οι επιλογές στο screenshot, δεν είναι ενεργές...).Τι μπορώ κάνω για να ανακτήσω τα δεδoμένα του και να μπορώ να τον χρησιμοποιώ φυσικά, χωρίς να κινδυνέψουν τα δεδομένα του δίσκου (και των 2 partitions)? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. ΥΓ: Βάζω κ κάποια screenshots, μπας κ βοηθήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 Δωσε του ενα γραμμα. Αν βλεπω καλα απο κινητο αυτο ειναι το προβλημα. Αν πας ιδιοτητες τι σου λεει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harisman Δεκέμβριος 16, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 Δωσε του ενα γραμμα. Αν βλεπω καλα απο κινητο αυτο ειναι το προβλημα. Αν πας ιδιοτητες τι σου λεει; Οι επιλογές δεν είναι ενεργές......Οι ιδιότητες δείχνουν ότι έχω επισυνάψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 16, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 (edited) Κανε επεκταση του τομου ΕΔεν εχεις δεδομενα στο άλλο κομματι ετσι? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 16, 2014 από slalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts