phovos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 Ρε παιδια έχω την ΝΧ6800 η οποία έχει πάνω στο σύστημα ψύξης κι ένα ρυθμιστή στροφών.Το είχα στο τέρμα αλλά επειδή έκανε σαν αεροπλάνο και μου σπασε τα νευρα πήγα να κατεβάσω τις στροφές στο minimum αλλά τότε ο ανεμιστήρας έκανε ένα θόρυβο σα σφυριγμα και ακουγόταν πιο δυνατά από πριν!Αν έχει κάποιος ιδια κάρτα ας μου πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα ή έστω καμια ιδέα για να το διορθωσω!!!!Υ.Γ μήπως θέλει λάδομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 κατα πασα πιθανοτητα με λαδωμα θα λυθει το προβλημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Έλενξες το ανεμιστηράκι για σκόνες???Πολλές φορές αν μαζευτεί πολλύ σκονη κάνουν υπερβολικό θόρηβο...Καθάρισέ το βάλε και λίγο λαδάκι και πρέπει να είσαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 αν δεν λύθει με το λάδοκαθάρισμα στείλτην για Rma .της μητρικής μου εμένα μούγγριζε αλα με το λάδωμα ηρέμησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Δεκέμβριος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Απο σκόνη δε νομίζω να είναι γιατι τη κάρτα την έχω 2-3 βδομάδες το κουτί είναι κλειστο και στο μπροστά fan του case έχω βάλει φίλτρο(Καλσον Νο3 μπεζ :T: ) Τι λάδι πρέπει να χρησιμοποιήσω και που μπορώ να το βρώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 λάδι μηχανής . αν και εγω έβαλα ενα spray που λαδώνουν καραμπίνες δίκανα κτλ .. πιστευω και αντισκουριακό spray θα κάνει , , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Ενα απλο "λεπτο" λαδι την κανει την δουλεια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Δεκέμβριος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 ο θόρυβος είναι τελικά το μεγάλο μειονέκτημα στις 6800.Κρίμα , γιατί είναι πολύ καλές κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 παρατήρησα πως μαζύει πολύ σκόνη και χνούδι στη μεριά που ξεκινούν οι χάλκινες ψύκτρες.την φύσηξα και είναι πιο ήσυχη και πιο καθαρή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Δεκέμβριος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από nikos [Σήμερα, στις 13:25] ο θόρυβος είναι τελικά το μεγάλο μειονέκτημα στις 6800.Κρίμα , γιατί είναι πολύ καλές κάρτες. Ποιος θορυβος !.Η MSI δεν ακουγεται καθολου καθως εχει ενα γομαρι χαλκινη ψυχτρα και τον ανεμιστηρα να δουλευει στις 2.800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Bill17 Ποιος θορυβος !.Η MSI δεν ακουγεται καθολου καθως εχει ενα γομαρι χαλκινη ψυχτρα και τον ανεμιστηρα να δουλευει στις 2.800 2800rpm ακούγονται πολύ ότι ανεμιστήρα και να έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Δεκέμβριος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 16:19] 2800rpm ακούγονται πολύ ότι ανεμιστήρα και να έχεις... Μα ρε παιδια αυτη την καρτα εχω και δεν ακουγεται καθολου στις 2800 και εχω και τους ανεμιστηρες του κουτιου στα 7volt.Βεβαια αν την παω 4000 βουιζει ο τοπος αλλα δεν εχει αναγκη μιας και η χαλκινη ψυχτρα κανει πολυ καλα την δουλεια της . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Δεκέμβριος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Συμφωνω κι εγω με τον Bill17 και η δικια μου δεν ακουγετε οταν ειναι χαμηλα και δεν χρειαζεται να της ανεβασω στροφες λογω χαμηλης θερμοκρασιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 22, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 εκτός αυτού είναι και θέμα κουτιού μιας και με το καινούργιο είναι σαν να μην έχω ανεμιστήρες πολύ αθόρυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Δεκέμβριος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Δοκιμασε πρωτα με ενα καλο φυσημα και περασμα με ενα πινελο.Μη βαλεις αμεσως λαδια η σπρει γιατι μετα θα θελει συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Δεκέμβριος 23, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Βαλε λαδι και ελα βραδυ!!!ΧΕΧΕΧΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.