Jump to content

ati hd 4850 bios needed

p_under

Recommended Posts

Έκανα μια βλακεία και έχασα το default BIOS της κάρτας μου. Πως? 

Πήγα να την φλασάρω και νόμιζα ότι το έχω αποθηκεύσει αλλά αυτό που πίστευα ότι ήταν το def, ήταν αυτό που μόλις είχα κατεβάσει. Η κάρτα brickαρε αλλά την ξεμπρίκαρα με την χρήση του atiflash αφού είχα bootάρει από την ενσωματωμένη της μητρικής. 
Το αποτέλεσμα είναι ότι έπειτα από πολλές δοκιμές κρασάρουν οι drivers και δεν ξέρω ποιο Bios είναι κατάλληλο για την κάρτα μου. 
Η κάρτα είναι αυτή, έχει κανείς το default bios ή μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το βρω? (από το techpowerup δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το σωστό.) 

απο το techpowerup λογικά κάποιο απο αυτα που γραφουν 625/993 πρέπει να κάνουν. Μονο με δοκιμες θα βρεις πιο ταιριαζει γιατι καμία απο τις φωτο που εχουν μαζι με τα bios δεν ταιριαζει με τη δικια σου http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?architecture=&manufacturer=Sapphire&model=HD+4850&interface=&memType=GDDR3&memSize=1024

αυτο που δεν κατάλαβα ειναι με ποιο bios την ξεμπρικαρες? Τους drivers δοκίμασες να τους βγάλεις και να τους ξαναβάλεις? Το original bios τελικα δεν το χες αποθηκεύσει? Ρωτάω γιατι ειναι διαφορετικες οι παράμετροι της αποθηκευσης και φλασαρισματος, ωστε να ήταν μόνο λάθος το όνομα

Αν δεν καταφερεις πάντως τπτ με τα παραπανω bios στειλε και ένα μαιλ στην sapphire, μπορει να στο στείλουν

edit βεβαια ίσως ειναι λαθος και οι φώτο που χει η sapphire καθως στις φώτο φαίνεται οτι η κάρτα έχει 512mb

την ξεμπρικαρα με ένα από όλα αυτά που έχει το techpowerup. 11 για την ακρίβεια. τα δοκίμασα όλα, δούλεψαν 3 νομίζω. έπειτα κράσαραν συνέχεια οι οδηγοί, δεν άκουγαν ούτε σε unistall/reinstall και γι αυτό είμαι μπερδεμένος. Δεν ξέρω δλδ ποιο από αυτά που δούλεψαν είναι το σωστό. 

Το original όχι δεν το είχα αποθηκεύσει τελικά, αυτό ήταν το λάθος της όλης υπόθεσης. Μόλις έκανα φορμάτ και πέρασα ένα bios που έλεγαν σε άλλο φόρα ότι είναι το default. δείχνει να παίζει σωστά. Θα ενημερώσω εδώ. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.