Mitos175 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2014 Σήμερα που πήγα να ανοίξω το λαπτοπ παρατήρησα ότι δεν άναβε το λαμπάκι τροφοδοσίας. οκ λέω ήξερα ότι ήταν στα τελευταία του εκεί όμως που το ψαχουλευα παρατήρησα ότι έχει σπάσει το pin από το βύσμα του τροφοδοτικού.Εγώ τώρα πως στο καλό θα βγάλω το pin μέσα από το power Jack?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 14, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Με καμιά λεπτή προσέλα δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Δεκέμβριος 14, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Όχι αν και δεν νομίζω να έχω αλλά ούτε να μπορεί να μπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 14, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Μπαίνει. Πρόσφατα αντιμετώπισα παρόμοιο θέμα σε tablet που σίγουρα το Jack είναι πιο λεπτό. Να σου πω έσπασε απο τη μεριά του τροφοδοτικού ή του Laptop? Αν το δεύτερο φτιάχνει εύκολα. Αν το πρώτο πάρε ένα άλλο Jack και με κλέμα ακόμα να κάνεις την αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Δεκέμβριος 14, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Το λαπτοπ είναι ένα Hp g62 δες και πες μου αν μπορείς.έχει σπάσει από την μεριά του τροφοδοτικού το πιν.Εγώ σκέφτηκα αν βρω όλο το καλώδιο να ανοίξω τροφοδοτικό και να κολλήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 14, 2014 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Αν είναι απο τη μεριά του τροφοδοτικού και να το βγάλεις δε βρίσκω πως θα το κολλήσεις μετά.Δοκίμασε αυτό που σου είπα. Κόψε το καλώδιο και πάρε ένα jack ϊδιο με αυτό που έχει απο ένα ηλεκτρολομάγαζο και κάνε τη σύνδεση στο νέο jack πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Δεκέμβριος 14, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 στην πλακέτα πάνω αφού βγάλω το προηγούμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 14, 2014 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Μάλλον δεν έχω πιάσει που ακριβώς σου έχει σπάσει τι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Δεκέμβριος 15, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 Λοιπόν τούτο εδώ το παλαπέρδι http://i.ebayimg.com/00/s/MTIyM1gxMjIz/z/y28AAOxyUrZS4nW0/$_57.JPG έσπασε μέσα σε αυτό εδώ το μαλαπέρδι http://i.ebayimg.com/00/s/NjAyWDYwMA==/z/Bz4AAMXQVhFR9Sww/$(KGrHqR,!qYFHm!BPwn9BR9SwwLY)g~~60_1.JPG . επειδή όμως δεν έχω χρόνο να ψάχνω για πατέντες πήρα καινούργιο τζακ και πλαγκ και τα περιμένω από αύριο. το θέμα μου τώρα είναι πως να συνδέσω το πλαγκ πάνω στο φορτιστή μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts