Jump to content

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ OC

Recommended Posts

Στον επεξεργαστή θες να κάνεις ή στην κάρτα?? Γιατί όσα βάζεις εδώ είναι για την κάρτα γραφικών

Πολύ μεγάλη διαδικασία το OC....Θα το σκεφτώ πιο καλά πριν το κάνω..:p

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο...Στο MSI Afterburner και στο Sapphire TRIXX μπορώ να ανεβάσω την ένταση τον ανεμιστήρων και ταχύτητα ram & επεξεργαστή..Είναι καλό αυτό αν το κάνω???

Ευχαριστώ...Μπορείς να μου πεις για το MSI Afterburner & Sapphire TRIXX???

Αν πειράξω από της ρυθμίσεις του το Core clock & Memory clock θα έχω πρόβλημα??

Αν το πειράξεις παραπάνω απ όσο σηκώνει, ναι θα έχεις πρόβλημα. Δεν θα καεί κάτι εφόσον δεν θα πειράξεις το ρεύμα (voltage), απλά θα κολλήσει. Το πόσο σηκώνει, μόνο με δοκιμές.

Τα είχα πειράξει για να δοκιμάσω το παιχνίδι γτι σέρνεται και έπαιζε καλύτερα έτσι...και τώρα που έκανα reset σέρνεται το παιχνίδι...:/

Η θερμοκρασία μέχρι πόσο πρέπει να είναι όταν παίζω???

Το άφησα στο αυτόματο...όταν παίζω games βαριά(METRO LL) το έχω ανοιχτό και ανεβάζω την ταχύτητα το fan γτι μόνο έτσι μπορεί να παίξει χωρίς να κολλάει πειράζει??

Μισο λεπτο.

Ποιο παιχνιδι σερνεται με την 290 πρωτον?

Δευτερον, η καρτα στο αυτοματο ρυθμιζει μονη της τον ανεμιστηρα οπως προβλεπεται απο το εργοστασιο.

δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο θελεισ να κανεισ υπερχρονισμο τισ καρτασ σου?? 

εαν δεν εχεισ καταλαβει , η καρτα σου ειναι κτηνοσ ! για τα παιχνιδια!!! 

ερωτηση , το μονιτορ σου ειναι σε αναλυση 1920χ1080 η μεγαλυτερη? 

τρεχει καθολου bentch? 

εαν το μονιτορ σου ειναι σε 1920χ1080 και δεν τρεχεισ bentch μην ασχολεισαι.. 

ΤΙ θερμοκρασιες ειχε η καρτα πριν την πειραξεις και τι εχει τωρα που ανεβασες τα fan?

στο παιχνιδι παντα

Το άφησα στο αυτόματο...όταν παίζω games βαριά(METRO LL) το έχω ανοιχτό και ανεβάζω την ταχύτητα το fan γτι μόνο έτσι μπορεί να παίξει χωρίς να κολλάει πειράζει??

δεν θα επρεπε να κολάει η 290 στο metro, το σηκώνει άνετα το παιχνίδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.