Jump to content

WiFi-Streaming Media Player

Myralis

Recommended Posts

Ψάχνω για ένα media player για το σαλόνι. Θέλω να υποστηρίζει WiFi, να μπορεί να streamarei HD και φυσικά να παίζει τα γνωστά formats, .mkv .avi .mp4 κτλ. Αν έχει και εσωτερικό σκληρό, ακόμη καλύτερα αλλά όχι απαραίτητα.

Σκέφτομαι για αυτό , το έχει κανείς? Κάποια εμπειρία?

Το πρόβλημα είναι ;ότι αυτό για να streamαρει θέλει DLNA server, δεν έχω dedicated μηχάνημα για κάτι τέτοιο, υπάρχει δωρεάν αξιόπιστο software για αυτό?

Budget για το player 100 ευρώ αν δεν έχει σκληρό, 200 αν έχει.

Καλύτερη λύση είναι το player που έβαλα με αυτό τουλάχιστον από την ίδια εταιρεία, αλλά ξεφευγει από το budget.

δεν ξέρω αν ψάχνεις για κάτι σε minix android box http://www.minix.com.gr/

Χμ, δεν τα έχω δει αυτά, θα τα κοιτάξω να δω τι μπορούν να κάνουν.

Έχεις περιορισμούς; πχ γυναίκα, χώρος κτλ

Σου είπα την τιμή, τώρα το πως η γυναίκα είναι περιορισμός δεν το αντιλαμβανομαι.

Δεν είναι για μένα, είναι δώρο για τον πατέρα μου, οπότε η μητέρα μου δεν είναι περιορισμός, με ενδιαφέρει να είναι εύκολο στην χρήση (έφαγα ώρες να του μαθαίνω το DC++ και το iTunes δεν την ξαναπατάω) , και κάτω από την τηλεόραση υπάρχει χώρος μέχρι και για μικρό media PC.

Έγινε επεξεργασία από Myralis

Η γυναίκα είναι καθοριστικός παράγοντας όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, το χώρο που καταλαμβάνει και την εντροπία συνολικά που δημιουργεί στο σύστημα (καλώδια κτλ). Τώρα όσον αφορά την χρησικότητα, θα σου πρότεινα ένα mini-itx με xmbc πάνω. Νομίζω ότι μπορείς να μείνεις κάτω από τα 200 € έτσι.

• Like 2

Η γυναίκα είναι καθοριστικός παράγοντας όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, το χώρο που καταλαμβάνει και την εντροπία συνολικά που δημιουργεί στο σύστημα (καλώδια κτλ). Τώρα όσον αφορά την χρησικότητα, θα σου πρότεινα ένα mini-itx με xmbc πάνω. Νομίζω ότι μπορείς να μείνεις κάτω από τα 200 € έτσι.

Δεν θα διαμαρτυρηθεί πολύ..

Mήπως έχεις και καμία πρόταση για mini-itx PCs ή καταστήματα που να πουλάνε mini-itx parts?

Εγώ έχω δύο WD TV, ένα WiFi σαν αυτό που έβαλες στο link του πρώτου post και ένα παλαιοτερο, με ethernet μόνο. Μια χαρά μου δουλέυουν και τα δύο (σε κανένα δεν έχω "κοτσαρισμένο" δίσκο επάνω).

Αλλά με μπέρδεψες με το "Το πρόβλημα είναι ;ότι αυτό για να streamαρει θέλει DLNA server," - τι ακριβώς εννοείς;

• Like 1

Αλλά με μπέρδεψες με το "Το πρόβλημα είναι ;ότι αυτό για να streamαρει θέλει DLNA server," - τι ακριβώς εννοείς;

Thanks!

Για να streamarei ταινίες που έχεις στον υπολογιστή σου δεν αρκεί να τις έχεις στον υπολογιστή σου, πρέπει να είναι πίσω από έναν DLNA / Upnp server για να παίξουν οι ταινίες. Σωστά?

Thanks!

Για να streamarei ταινίες που έχεις στον υπολογιστή σου δεν αρκεί να τις έχεις στον υπολογιστή σου, πρέπει να είναι πίσω από έναν DLNA / Upnp server για να παίξουν οι ταινίες. Σωστά?

Οχι, βλέπει όλα τα network SMB shares και τα παίζει no problem. Αντιθέτως, μέσω DLNA υπάρχει πρόβλημα για τους μη ενσωματωμένους υπότιτλους.

• Like 1