LordOfRings Δεκέμβριος 13, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 με φορμαρισμένο(οχι με quick) δισκο γίνεται ??,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 13, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Λογικα πρεπει να γινεται εφ'οσον δεν εχεις γραψει δεδομενα στον δισκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 13, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 κοιτα να δείς εχει προχωρήσει η τεχνολογία τοσο πολυ ??>?.netman τι έγινε τελικα ?? καταφερες τπτ ? ? >. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 13, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 καλύτερα να γίνει quick και όχι full για να μην αλλοιωθεί τίποτα, αν και παίζει και με RAW μου φαίνεται. Δηλαδή απλά φτιάχνεις το Part Μπαίνεις Win και το Getdataback τον βλέπει κανονικά σα Part και διαβάζει (αλλά δεν θυμάμαι αν όντως έτσι είναι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 13, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Προς το παρόν παίρνω ιδέες και συμβουλές! Δεν πειράζω τίποτα γιατί αν κάνω μαλάκια θα μου στοιχίσει 8000 mp3 και κάπου στα 1000 προγράμματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 14, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Μάλλον ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει!Θα έχουν δυο partition το ίδιο γράμμα και έτσι θα βλέπει μόνο το ένα!ΠήγενεΠίνακας ελέγχου>Εργαλεία διαχείρισης>Διαχείριση υπολογιστή>Διαχείριση Δίσκων και κοίτα άμα υπάρχει πρόβλημα.’μα ναι πάτα δεξί κλικ σε έναν δίσκο και διάλεξε αλλαγή του γράμματος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 14, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Snake [Σήμερα, στις 15:50] Μάλλον ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει!Θα έχουν δυο partition το ίδιο γράμμα και έτσι θα βλέπει μόνο το ένα!Πήγενε Πίνακας ελέγχου>Εργαλεία διαχείρισης>Διαχείριση υπολογιστή>Διαχείριση Δίσκων και κοίτα άμα υπάρχει πρόβλημα. ’μα ναι πάτα δεξί κλικ σε έναν δίσκο και διάλεξε αλλαγή του γράμματος...... Το έκανα αυτό που είπες και το μόνο που μου δείχνει είναι αυτό! Ο Ε είναι αυτός με τα αρχεία που θέλω να σώσω! Πως τα βλέπεις τα πράγματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 15, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Λοιπόν κατάφερα και τα βρήκα όλα με το getdataback αλλά δεν έχω το key και δεν μπορώ να τα κάνω αντιγραφή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 15, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από netman Λοιπόν κατάφερα και τα βρήκα όλα με το getdataback αλλά δεν έχω το key και δεν μπορώ να τα κάνω αντιγραφή! Ποια εκδοση εχεις ???? Ψαξε στο διαδυκτιο και θα βρεις! ΕDIT : Sorry DJD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 15, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Pro απαγορεύονται τα links με cr@cks, warez και τα συναφή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 15, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Με το partition magic μπορείς να κάνεις browse τα αρχεία ενός δίσκου και να τα αντιγράψεις!!(Είχες ή έχεις βάλει το norton system works 2004?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 15, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Βρήκα το key τα έκανα όλα copy (μα όλα) και τώρα απολαμβάνω την μουσικουλα μου χωρίς άλλα προβλήματα!Αρχική απάντηση από Snake Με το partition magic μπορείς να κάνεις browse τα αρχεία ενός δίσκου και να τα αντιγράψεις!!(Είχες ή έχεις βάλει το norton system works 2004?) Έχω το Norton internet security 2005Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.