Jump to content

έσβησα κατά λάθος ένα partition! Υπάρχει τρόπος να σώσω τα αρχεία μου?

netman

Recommended Posts

καλύτερα να γίνει quick και όχι full για να μην αλλοιωθεί τίποτα, αν και παίζει και με RAW μου φαίνεται. Δηλαδή απλά φτιάχνεις το Part Μπαίνεις Win και το Getdataback τον βλέπει κανονικά σα Part και διαβάζει (αλλά δεν θυμάμαι αν όντως έτσι είναι).

Μάλλον ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει!Θα έχουν δυο partition το ίδιο γράμμα και έτσι θα βλέπει μόνο το ένα!Πήγενε

Πίνακας ελέγχου>Εργαλεία διαχείρισης>Διαχείριση υπολογιστή>Διαχείριση Δίσκων και κοίτα άμα υπάρχει πρόβλημα.

’μα ναι πάτα δεξί κλικ σε έναν δίσκο και διάλεξε αλλαγή του γράμματος......

Αρχική απάντηση από Snake [Σήμερα, στις 15:50]

Μάλλον ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει!Θα έχουν δυο partition το ίδιο γράμμα και έτσι θα βλέπει μόνο το ένα!Πήγενε

Πίνακας ελέγχου>Εργαλεία διαχείρισης>Διαχείριση υπολογιστή>Διαχείριση Δίσκων και κοίτα άμα υπάρχει πρόβλημα.

’μα ναι πάτα δεξί κλικ σε έναν δίσκο και διάλεξε αλλαγή του γράμματος......

Το έκανα αυτό που είπες και το μόνο που μου δείχνει είναι αυτό!

Ο Ε είναι αυτός με τα αρχεία που θέλω να σώσω!

Πως τα βλέπεις τα πράγματα?

post-1027-1416071436,0326_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από netman

Λοιπόν κατάφερα και τα βρήκα όλα με το getdataback αλλά δεν έχω το key και δεν μπορώ να τα κάνω αντιγραφή!

Ποια εκδοση εχεις ???? Ψαξε στο διαδυκτιο και θα βρεις!

ΕDIT : Sorry DJD

Βρήκα το key τα έκανα όλα copy (μα όλα) και τώρα απολαμβάνω την μουσικουλα μου χωρίς άλλα προβλήματα!

Αρχική απάντηση από Snake

Με το partition magic μπορείς να κάνεις browse τα αρχεία ενός δίσκου και να τα αντιγράψεις!!

(Είχες ή έχεις βάλει το norton system works 2004?)

Έχω το Norton internet security 2005

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.