netman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 SOS έκανα μ@λ@κι@ και έσβησα κατά λάθος ένα partition! Υπάρχει τρόπος να σώσω τα αρχεία που είχα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 απο οτι ξερω δεν γίνεται , ,, καλα πως το έσβησες ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Δοκιμασε ΕasyRecovery profesional kαι get data back!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Κι αν έβαζες κι άλλο τίτλο εκτός από Help που να έδινε μια ιδέα από το πρόβλημα θα είχες άλλες 15 απαντήσεις μέχρι το πρωί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Eγω μια ιδεα ειπα μηπως καταφερει να επαναφερει τα δεδομενα!!!Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να γινει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Hellrider Eγω μια ιδεα ειπα μηπως καταφερει να επαναφερει τα δεδομενα!!!Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να γινει!!! Δεν αναφέρομαι σε εσένα :flower: Απλά προσπαθώ να πω ότι οι σωστότεροι τίτλοι σημαίνουν περισσότερες απαντήσεις. To "help" "sos" "πεθαίνω βοήθεια" είναι κουραστικά και αγνοούνται και να με συγχωρείτε που βγαίνω εκτός θέματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 12, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Έχω 2 σκληρούς, έναν 80GB σε 2 partition και έναν 120GB!Επειδή είχα κάτι προβλήματα με τον 120αρη είπα να τον αδειάσω όπως μπορώ και να τον χωρίσω και αυτόν σε partition και έτσι άρχισα να τον κόβω! Τον ήθελα όμως σε 3 κομμάτια οπότε εκεί έγινε η μ@λ@κι@! Το πρώτο partition από τον 120αρη το έβλεπε σαν το δεύτερο partition από τον 80αρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Εμενα να με συνχωρεις που δεν καταλαβα την απαντηση σου και sorry για το off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 12, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Δεν αναφέρομαι σε εσένα :flower: Απλά προσπαθώ να πω ότι οι σωστότεροι τίτλοι σημαίνουν περισσότερες απαντήσεις. To "help" "sos" "πεθαίνω βοήθεια" είναι κουραστικά και αγνοούνται και να με συγχωρείτε που βγαίνω εκτός θέματος. Δεν πειράζει καλό είναι αυτό που είπες! Τα έχω παίξει τελείως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 easy recovery θα κάνει αυτό που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 12, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Με ένα μικρό ψάξιμο που έκανα για το easy recovery είδα ότι είναι για όλα τα win εκτός από xp!Εκτός αν ψάχνω λάθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Eμενα παντως μου εχει δουλεψει μια χαρα στην δουλεια στα xp !!!Eχω βεβαια to profesional!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 12, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 που μπορω να το βρω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 12, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από netman SOS έκανα μ@λ@κι@ και έσβησα κατά λάθος ένα partition! Υπάρχει τρόπος να σώσω τα αρχεία που είχα? Το είχα πάθει κι εγώ. Το Norton Dignose του systemworks πραγματικά με έσωσε. Εννοείται πως το partition έγινε μόνο delete κι όχι format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 12, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Με Norton internet security 05 μπορώ να κάνω τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 12, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Δεν έχω κάνει format! Απλά έφτιαξα πάλι το partition! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 12, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από netman Με Norton internet security 05 μπορώ να κάνω τίποτα? internet security ειναι οχι HDD security Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 13, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από netman Δεν έχω κάνει format! Απλά έφτιαξα πάλι το partition! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 13, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=126651#post126651 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 13, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 εγώ μια φορά που το έκανα κατά λάθος έκανα ξανά create το partition και μετά Quick format δεν έγραψα τίποτε άλλο στο partition, μπήκα στα Win και πήρα αυτά που ήθελα χωρίς πρόβλημα με το Getdataback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.