Jump to content

έσβησα κατά λάθος ένα partition! Υπάρχει τρόπος να σώσω τα αρχεία μου?

netman

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Hellrider

Eγω μια ιδεα ειπα μηπως καταφερει να επαναφερει τα δεδομενα!!!

Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να γινει!!!

Δεν αναφέρομαι σε εσένα :flower: Απλά προσπαθώ να πω ότι οι σωστότεροι τίτλοι σημαίνουν περισσότερες απαντήσεις. To "help" "sos" "πεθαίνω βοήθεια" είναι κουραστικά και αγνοούνται και να με συγχωρείτε που βγαίνω εκτός θέματος.

Έχω 2 σκληρούς, έναν 80GB σε 2 partition και έναν 120GB!

Επειδή είχα κάτι προβλήματα με τον 120αρη είπα να τον αδειάσω όπως μπορώ και να τον χωρίσω και αυτόν σε partition και έτσι άρχισα να τον κόβω! Τον ήθελα όμως σε 3 κομμάτια οπότε εκεί έγινε η μ@λ@κι@! Το πρώτο partition από τον 120αρη το έβλεπε σαν το δεύτερο partition από τον 80αρη!

Αρχική απάντηση από DJD

Δεν αναφέρομαι σε εσένα :flower: Απλά προσπαθώ να πω ότι οι σωστότεροι τίτλοι σημαίνουν περισσότερες απαντήσεις. To "help" "sos" "πεθαίνω βοήθεια" είναι κουραστικά και αγνοούνται και να με συγχωρείτε που βγαίνω εκτός θέματος.

Δεν πειράζει καλό είναι αυτό που είπες! Τα έχω παίξει τελείως!!!

Αρχική απάντηση από netman

SOS έκανα μ@λ@κι@ και έσβησα κατά λάθος ένα partition! Υπάρχει τρόπος να σώσω τα αρχεία που είχα?:rip::tomato::wall:

Το είχα πάθει κι εγώ. Το Norton Dignose του systemworks πραγματικά με έσωσε. :T:

Εννοείται πως το partition έγινε μόνο delete κι όχι format.

εγώ μια φορά που το έκανα κατά λάθος έκανα ξανά create το partition και μετά Quick format δεν έγραψα τίποτε άλλο στο partition, μπήκα στα Win και πήρα αυτά που ήθελα χωρίς πρόβλημα με το Getdataback.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.