Guest Δεκέμβριος 28, 2014 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Οκ, οπότε για την μεταφορά καλύφθηκα. Oyster και εβδομαδιαία για ζώνες 1 και 2. Ξέρω είναι υποκειμενικό αλλά για πείτε γνώμες: London Dungeon, αξίζει χρόνο και χρήμα ή μούφα?! Δεν έχω πάει ρε φίλε, και θέλω να το κάνω με καμιά φίλη μου. Από αυτά που έχουν εισιτήριο. Μου άρεσαν Tour bus (hop on hop off) Και Ferry boat. Στο st Pauls cathedral έχω ανέβει μέχρι τέρμα πάνω (500 σκαλιά) Ζωολογικό κήπο έχω πάει αλλά δεν το χάρηκα. London Eye επίσης ωραία εμπειρία (εννοείται ότι έχω πάει με γυναίκες) Στα μουσεία που είναι επί πληρωμής δεν έχω πάει. Phantom of opera έχω ακούσει πολύ καλά λόγια (ήταν να πάω αλλά ακυρώθηκε λόγω ανωτέρας βίας) Τα περισσότερα μουσεία είναι δωρεάν. Βρετανικό, Victoria and Albert, φυσικής ιστορίας, science museum, tate modern, tate britain, museum of London. Η γνώμη μου πάντως είναι να έρθεις χειμώνα. Έχει μαμηθει να βγάζει ήλιο τα πρωινά. Άσε που θα πετύχεις και την winter wonderland ανοικτή (και θα καραγουσταρεις με τις τιμές εκεί, not) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts