Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2014 (edited) Καλησπέρα,δεν είμαι σίγουρος αν εδώ είναι το κατάλληλο subforum αλλά μου φαινόταν το πιο σωστό.Εδώ και 1 χρόνο συνδέω το pc της υπογραφής με μία samsung ue39f5000aw με ένα 5μετρο hdmi καλώδιο.Όλα καλά,φεύγω για δυο εβδομάδες. Γυρνάω, πάω να το συνδέσω και τίποτα.Δεν δίνει καν σήμα.Δοκιμάζω άλλη hdmi θύρα στην τηλεοράση ,τα ιδια. Δοκιμάζω με το λαπτοπ και δείχνει μόνο σε ανάλυση 1024*768.Δεν έχει διαθέσιμες για να επιλέξω αλλες αναλύσεις και βγάζει την τηλεοράση σαν Generic Non-PnP-display. Έβγαλα και ξαναπέρασα drivers και τίποτα.Δεν έχω άλλο καλώδιο για να δοκιμάσω προς το παρόν.Τι μπορεί να φταίει?Το καλώδιο ή η τηλεόραση? Είναι λογικό να δείχνει με το λαπτοπ έστω σε αυτή την ανάλυση και καθόλου με το pc? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2014 από Gregorypeg1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidastra86 Δεκέμβριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Σε αντιστοιχο προβλημα μου εφταιγε το καλωδιο. Εχεις αλλο να δοκιμασεις? Εστω μονο για δοκιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts