Jump to content

Δεν αντέχω άλλο... Παρακαλώ συμβουλές...

davisorle

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ram-raider [Σήμερα, στις 01:33]

μια ερωτηση σε παρακαλω. διαβασα ολο το thread και δεν ειδα να αναφερεται, αν δεν το προσεξα παντωσ συγγνωμη : ειπες οτι εισαι 21.

η γυναικα ποσο ειναι (34 ?)

τη γνωρισες μεσω chat (hotchat ?)

αμερικη (ΝΥ ?)

θεωρω πιο σημαντικο την ηλικια της καταρχην, εισαι πολυ νεος ακομα για τετοια σαλταρισματα.

αυτα , αν θεσ απαντας και να ξερεις οτι ρωταω με φιλικη διαθεση και καλοπροερετα. αντε και καλο κουραγιο..................

Είναι 25 ετών. την γνώρισα στο yahoo messanger σε ένα music room (την αγάπησα από κοντά), είναι από Callifornia CA... και ναι είμαι 21...

ok απλη συνωνυμια τοτε. τοχει το νομα φαινεται. παντως κανε μια διακοπη για λιγο να ξεφυγεις απο τη φαση να δεισ τα πραγματα πιο καθαρα.

Αρχική απάντηση από davisorle [Σήμερα, στις 01:41]

Είναι 25 ετών. την γνώρισα στο yahoo messanger σε ένα music room (την αγάπησα από κοντά), είναι από Callifornia CA... και ναι είμαι 21...

Αρχική απάντηση από davisorle

Δεν μπορώ αναβολή γιατί επίσης μπορεί να μου δημιουργήσει εμπόδιο να πάω αμερική και να χρειαστεί να περιμένω χρόνια πάλι.... Θα πρέπει να φύγω κάνα κολόχαρτο... Πχ να με βγάλουν τρελό και ********... Δεν ξέρω και πολλά από στρατό αλλά ... τώρα θα χρειαζόταν...

φιλε απο οτι βλεπω ακομα να ξεκολισεις ετσι? εγω μπορω να σε βοηθησω σε θεματα στρατου αν θελεις. παντως πριν σου πω οτιδηποτε εχω να σου πω οτι οταν ειμουν μεσα συναντισα πολλα παιδια που ειχαν παρει αναβολη για γκομενες. ολοι το ειχαν μετανιωσει.

τωρα σχετικα με το στρατο και την αναβολη και το τρελοχαρτο. τρελοχαρτο δεν περνεις ευκολα, κακα τα ψεματα, αν δεν εισαι τρελος. αν ηταν ετσι ολοι θα βγαιναμε τρελοι. οποτε θητεια θα κανεις κανονικα. αναβολη αν παρεις θα αναβαλεις απλα 6 μηνες την θητεια σου, τιποτα παραπανω, και δε θα μπορεις να βγεις απο την χωρα.

με λιγη βοηθεια απο το θεο θα την γλιτωσεις μονο με αναβολες. αλλιως σε περιμενουν οι ΣΦΑ ή το 401 ψυχολογικο ή τρελοχαρτο Ι5 λογω παρανοιας.

:OT: Μετα απο συνεχης παρακλησεις του φιλου Samael αντικατασταθηκε το εικονιδιο μου. Το κοψιμο-μικρυνση εγινε καπως γρηγορα για αυτο επιφυλασομαι για τοποθετηση καλυτερης φωτογραφιας στα αμεσο μελλον :>

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

:OT: Μετα απο συνεχης παρακλησεις του φιλου Samael αντικατασταθηκε το εικονιδιο μου. Το κοψιμο-μικρυνση εγινε καπως γρηγορα για αυτο επιφυλασομαι για τοποθετηση καλυτερης φωτογραφιας στα αμεσο μελλον :>

Aπ το κακο στο χειροτερο πας εσυ :p

Τι επαθε αυτξη παλι κ φωναζει?Κανει μαθηματα ορθοφωνιας με τη Μασινο?? :hehe: :baby: :hehe:

μου φαίνεται ότι το γ@μeσατε με τα ΟΤ και ξεφύγατε από το πρόβλημα του φίλου davisorle

λοιπόν γι' αυτό εγώ προτείνω: Φίλε Μιχάλη δώσε στον άνθρωπο καμία ''δεσποινίδα'' από αυτές που σου περισσεύουν (η εθνικότητα δεν μας απασχολεί - ότι σου βρίσκεται σε στοκ) και βάλε και κανά-δυο SLN type ΤΕλεκοντρόλ να έρθει στα ίσα του!:hehe:

Αρχική απάντηση από spc

μου φαίνεται ότι το γ@μeσατε με τα ΟΤ και ξεφύγατε από το πρόβλημα του φίλου davisorle

λοιπόν γι' αυτό εγώ προτείνω: Φίλε Μιχάλη δώσε στον άνθρωπο καμία ''δεσποινίδα'' από αυτές που σου περισσεύουν (η εθνικότητα δεν μας απασχολεί - ότι σου βρίσκεται σε στοκ) και βάλε και κανά-δυο SLN type ΤΕλεκοντρόλ να έρθει στα ίσα του!:hehe:

Χαχαχαχ!Λες εε??

Αλλα δεν εχω σε στοκ Αμερικανα ρε γμτ.... :(

Περιμενω απο βδομαδα 4 κοματια :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.