davisorle Ιανουάριος 13, 2005 Author #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 23:57] Aφου τα λεφτα δεν ειναι προβλημα,πες της βρε αγορι μου να ερθει εδω κ στην χειροτερη παντρευτητε κιολας.Που ειναι ι δυσκολια?Αφου σε αγαπαει(οπως λες) κ την αγαπας....παντρευτητε να τελιωνει η υποθεση. Καντε κ 1-2 παιδακια κ θα σας φυγει η καψα lol Κοίτα όταν λέω τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα δεν εννοώ ότι μου περισσεύουν! Απλά μπορώ να πάω άνετα αν έχω την ευκαιρία... Ναι θα γούσταρα παντριά και παιδάκια πολύ με την γυναίκα μου αλλά όχι τώρα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Εντάξει είπαμε δεν θα καταστρέψω και τα νιάτα μου αν είμαι μαζί της! Εγώ να δουλεύω και να κάνω την ζωή μου θέλλω στην Αμερική μαζί της. Που ξέρεις στο μέλον μπορεί να βλέπα,ε ότι δεν είμαστε για να παντρευτούμε κιόλλας! Αλλά το θέμα είναι να το προχωρίσουμε αφού μας πήγενε τόσο καλά. Κατάλαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 13, 2005 #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ωστε ετσι λοιπον....φαλοκρατικο γουρουνι! Ακου "α δουλεύω και να κάνω την ζωή μου θέλλω στην Αμερική μαζί της" !! Εχουμε προβλημα λοιπον...αλλα απο την αλλη ειναι κ καλο αυτο. Για να μην θες να φας τα χρονια σου μαζι της σημαινει οτι δεν εισαι 100% ερωτευμενος,αρα αν ΘΕΣ μπορεις να την ξεπερασεις.ΚΑΝΤΟ κ προχωρα στη ζωη σου λοιπον.Να θυμασαι πως ΠΑΝΤΑ καπου εκει εξω υπαρχει κ καλητερη.Αλλωστε το γνωμικο ειναι γνωστο:Η καλητερη γκομενα ειναι η επομενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 13, 2005 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Συμφωνω με τον αποπανω...η καλYτερη γκομενα ειναι η επομενη και η μεθεπομενη...και παει λεγοντας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 13, 2005 Author #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Εντάξει μια κουβέντα είπα να μην μιλάω πολύ μελό και με παίρνουν από κάτω μερικοί μερικοί! Δεν είμαι στην φάση της "Πο πο έχω μια γκομενάρα!" αλλά "είμαι τυχερός που έχω αυτή τηη γυναίκα στη ζωή μου!" . Είναι η μόνη που δεν σκεύτηκα να κερατώσω γιατί? Επειδή δεν είναι η "γκόμενα" αλλά η "μία" που έχω στη ζωή μου και όχι να μου φτιάχνει και μόνο τη διάθεση και να βγούμε και έξω! Η γόμενα δεν θα μου μαγείρευε πρωί μεσημέρι και να μου έκανε μασάζ μετά τη δοθλεία όποτε το χρειάζομαι και να σκευτόμαστε το γάμο... Αλλά πως θα την χαμούρεβα και να της έριχνα και κανένα γαμ***! Ενώ με την Μόνικα το γαμ*** το βλέπαμε ως κάτι καθημερινό και ΜΗ κατακριτέο λόγο είδους δεσμού... Ναι αν είχαμε την ασφάλεια και σιγουριά του μέλλοντος θα κάναμε το γάμο νωρήτερα και παιδί αργότερα. Αλλά γι'αυτό ψάχνω Αμερικάνα για ψέυτικο γάμο! να μπορώ να πάω νόμημα και να πιάσω καλλή δουλίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 13, 2005 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Γιατί δεν κάνεις ένα εικονικό γάμο με τη Μόνικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 13, 2005 Author #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ανέφερά ήδη ότι δεν γίνεται να με βοηθείσει ένας γάμος με την Μόνικα συγκεκριμένα και τους λόγους! Προηγούμενη σελίδα πρέπει να είναι. Πάντως όχι δεν γίνεται! Μακάρι να ήταν τόσο απλό! Θα το κάναμε όσο ήμουν εκεί... Θα βοηθούσε πολύ από την αρχή! Εγώ τώρα ψάχνω και ρωτάω παντού που θα βρω αμερικάνα η ελληνοαμερικάνα εδώ να την πληρώσω αν θέλει για κάτι τέτοιο... Όλοι οι γνωστοί μου ρωτάνε αλλά... Δεν νομίζω να βρουν άκρη... Εγω πρέπει να σπάσω το κεφάλι μου να ξεκινήσω από που μπορώ να βρω κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 13, 2005 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 call 1-323-584-69** μπορει να ηθελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 13, 2005 Author #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 01:14] call 1-323-584-69** μπορει να ηθελε Καλά! Μόνο που δεν χλόμιασα! Ποιος είναι ρε? Θα τρελαθώ τώρα! Πο πο γνωστός.... ΛΕΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 13, 2005 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Δεν ειμαι κανενας που να γνωριζεις, αλλα σε πιστευω.Εχεις καποιες αντιφασεις στα λεγομενα σου και σιγουρα δεν εισαι τοσο χαλια οσο λες, αντιμετωπιζεις ενα προβλημα ομως και πρεπει να λυθειΤο μηνυμα που εγραψα παραπανω ισχυει, εγω θα δοκιμαζα. Αν δεν εφερνε αποτελεσμα καλα να μαστε που λενε κιολα τα αλλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 13, 2005 Author #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ναι αλλά το νούμερο που το ξέρεις? Ποιος είναι ειλικρινά τώρα με τρώει η περιέργεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 13, 2005 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Τι να σου πω? Οπως εγω πιστευω οτι αντιμετωπιζεις ενα προβλημα πρεπει και εσυ να πιστεψεις οτι δε με ξερεις-ουτε σε ξερω-ουτε εχουμε κοινο γνωστο κτλΑπο τη στιγμη που εχεις ιντερνετ αφηνεις ιχνη. Πολλα απο αυτα ειναι ορατα. Ενα ιχνος ειναι το τηλεφωνο που εγραψα.Το μισο δηλαδη μην περνουν κ τηλεφωνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 13, 2005 Author #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Α οκ... ούτως η άλλος αυτό το νούμερο είναι πλέον απενεργοποιειμένο! Από τότε που έφυγα... ( Μιλάω στο Chat με την Μονικα λιγάκι τώρα και λέμε τα νέα μας... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 14, 2005 Author #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Lol ! Ναι ήταν λενα από τα δλωρα που μου έκανε στα γεννέθλειά μου! Πάντα το ήθελα μιας και δεν μπορούσαμε να πάρουμε κατικίδιο στα διαμερίσματα! Καλά τώρα που μιλάμε χωρίς πολλά πολλά αισθάνομαι καλύτερα! Πάντως μου είχε πάρει και ένα τεράστειο tank και ήταν τέλεια διακοσμημένο! Το είχα φτιάξει ωραία το σπίτι.. Μου λείπει η ζωή που έκανα! Ξέρεις τώρα... Το πρώτο μου σπίτι υπό την δική μου επίβλεψη και ο άντρας του σπιτιού και της οικογένειας... Καλά ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 14, 2005 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 sorry φιλε αλλα τα εχεις παιξει!Ηρθες και εγινες αφισα ρε μεγαλε πως το λενε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 14, 2005 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Εσβησα ενα ποστ μου βασικα γιατι νομιζα οτι ηταν ασχετο ! Βεβαια τωρα χωρις το ποστ μου οντως μοιαζει σαν να τα εχει παιξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 14, 2005 Author #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Τι κάνετε? Εγώ μόλις γύρισα από το Village και είδα το Blade το καινούριο και μαμάει... ’σχετο... Τώρα τα λέμε στο chat πάλι κάτι λίγα γιατί είναι στη δουλειά της Τι να πω? δεν είμαι καλύτερα... ’σε που βγαίνω με την ξαδέρφη και τον δικό της και ότι τους βλέπω να κάνουν σαν ζευγάρι με πιάνει το παράπονο.. Γαμώ την ******* μου δηλαδή... Ότι και να γίνει με στεναχωρεί... Λοιπόν βρήκατε καμία με αμερικανικά χαρτιά? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 14, 2005 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 φιλε εχεις σκεφτει να δεχτεις την βοηθεια επαγγελματια σε ψυχολογικα ζητηματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 15, 2005 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Δεν νομιζω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση φτανει ενας επαγγελματιας. Καποιο ολοκληρωμενο team ισως να εκανε δουλεια. Παρεπιπτοντως τα 2-3 τελευταια ποστ σου δειχνουν οτι το thread ειναι της πλακας....Φιλικα, γιατι πολυ ασχοληθηκαμε,GET A LIFE Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 15, 2005 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 φιλε εχω να σου πω το εξης σαν αντρας προς αντρα: ξεκολα. ο κοσμος εχει πηξει στο μ...νι. αντοιστιχουν 3 γυναικες σε καθε αντρα. εσυ βρικες τη μια...αρα καποιος αλλος σου πηδαει τις γυναικες....ενταξει δε λεω..μπορει αυτη που βρηκες να ειναι καλη και χρυση και απο ολα. αλλα τις αλλες που τις αφηνεις παραπονεμενες δε τις σκεφτεσαι καθολου?φιλε εισαι πολυ ακαρδος τελικα και πας να μας το παιξεις ευαισθητοςΥ.Γ αν πας ετσι στο στρατο σε βλεπω να χτυπας αναβολη τη πρωτη εβδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 15, 2005 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 03:46] Δεν νομιζω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση φτανει ενας επαγγελματιας. Καποιο ολοκληρωμενο team ισως να εκανε δουλεια. Παρεπιπτοντως τα 2-3 τελευταια ποστ σου δειχνουν οτι το thread ειναι της πλακας....Φιλικα, γιατι πολυ ασχοληθηκαμε,GET A LIFE Απλά το ξεπέρασε!!Περίμενες να κρατήσει περισσότερο από μήνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.