Jump to content

Δεν αντέχω άλλο... Παρακαλώ συμβουλές...

davisorle

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 15:47]

μια συμβουλη για τωρα..........τραβα για υπνο.........να ηρεμησεις.........αν ειναι να χανεις την και μια προτση σου που δεν μου αρεσε καθολου

''Το θέμα είναι ότι η λόγική με κρατάει εδώ για τον μόνο λόγο το ότι ξέρω πως αν μείνω εδώ εκείνη θα έχει πιο πολλά λεφτά για να καλοπεράσει...Το ότι μάλλον θα έχει καλήτερη ζωή αν δεν είμαι εγώ εκεί...''

αν σε αγαπαει οσο εσυ θα τα παρατησει ολα για να ειναι κοντα σου......εαν παλι δεν το κανει και προτιμα την καλη ζωη στο αμερικα τοτε τραβα για αλλες πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια......συγγνωμη εαν ειμαι σκληρος αλλα ετσι ειναι

Sorry που δεν έγινα καταννοειτός αλλά το εννοούσα με τον τρόπο που αυτή μου έλεγε ότι για μένα θα ήταν καλήτερα στην Ελλάδα ώστε να μην δουλεύω εκεί χωρίς χαρτιά και να έχω καλήτερη ζωη για τον ίδιο λόγο που δεν θέλω και εγώ να στερείτε εκείνη τίποτα για να είναι μαζί μου... Έχει καριέρα και δεν θα την άφεινα ποτέ να έρθει εδώ και να τα παρατήσει όλα!Το ξέρει ήδη και αυτό εννοούσα.Μου έχει ζητήσει να έρθει εδώ αλλά τα πράγματα για εκείνη θα ήταν χάλια και δεν θέλω να περάσει ούτε το ήμιση από το ότι πέρασα εγώ τα 2 αυτά χρόνια. ’λλωστε εγώ πλέον ξέρω σχεδόν άπτεστα αγκλικά για να μένω εκεί! Εκείνη μόνο να μετράει της έμαθα και μερικά προστοιχόλογα...:):o Τώρα που την θυμάμαι να τα λέει χαμογέλασα! ’ντε... Τι άλλο θέλω ε?:clap: Α ρε τι έχω πάθει...

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Ενα τραγουδι λεει:

Θα φέρει η θάλασσα πουλιά

κι άστρα χρυσά τ' αγέρι

να σου χαϊδεύουν τα μαλιά

να σου φιλούν το χέρι

Χάρτινο το φεγγαράκι

ψεύτικη η ακρογυαλιά

αν με πίστευες λιγάκι

θα 'σαν όλα αληθινά

Δίχως τη δική σου αγάπη

γρήγορα περνά ο καιρός

δίχως τη δική σου αγάπη

είναι ο κόσμος πιό μικρός

Χάρτινο το φεγγαράκι

ψεύτικη η ακρογυαλιά

αν με πίστευες λιγάκι

θα 'σαν όλα αληθινά

Επισης :

Δεν θα σε βρω ποτε

Ασε με να νιωσω την απουσια σου

Ενα βλεμα απο τα ματια σου

Και η ζωη μου ειναι δικια σου

Αν νιωθεις ολα τα παραπανω και μπορεις να τα κατανοησεις σημαινει πως δεν ειναι κατι μικρο

Ωστοσο τα 21 σου χρονια δυστυχως δεν σου επιτρεπουν να εχεις την καλυτερη κριση που θα ειχε εναν ανθρωπος και ιδιαιτερα αντρας μεγαλυτερης ηλικιας

Ο σοφος λαος λεει:Ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται!,εχε αυτο κατα νου σου,ηδη εκανες πολλα!

Μη μπορώντας να πιστέψω το δράμα που βλέπω στο thelab, δεν μου μένει παρά να σου δώσω μία συμβουλή.

Τσακίσου στο Αμέρικα. Αφού σε βλέπω ότι το θέλεις τόσο πολύ, τι το ζορίζεις? Πούλα PC (σε μένα), αυτοκίνητο, σπίτι, οικογένεια (οκ πλάκα κάνω για τα τελευταία) και τρέχα διαστημοπλοιάτως.

Μία απόφαση είναι.

ΥΓ. Εντελώς πληροφοριακά, πόσο έκαναν τα εισητήρια του πήγαινε-έλα στην Αμερική? :OT:

ετσι σε θελω......ριχτο λιγο στο χαλλλαρο και στην πλακα αλλιως δεν παιζει σκηνικο.......τοτε θα σου προτεινα κατι αλλο.........κανε υπομονη μεχρι να τελειωσει το φανταριλικι.........παραλληλα με το στρατο παρε και κανενα αλλο χαρτι σαν εφοδιο και ξανατραβα στο αμερικα με τον ερωτα να ξαναπροσπαθησεις να βρεις καμια καλυτερη δουλεια.....μπορει να εισαι πιο τυχερος.......εγω αυτο θα εκανα.....a second shot που λενε και εκει.........μακαρι να χτυπησεις bulls eye:coax:

Μακάρι μόλις τελειώσω το φανταριλίκι να φύγω χωρίς προβλήματα... Θα τρέξω για Visa και καινούριο διαβατήριο και ελπίζω όλα να πάνε καλά... Αλλά μια κουβέντα είναι. Εγώ τώρα αισθάνομαι σχετικά καλά αλλά όσο κάθομαι μόνος και ιδιέτερα που δεν μπορώ να κοιμηθώ αρχίζω και μαραζώνω! Δόξα το θεό τα φιλαράκια μου από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα αράζουν στο σπίτι μου.Θα πουλήσω εννοείται Pc Και ότι άλλο έχω γιατί και το τελευταίο $δολάριο θα παίξει ρόλο... Μακάρι γιατί να πω την αμαρτία μου θα ήθελα άν τα καταφέρω και να πάω μακρυά στο μέλλον να πω ότι θα ήθελα να βγάλω σχολείο και εκεί να βγάλω χαρτί για Computers και εκεί... Μια φορά έκανα μια δουλειά με βίσμα πάνω στα computers στην αμερική και μέσα σε 2΄μιση ώρες που μου πήρε πληρώθηκα 1700$... Τι οραίο check.... Μου είχαν βγει τα μάτια...

Τα εισητήρια πάνε γυρω στα 1000$ εξαρτάται την εποχή και την εταιρία...’ντε να βρω τα λεφτά να πάω!Ξέχνα τις σπουδές Μάνο!Με είχε βοηθήσει η Μονικα να κόψω και το κάπνισμα και τώρα από τη στεναχώρια μου καπνίζω πάλι σαν φουγάρο... Αχ... Μου λείπουν οι ματάρες της

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:02]

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9008

<<Επειδη μεσα στις επόμες 30 μερες μαλλον θα ερχομαι πισω απο Αμερικη ( Επιτελους! ) >>

???????????????

1ον όταν πρόκειται να κάνεις κάτι μεγάλο πρέπει να δημιουργείς μια ψεύτικη οικόνα στο μυαλλό σου ώστε να σου είναι πιο εύκολο!

2ον δεν είχα άλλο τρόπο να ζητάω βοήθεια από Αμερική όταν ερχόμουν από έλληνες και έπρεπε να πω κάτι να με εξηπηρετήσουν.

3ον δεν πίστευα ότι θα έφτανα σε σημείο να ανοίγω αυτό το thread and

4th what's your point?

Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 16:28]

Κόψε ξανά το κάπνισμα. Σου κοστίζει.

Κοίτα όταν έρχομαι και βλέπω τιμή των 2.70 ενώ στην Αμερική πλήρωνα 4.75$ το λειγότερο μου φαίνεται λίγο! Απλά δεν το θέλω για λόγους υγείας! Και ναι, δεν αξείζει να το πλειρώνεις κιόλλας!

Αρχική απάντηση από davisorle

4th what's your point?

Απλώς από τα προηγούμενα post σου, σε έβλεπα μάλλον χαρούμενο που γύριζες Ελλάδα και όχι έτσι όπως τα περιγράφεις τώρα (δεν διάβασα και όλα τα post σου αναλυτικά γι' αυτό - όπως είπα και πριν - μπορεί να κάνω λάθος)

Είμαι σχεδόν 21 ετών και ονομάζομαι Μάνος...

Έχω κάνει άπειρες σχέσεις ...

Hold your horses που λενε και στο Αμερικα. Ειναι κριμα να χτυπιεσαι για κατι που ισως και να μην ειναι αυτο το "κατι" που ψαχνεις στη ζωη σου.

Παιρνω το θαρρος απο την εκκληση για βοηθεια και θα σου τα πω λιγο "ωμα". Αδυνατω να πιστεψω οτι ο "ερωτας της ζωης" μπορει να βρεθει στα 18-19 χρονια ενος αντρα, ειτε απο το irc ειτε απο τυχαια γνωριμια. Ολοι την περασαμε/περναμε αυτη την φαση της παρορμητικοτητας και το ποσο μακρια φτανει ο καθενας εχει να κανει αποκλειστικα απο την ιδιοσυγκρασια του και τις συγκυριες.

Εκανες το αρκετα μεγαλο βημα να πας στην αλλη ακρη του πλανητη για μια γυναικα της οποιας ειχες 5 φωτογραφιες και 15 ωρες συνομιλιας στο irc. Ολα καλα μεχρι εδω, αν ηταν αυτο το περιστατικο μονο του θα ελεγα "ενταξει, την εκανες την τρελα και δεν σκεφτηκες δευτερη φορα". Παρακολουθωντας ομως την ολη φαση σου (κι ας μην ποσταρα απαντησεις στα παλιοτερα threads σου) και σε συνδιασμο με το αποψινο, καταληγω στο οτι μαλλον παιρνεις ολες σου τις αποφασεις βιαστικα και γενικοτερα μεχρι και οι αποψεις που κυοφορεις ερχονται γρηγορα, βιαστικα και πιθανοτατα χωρις να λαμβανεις υποψην ολους τους παραγοντες (Θελω να ρθω Ελλαδα, θελω να παω πισω, φταιει η Αμερικη, φταινε οι Ελληνες εργοδοτες μου, θελω την Μονικα, θελω την οικογενεια μου). ειναι απολυτα φυσιολογικο να τα θες ολα σ'αυτη τη ρημαδα τη ζωη, αλλα καλως ή κακως ολοι πρεπει να συμβιβαστουμε καπου.

Εντελως ψυχρα και αντικειμενικα λοιπον, κι επειδη τα εισητηρια για τις Πολιτειες δεν ειναι τσαμπα, δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου και ελα αντιμετωπος με ολα τα πιθανα προβληματα που θα μπορουσες να αντιμετωπισεις στους επομενους 6 μηνες.

Αν ολα οσα εχεις πει μεχρι στιγμης, τα εχεις κανει, τοτε πρεπει να παραδεχτω οτι αν και "χαζα αυθορμητος", εισαι δυνατος και γεματος θεληση χαρακτηρας. Ψαξε λοιπον και βρες τη δυναμη και την αντοχη που ειχες και πριν 2 χρονια, συμμαζεψε τον εαυτο σου, και δες το ολο προβλημα σου λιγο πιο χαλαρα. Μην επιτρεπεις στον εαυτο σου να γινεται περισσοτερο συναισθηματικος απ'οσο μπορεις να ελεγξεις, τουλαχιστον μεχρι να βρεις λυση, γιατι οι καλυτερες αποφασεις παιρνονται στην ψυχρα και οχι κλαιγοντας και σκεφτομενος "τα ματια της".

Βγες λιγο απ'εξω και βαλτα ολα (μα ολα) μπροστα σου σε μια "ζυγαρια". Μην αφησεις εκτος τιποτα, ουτε την αγαπη σου για την κοπελα, ουτε την αγαπη σου για την οικογενεια σου. Υπολογισε τα ολα αντιμετωπιζοντας τον εαυτο σου σαν ενα φιλαρακι σου που εχει καποιο προβλημα, και προσπαθησε να βαζεις ολα αυτα τα πραγματα σ'αυτη τη "ζυγαρια", ενα ενα, βασει των προτεραιοτητων σου. Αν κολλας σε καποιο σημειο, βγες μια βολτα με τους φιλους σου, αν δεν εχεις κανε καινουριους, πιες ενα φραπε εξω με τον ηλιο να σου φωτιζει τους ανθρωπους που περνανε γυρω σου και ξαναπηγαινε σπιτι και επανελαβε.

Αυτη η συμβουλη για να πετυχει, χρειαζεται το πιο σημαντικο συστατικο: χρονος. Μην περιμενεις να λυθουν ολα σου τα προβληματα σ'ενα μηνα. Βρες μια δουλεια, ενα hobby, απασχολησε το μυαλο σου με κατι και ανα τακτα διαστηματα, "βγαινε" παλι απ'εξω και δες αν καποια απο τα δεδομενα σου εχει αλλαξει ως προς την ποιοτητα ή την ποσοτητα.

Του χρονου τα Χριστουγεννα, ενα απο τα δυο θα συμβαινει: ή θα εισαι αγκαλια με μια γυναικα που δεν θα την λενε Μονικα, θα εισαι ευτυχισμενος και θα διηγεισαι την ιστορια χαμογελωντας (και η λεγαμενη θα κανει κατι παρομοιο στην αλλη ακρη του πλανητη) ή θα την θελεις περισσοτερο απο ποτε και με την προϋποθεση οτι θα αισθανεται κι εκεινη ετσι, θα σχεδιαζετε μετακομισεις.

Δεν σου κρυβω ομως οτι η πιθανοτητα για το "δευτερο" ειναι απιστευτα μικρη.

Καλο κουραγιο και να μη ξεχνας οτι εχει φαση ο αυθορμητισμος, αλλα καλο ειναι να αρχισεις "να μετρας δεκα φορες και να κοβεις μια", προτου τα λαθη που θα κανεις αρχισουν να κοστιζουν πολυ περισσοτερο απο ενα εισητηριο Αμερικη-Ελλαδα...

Καλη τυχη.

Συγνωμη κιολας αλλα μας λες οτι η οικογενεια της ειναι αρκετα πιασμενη και δεν μπορουσε να σε βολεψει καπου μιας και σε αγαπαγε τοσο ?

Δικηγορος λες οτι ειναι ο θειος της ,εδω οικογενειες οχι τοσο δεμενες και στην αναγκη κατι θα προσπαθησουν ,και δεν ειχε τα μεσα να σε βολεψει καπου ?

Όπως καταλαβένω ότι στα 20 δεν βρήσκεις τον έρωτα της ζωής σου πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν οι εξερέσεις... Ήμουν πάντα να το πω ένας βλάκας και μισός που δεν ενδιαφερόταν και τόσο για τις κοπέλες στο παρελθόν παρά μόνο να κάνω το χαβαλέ μου!Μόνο 3 σχέσεις είχα της προκοπής και χάνω το δικαίωμα να έχω και εγώ σωστά αισθήματα? Δηλαδή δεν μπορεί να έχω βρει αυτό το κάτι? Το ήξερα ότι λόγο ηλικίας θα βρω τον μπελά μου... Εκτιμώ το ότι απαντάτε και δεν κατηγορώ κανέναν απλά με πληγώνει το ότι ακούω από όλους τα ίδια πράγματα! Το ξέρω ακούγεται υπερβολικό! Αλλά κακό είναι που θέλω να κάνω τη ξωή μου στην Αμερική με την γυναίκα που αγαπώ?Θέλω να σπουδάσω και να κάνω το μέλλον μου εκεί!Μακάρι να είχα έναν γνωστό στην Καλιφόρνια να μου αρχίσει τα χαρτιά και να μην μου χαρίσει τίποτα... Απλά μια ευκαιρία ζήτησα... Δεν θέλω να κάθομαι εδώ... Συγνώμη

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 01:27]

Συγνωμη κιολας αλλα μας λες οτι η οικογενεια της ειναι αρκετα πιασμενη και δεν μπορουσε να σε βολεψει καπου μιας και σε αγαπαγε τοσο ?

Δικηγορος λες οτι ειναι ο θειος της ,εδω οικογενειες οχι τοσο δεμενες και στην αναγκη κατι θα προσπαθησουν ,και δεν ειχε τα μεσα να σε βολεψει καπου ?

1ον αυτός είναι άντρας της θείας της...2ον δεν μου κάθεται να ζητήσω βοήθεια από αυτόν γιατί είνια ο μόνος που δεν συμπαθώ γιατί είναι φιγούρας και μου κάνει τον κολιτό μόνο και μόνο επειδή είμαι στα μάτια τα δικά του "Ευρωπαίος" και κάτι έγινε! Ώραίες οι λιμουζίνες που μας βγάζει αλλά δεν τον πάει το σόι της και τόσο και δεν είχε και τα μέσα τα άπειρα... Στην Αμερική παίζει αλλιώς... Εδώ με τέτοιο μέσω ναι την έχεις κάνει λαχίο... Το ξέρω..

λοιπον...

πολυ μπερδεμενη η ιστορια...

και δεν αναφερομαι στο παρον, αλλα στο μελλον (τις συνεπειες...)

ισως θα επρεπε να ασχοληθουμε πρωτα με αυτες...

1ον, εχετε καμια επικοινωνια αυτο το διαστημα με την "γυναικα" σου???

2ον, ειναι σιγουρο οτι θα εχει τα ιδια συναισθηματα οταν τελειωσεις το στρατο???

3ον, συμφωνο για την εκπαιδευση σε σχεση με τους υπολογιστες... απλα πιστευω καλυτερα σε ενα ελληνικο εκπαιδευτιριο, και μετα ως φοιτητης για μεταπτυχιακο στην Αμερικη, και ετσι να αποκτησεις (ίσως) visa...

Βεβαια αυτο θελει χρονο (εχεις και το στρατο...) δεν ξερω βεβαια αν θα παρεις αναβολη εαν σπουδαζεις. Τελος, εαν πραγματικα τα συναισθηματα της ειναι τοσο εντονα οσο τα δικα σου, ισως να μπορεσει να ερθει Ελλαδα για λιγο καιρο, ώσπου να πατε μαζι Αμερικη.

anyway good luck... οτι και αν διαλεξεις.

ps ΜΗΝ ξεχνας :ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ......

ελπιζω να βοηθησα...

Λενε πως καλυτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες.

Παρολα αυτα θα σου προτεινα να μεινεις. Η σχεση θελει αμοιβαιες θυσιες για εμενα και πιστευω οτι προς το παρον εσυ εκανες παραπανω απο πολλες. Μονη λυση βλεπω να βρεις τροπο να παρεις απαλλαγη(καποια σχολη ισως?) και να ερθει για λιγο στην Ελλαδα. Θα τη φροντιζεις εσυ και ετσι ουτε θα κακοπερναει ουτε θα εχεις τυψεις πως δεν εργαζεσαι και τα σχετικα.Αν τα πραγματα ερθουν καλα μπορειτε να φυγετε για αμερικη αργοτερα

Σου γραφω με 60%λογικη και 40% συναισθημα. Ελπιζω να δινω μια σωστη λυση αλλα να εχεις υποψιν σου πως ειμαι μικροτερος και ισως..κανω λαθος

κοιτα γενικα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι δυσκολο να λες συμβουλες ποσο μαλλον αν δεν ξερεις προσωπικα τον αλλο.

Ωστοσο επειδη σε 'βλεπω' πολυ απογοητευμενο και 'χαμενο' καλο ειναι να ακουσεις προσεκτικα ολες τις αποψεις και να παρεις οτι καλυτερο εχει να σου ο καθενας. Οταν λεω καλυτερο δεν εννοω αυτο που 'χαιδευει' τα αυτια σου αλλα αυτο που μπορει να σε οδηγησει σε πιο ωριμες κινησεις και σε πιο ξεκαθαρες σκεψεις.

Καταρχην εκανες ενα μεγαλο βημα. Πηγες εκει. Αυτο δεν ξερω αν ηταν τελικα σωστο η λαθος. Μετα απο 30-40 χρονια οταν κανεις αναποληση της ζωης σου θα μαθεις. Ακομα ειναι νωρις γιατι καθε εμποδιο ειναι για καλο αρκει να μαθαινουμε απο αυτο (εστω και μακροπροθεσμα) και να βελτιωνομαστε μεσα απο αυτο.

Δευτερον μιλας για σχεσεις και για ερωτα ζωης. Ειναι πολυ δυσκολο στα 21 να ειχες απειρες σχεσεις, να ειχες πολλες σοβαρες σχεσεις (γιατι σοβαροτητα δεν ειναι μονο η διαρκεια αλλα και η ωριμοτητα των ατομων) και επιπλεον να γνωριζεις απο πριν αν καποιος ειναι ερωτας ζωης η οχι. Σιγουρα ειναι ερωτας. Σιγουρα ειναι ενθουσιασμος. Ωστοσο για να δεις αν ειναι ερωτας ζωης πρεπει να περασουν αρκετα χρονια, να περασεις και πολλες πραγματικες δυσκολιες και μετα να καταλαβεις τι ηταν.

Εχεις επιπλεον γλυκανθει απο την Αμερικη, λογικο ειναι. Οι περισσοτεροι το παθαινουν αυτο οταν πρωτοπηγαινουν εκει. Εχεις ενθουσιαστει με την ιδεα να δουλεψεις εκει και να σπουδασεις. Ωστοσο πρεπει να μαθεις πως καθε ανθρωπος βαζει στοχους. Και προσπαθει με σωστες κινησεις να τους πετυχει. Η Αμερικη ειδικα για σπουδες ειναι πολυ υψηλα και αυτο σημαινει οτι εχει και πολλες απαιτησεις. Εσυ εχεις τη δυνατοτητα να ανταπεξελθεις εκει? Θα σε δεχτουν? Η απλα εκφραζεις μια επιθυμια, ενα ονειρο? Θελεις να σπουδασεις για να εισαι εκει κοντα στην κοπελα και να φτιαξεις το μελλον σου ή θελεις να εισαι κοντα στην κοπελα και παραλληλα να κανεις κατι για να περνα η ωρα και να εξασφαλιζεις το μελλον σου ή θελεις ουτως η αλλως να σπουδασεις εκει οτι και να γινει με την κοπελα? Πρεπει να θεσεις στοχους. Εισαι σε μια ηλικια που δε σε παιρνει να κανεις ανωριμες κινησεις. Τα χρονια περνουν γρηγορα και οι ευκαιριες ειναι λιγες ποσο μαλλον αυτες που δεν θα αποβουν και ακαρπες. Οποτε βαλε καταρχην ΣΤΟΧΟ για τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Αν η κοπελα ειναι ο ερωτας της ζωης σου τοτε δεν καταλαβαινω γιατι δεν θελεις να παντρευτεις. Εγω οταν γνωρισα την κοπελα μου στα 25 (αυτη 20.5) και περασε ενα διαστημα 6 μηνων καταλαβα οτι ηθελα να ζησω τη ζωη μου μαζι της. Και τελικα μετα απο 3 μηνες παντρευτηκαμε και μετα αποκτησαμε και παιδι. Ωστοσο οι σπουδες μου ηταν αλλο θεμα. Επρεπε να τις κανω καταρχην για μενα και μετα για το παιδι μου. Αλλα εβαζα στοχους 1 προς 1. Μην μπερδευεσαι. Αποφασισε τι θελεις να κανεις για σενα. Τι μπορεις να κανεις. Και μετα δες αν μπορεις να το συνδυασεις με την κοπελα. Αν θελεις 100% να εισαι μαζι της (αλλα και στην υπολοιπη ζωη σου αλλιως δεν χρειαζονται τετοιες θυσιες) προσπαθησε να κανεις σωστα βηματα αρχιζοντας με συζητηση μαζι της να σε βοηθησει για σπουδες και εργασια. Γιαυτην - εαν το θελει - ειναι σαφεστατα πιο ευκολο να σε βοηθησει απο οτι εμεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.