davisorle Ιανουάριος 20, 2005 Author #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Πόσο θα πουλάγατε το PC που βλέπετε εδώ από κάτω ότι έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 20, 2005 #122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Καμιά 600άρα με 700άρα περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 20, 2005 Author #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Μόνο? πο πο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Το ποσό εξαρτάτε και από το που θα πουληθεί και σε πόσο χρόνο!Όσο ποιο μηκρή τιμή τόσο ποιο γρήγορα θα φήγει ενώ αν περημένεις (που δεν το βλέπω) θα φήγει ακρηβότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 20, 2005 #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 04:00] ... ενώ αν περημένεις θα φήγει ακρηβότερα... Μισο, γιατι δεν το καταλαβα αυτο: αν το πουλησει σε 3 μηνες θα το δωσει πιο ακριβα; :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 20, 2005 #126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Μισο, γιατι δεν το καταλαβα αυτο: αν το πουλησει σε 3 μηνες θα το δωσει πιο ακριβα; :wassat: Οχι αλλα μπορει να βρει κανενα κοροιδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Μισο, γιατι δεν το καταλαβα αυτο: αν το πουλησει σε 3 μηνες θα το δωσει πιο ακριβα; :wassat: Αυτό που είπε ο Samael ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 20, 2005 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 550 ευρω ειναι μια τιμια τιμη για αυτο. Γιατι πουλας , φευγεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 20, 2005 Author #129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Δεν φεύγω απλά μαζεύω λεφτά για να έχω καβάτζα σε περίπτωση που όλα πάνε καλά... Αν αποφασίσει και έρθει θα πρέπει να έχω λεφτά που και πάλι σκεύτομαι να της βάζω κρυφά ( έχω τον κοδικό της ) λεφτά στο λογαριασμό της ώστε να κάνει αυτό που θέλει πιο γρήγορα με το να κάνει τον ελεύθερο πωλητή. Λέει ότι έτσι θα μπορεί να έρθει εδώ χωρίς να δώσει αναφορά σε αφεντικό και ότι έχει πολύ μεγάλο κέρδος αυτό αφού έχει και γνωστούς εκεί που το κάνουν... Καλά δεν κάνω? Και όσο δουλεύω αν τα καταφέρω και βγω με κάνα τρελόχαρτο από το στρατό θα τα μαζεύω για το γάμο και όλα καλα.... Παναγία μου βάλε κάνα χεράκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 20, 2005 #130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 ετοιμασου να κανεις την πιο σιγουρα αποτυχημενη επενδυση της ζωης σου. μυριζομαι θεοτρελο φεσι. Αν ομως ερθει θα χαρω παρα πολυ , φορ δε ρεκορντς ονλυ σου λεω οτι στην αγγλια που ειχα μια φορα τις εστειλα 100 λιρες αγγλιας να ερθει καλοκαιρι κατω και πηγε και πηρε κινητο. κηπ δις ιν μαιντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 20, 2005 #131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Εγω θελω να κλαψω...τι ερωτας !!!!Εγω παλι φιλε δεν εχω ζησει ποτε εναν τετοιο ερωτα και δεν το κοβω...αν το δεις και απο αλλη πλευρα εισαι και τυχεροσ ποθ το εχεις ζησει..υγεια και ολα θα φτιαξουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 20, 2005 #132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 αυτο δεν ειναι ερωτας ρε φιλε , ειναι σαδομαζοχισμος στον υπερθετικο βαθμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 20, 2005 #133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ετοιμασου να κανεις την πιο σιγουρα αποτυχημενη επενδυση της ζωης σου. μυριζομαι θεοτρελο φεσι. Αν ομως ερθει θα χαρω παρα πολυ , φορ δε ρεκορντς ονλυ σου λεω οτι στην αγγλια που ειχα μια φορα τις εστειλα 100 λιρες αγγλιας να ερθει καλοκαιρι κατω και πηγε και πηρε κινητο. κηπ δις ιν μαιντ Σοβαρα?? Ποσο καιρο τα ειχες-πως αντεδρασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 20, 2005 #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 τι να κανα , τις εστελνα καταρες με τζαμπε απο ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 20, 2005 #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Τα χαλασατε μετα φανταζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 20, 2005 #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 τελειως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 20, 2005 #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Ρε Μορφεα...σορυ κιολας ρε αδερφε αλλα νομιζω οτι πρεπει να αλλαξεις αβαταρ... Τα βυζια της ειναι σα στραβοχυμενος λουκουμας ρε bro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 20, 2005 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 πολυ φαριναπ εβαλε και τα ξεχασε πολυ ωρα στο φουρνο φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:17] Ρε Μορφεα...σορυ κιολας ρε αδερφε αλλα νομιζω οτι πρεπει να αλλαξεις αβαταρ... Τα βυζια της ειναι σα στραβοχυμενος λουκουμας ρε bro.... και συ ασε τα κονκορντια και βαλε κανα Α380.........το δα στις ειδησεις και :drool: α!και εμπα μσν.......θελω να σε πω:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Ιανουάριος 20, 2005 #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 μια ερωτηση σε παρακαλω. διαβασα ολο το thread και δεν ειδα να αναφερεται, αν δεν το προσεξα παντωσ συγγνωμη : ειπες οτι εισαι 21.η γυναικα ποσο ειναι (34 ?)τη γνωρισες μεσω chat (hotchat ?)αμερικη (ΝΥ ?)θεωρω πιο σημαντικο την ηλικια της καταρχην, εισαι πολυ νεος ακομα για τετοια σαλταρισματα.αυτα , αν θεσ απαντας και να ξερεις οτι ρωταω με φιλικη διαθεση και καλοπροερετα. αντε και καλο κουραγιο.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.