Nos-Dio Ιανουάριος 15, 2005 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas φιλε εχω να σου πω το εξης σαν αντρας προς αντρα: ξεκολα. ο κοσμος εχει πηξει στο μ...νι. αντοιστιχουν 3 γυναικες σε καθε αντρα. εσυ βρικες τη μια...αρα καποιος αλλος σου πηδαει τις γυναικες....ενταξει δε λεω..μπορει αυτη που βρηκες να ειναι καλη και χρυση και απο ολα. αλλα τις αλλες που τις αφηνεις παραπονεμενες δε τις σκεφτεσαι καθολου?φιλε εισαι πολυ ακαρδος τελικα και πας να μας το παιξεις ευαισθητοςΥ.Γ αν πας ετσι στο στρατο σε βλεπω να χτυπας αναβολη τη πρωτη εβδομαδα κατουρα και λιγο...55%-45% ειναι τα ποσοστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Ιανουάριος 15, 2005 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 πόσες νέες γυναίκες έχει το 55 και πόσους νέους το 45 των ανδρών ? εκεί θα δείς οτι είναι παραπάνω απο μια ρε παίδες που μας αντιστοιχεί το βλέπεις κάθε μέρα στον δρόμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 15, 2005 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Απλά το ξεπέρασε!! Περίμενες να κρατήσει περισσότερο από μήνα; Και τώρα που το ξεπέρασε μπορεί να κάνει την επιλογή του. Να μείνει μαζί της ή να βρει άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 15, 2005 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Pc-Corner πόσες νέες γυναίκες έχει το 55 και πόσους νέους το 45 των ανδρών ? εκεί θα δείς οτι είναι παραπάνω απο μια ρε παίδες που μας αντιστοιχεί το βλέπεις κάθε μέρα στον δρόμο.. πες τα ρε μεγαλε. επειδη ο nos-dios δε πηδαει ουτε μια παει να το ριξει στην ελληψη γυναικων στον πλανητη. ( πλακα κανω ετσι?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Ιανουάριος 15, 2005 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 ’σε το παιδί ρε..Nos-Dio παντρεμένος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 15, 2005 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Παιδια οι κινεζοι ειναι οι πιο ατυχοι. Ανα δεκα ανδρες 7-8 γυναικες. Αυτο συμβαινει γιατι επιτρεπεται ενα μονο παιδι και πολλοι οταν ειναι κοριτσι κανουν αμβλωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 15, 2005 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Pc-Corner πόσες νέες γυναίκες έχει το 55 και πόσους νέους το 45 των ανδρών ? εκεί θα δείς οτι είναι παραπάνω απο μια ρε παίδες που μας αντιστοιχεί το βλέπεις κάθε μέρα στον δρόμο.. δεν κοιταω τα μπαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 15, 2005 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas πες τα ρε μεγαλε. επειδη ο nos-dios δε πηδαει ουτε μια παει να το ριξει στην ελληψη γυναικων στον πλανητη. ( πλακα κανω ετσι?) Δεν ειπα οτι υπαρχει προβλημα με την ποσοτητα!Το θεμα ειναι η ποιοτητα και δεν αντιστοιχουν 3 καλες γκομενες για εναν αντρα.Βεβαια αφου εσυ πηδας και τα σαλουφια παω πασο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 15, 2005 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 ετσι σε θελω , επιλεκτικο !!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 15, 2005 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Δεν ειπα οτι υπαρχει προβλημα με την ποσοτητα!Το θεμα ειναι η ποιοτητα και δεν αντιστοιχουν 3 καλες γκομενες για εναν αντρα.Βεβαια αφου εσυ πηδας και τα σαλουφια παω πασο. Σωστος !.............Το να εισαι μαγκουρογαμοσαυλος δεν λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 15, 2005 #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 φτηνες δικαιολογιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 15, 2005 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [13-12-2004 00:03] φιλε καλυτερα να πας και να τα πεις σε καποιο πολυ στενο σου προσωπο ολα αυτα, συγγενη ή φιλο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 15, 2005 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Eνα θα πω... Γ@ματε γιατι χανομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 15, 2005 Author #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Οκ μην το κάνετε προσωπικές διαμάχες και στο κάτω κάτω τι με ενδιαφέρει αν 2 στις 3 ρουφιάνες μένουν με το δωνητή στο χέρι? Και καλά να πάθουν είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Και επείσης επειδή κάποιος το ανέφερε δεν είμαι και δεν θα γινόμουν ποτέ και για κανένα λόγο σαβουρομάμης! Και τι μας νοιάζουν και οι κΚινέζοι? Αυτοί κάνουν παρτούζες στο δύκτιο ενώ εγώ δεν κάνω. Αυτοί με ρώτησαν εμένα? Anyways... Αμερικάνα μου βρίκατε ρε? ’ντε και θα αμοιφθείτε... Κοίτα που νόμιζα ότι αναφέροντας τα κεφτά θα γινόταν δουλειά πιο γρήγορα! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 19, 2005 Author #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Χαίρετε, θα ήθελα να πω ότι από εκεί που ψιλοπήγαινα καλήτερα τελικά όπως έχω ξαναπεί απλά το πνήγω μέσα μου και με χτυπάει χειρότερα... Χθες δεν μπόρεσε κανείς να κοιμηθεί αφού η κατάστασή μου7 χειροτερεύει και έκλεγα και φώναζα υπερβολικά...Παραλίγο να σκοτωθώ όταν από την αδυναμία μου έπεσα πάνω στο τζάμι της πόρτας μου αλλά τελικά ίσα που έχω μια γρατζουνιά.Με πήραν τηλέφωνο από την στρατονομία και μπαίνω στις 10 Φεβρουαρίου και ξέρω πως καλήτερα να κάνω ότι μου περνάει από το χέρι να με πετάξουν έξω αντί να ασχολούνται όλοι εκεί μέσα με τα προλήματά μου...Με το που μπω και βρω τι να κάνω θα αρχίσω να δουλεύω και το καλύτερο θα ήταν να με πάρει ο θείος μου στα καράβια αν έχει δουλειά για να βγάλω λεφτά γρήγορα και επίσης τώρα θέλω να πουλείσω το PC (+ 500+ CDs και ελάχιστα DVD ) και XBOX με όλα τα παιχνίδια που έχω (100+ σε αντιγραφές). Το θέμα είναι ότι η Μόνικα μου είπε πάλι ότι θέλει να έρθει εδώ και εγώ αυτή τη φορά δεν της είπα όχι...Οπότε γι'αυτό θέλω λεφτά να της στείλω να τελειώνει το διαζύγιο και κάποια που χρωστάω ( λόγο συννειδήσεως) και μετά τα λεφτά για παντριά εδώ ώστε να μπορέσω να φύγω με το που μου το επιτρέψουν! Μήπως ξέρετε ποιά είναι τα καλήτερα site για online πωλείσεις? Και ακόμη πόσο να πούλαγα το PC μου? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 20, 2005 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Επιτελους αρχισες να σκευτεσαι σαν ανθρωπος! Παρε κ μια αναβολη απο το στρατο κ αιντε,τελιωσε η υποθεση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Δοκήμσε στο fleamarket.gr για τις πωλήσεις... αλλά μην τα σκοτώσεις κιώλας.Επησεις μπορείς να τα πουλήσεις εδώ στις πωλήσεις αλλα απειδή δεν έχεις 150 ποστ συνενοήσου να σου βάλει την πόληση με κάποιον που έχει...Αρχική απάντηση από davisorleΠαραλίγο να σκοτωθώ όταν από την αδυναμία μου έπεσα πάνω στο τζάμι της πόρτας... Φάε και τίποτα... κανεις κακό στον εαυτό σου έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 20, 2005 Author #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Δεν μπορώ αναβολή γιατί επίσης μπορεί να μου δημιουργήσει εμπόδιο να πάω αμερική και να χρειαστεί να περιμένω χρόνια πάλι.... Θα πρέπει να φύγω κάνα κολόχαρτο... Πχ να με βγάλουν τρελό και ********... Δεν ξέρω και πολλά από στρατό αλλά ... τώρα θα χρειαζόταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 20, 2005 Author #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 FrOsT Thanks. Αυτό το site έψαχνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 20, 2005 #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Koιτα...να σε βγαλουν τικι-τακα δυσκολο,αλλα τρελο παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.