Jump to content

Δεν αντέχω άλλο... Παρακαλώ συμβουλές...

davisorle

Recommended Posts

Δεν είμαι ο κατάλληλος για συμβουλές...

αλλά δοκίμασε να βρεις έναν φίλο, κάποιον δικό σου τέλος πάντων, που να μην ξέρει όμως, ώστε να μην μπορείτε να συζητήσετε αυτό το θέμα, και ασχολήσου μαζί του με κάτι, κάτι άσχετο αλλά και συγκεκριμένο. Αν αφοσιωθείς σε αυτό(για κάποιες μέρες) θα μπορέσεις να αδειάσεις το μυαλό σου από αυτά που σκέφτεσαι τώρα, και πιο ψύχραιμα ίσως, μετά να μπορέσεις να ξανασκεφτείς την κατάσταση.

Δεν ξεφεύγεις εύκολα από αυτές τις σκέψεις, αλλά, κάθε φορά, όταν "τελειώσει" ξέρεις περισσότερα.

Μην περιμένεις κάποιον να σε βοηθήσει, είσαι εσύ και ο εαυτός σου... το συναίσθημα και η λογική.... :)

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Sir George ευχαρηστώ πολύ αλλά όπως είπα δεν είμαι καλά και φοβάμαι ότι η κατάληξη θα είναι η χειρότερη... Τώρα μόλις την πείρα στην δουλειά πριν σχολάση και έβαλα ένα χαμόγελο στα χείλη μου και άρχισα πάλι τη μιζέρια. Προσπαθούσα να μην την αφείσω να καταλάβει ότι κλαίω και ότι είμαι σε τέτοιο χάλι... Δυστυχώς ήταν η όλη ζωή που έκανα και όχι μόνο η Μόνικα και ναι η Μόνικα είναι που σκεύτομαι συνέχεια... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βασανίζομαι τόσο πολύ που θέλω να παιθάνω... Είναι απίστευτο μέχρι και για μένα. Κι όμως δεν μπορώ άλλο να βασανίζω εμένα και τους γονείς μου...

Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 02:58]

δοκίμασε να βρεις έναν φίλο, κάποιον δικό σου τέλος πάντων, που να μην ξέρει όμως, ώστε να μην μπορείτε να συζητήσετε αυτό το θέμα, και ασχολήσου μαζί του με κάτι, κάτι άσχετο αλλά και συγκεκριμένο.

Εδώ και 2 μήνες έρχονται άτομα αν δεν πάω εγώ σπίτι μου ώστε να μην μένω μόνος και ο κολητώς μου κάθε μέρα μαζί μου είναι... Αλλά για να μην σου λέω πολλά εκεί που βλέπαμε το καινούριο DVD των ILL NINO που το έφερε το κολλητάρι μου ( πολύ αστείο άτομο και βοηθάει όσο μπορεί) και ήταν και 2 κοπέλες μαζί με κοιτούσε η μία στεναχορημένο και με το που μου λέει τι έχεις άρχισα να κλαίω στα πόδια της σαν μωρό παιδι... Ότι και να κάνω θα μου τριπίσει το μυαλλό έστω και μετά από λίγο... Γιαυτό λέω ότι δεν αντέχω άλλο. Είναι υπερβολικά τραβιγμένο το πράγμα μέσα στο κεφάλι μου.

Όπως είπε κάποιος σοφός κάποτε "ο άνθρωπος γεννιέται μόνος του και πεθαίνει μόνος του". Οι μοναδικοί άθρωποι για τους οποίους αξίζει να κλάψεις είναι οι γονείς σου και τ αδέλφια σου. Όλοι οι άλλοι είναι ξένοι, είτε το θές είτε όχι. Πιστεύω οτι σου λείπουν στοιχεία δύναμης-αυτοκυριότητας-ανδρισμού-αυτοσυγκράτησης (τα λέω έξω απο τα δόντια όπως κι εσύ). Ή πήγαινε σε έναν ψυχολόγο να σε δεί, διότι αυτή δεν είναι φυσιολογική αντίδραση ή κόψε την κλάψα, πίες καφέ, coolαρε και τράβα το δρόμο σου όπως κάναμε όλοι στις δύσκολες στιγμές που συναντήσαμε στην ζωή μας.

Το μυαλό είναι διαολεμένο πράγμα. Όσο περισσότερο σκέφτεσαι τόσα περισσότερα φτιάχνει.

Θα βρεις άπειρα πράγματα να σου θυμίζουν την κατάσταση. Δεν είπε κανείς ότι θα το διαγράψεις από την μνήμη σου, δεν γίνεται...

Βάλε έναν στόχο, και κυνήγησέ τον, κάτι που να μην έχει σχέση με την κοπέλα στην Αμερική, κάτι που να έχει σχέση με εσένα.

Αρχική απάντηση από outlaw

Όπως είπε κάποιος σοφός κάποτε "ο άνθρωπος γεννιέται μόνος του και πεθαίνει μόνος του". Οι μοναδικοί άθρωποι για τους οποίους αξίζει να κλάψεις είναι οι γονείς σου και τ αδέλφια σου. Όλοι οι άλλοι είναι ξένοι, είτε το θές είτε όχι. Πιστεύω οτι σου λείπουν στοιχεία δύναμης-αυτοκυριότητας-ανδρισμού-αυτοσυγκράτησης (τα λέω έξω απο τα δόντια όπως κι εσύ). Ή πήγαινε σε έναν ψυχολόγο να σε δεί, διότι αυτή δεν είναι φυσιολογική αντίδραση ή κόψε την κλάψα, πίες καφέ, coolαρε και τράβα το δρόμο σου όπως κάναμε όλοι στις δύσκολες στιγμές που συναντήσαμε στην ζωή μας.

καπως ετσι :T:

Θα συμφωνησω κι εγω με τον outlaw. Τι Π@π@ριες ειναι αυτες? Συγνωμη αλλα ετσι πρεπει να τα ακουσεις. Δηλαδη εισαι ο μοναδικος στον πλανητη που αγαπησε? Σοβαρεψου ρε. Δειξε στην συγκεκριμενη περιπτωση οτι εισαι ανδρας, οχι ξεχνοντας την ολη φαση αλλα υπομενοντας την κατασταση με το ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ. Αν σε μια τετοια φαση καταστρεφεις την ζωη σου τοτε αν γινει κατι χειροτερο τι θα κανεις? Πηγαινε φανταρος, τελειωσε κανονικα...και θα εχει περασει ηδη ενας χρονος. Δεν ειπε ρε κανεις να μην τι σκεφτεσαι, ουτε οτι δεν σου αξιζει. Αλλα εχει το θεμα το εχεις ξεφτυλισει κανονικα. Ακου να αυτοκτονησεις? Δηλαδη μονο τον εαυτο σου σκεφτεσαι ρε? Την μανα σου και τον πατερα σου δεν τους σκεφτεσαι καθολου? την κοπελια αυτην την σκεφτηκες καθολου που αν κανεις καμια ******* μπορει να εχει την ιδια καταληξη με σενα απο τον καημο της? Αν σε εβλεπε ρε η Μονικα ή οπως αλλιως την λενε τι θα σκεφτοταν για την παρτη σου? Μεσα στην μιζερια και την απογοητευση και το κλαμα? ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ. Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολο ή οτι θα ειναι ανωδυνο. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ....θελω να ερθω μπροστα σου και να σου ριξω 2 σφαλιαρες μπας και συνελθεις...

Δεν περιγραφω αλλο..........

Αδερφε, παραεισαι δραματικος, μηπως σε χαλανε οι μεγαλοι ερωτες; Δεν ειρωνευομαι, αλλα (διορθωστε με αν κανω λαθος) η αγαπη και ο ερωτας δεν ειναι για να σε κανουν να αισθανεσαι ευτυχισμενος; Αν κατι δεν προχωραει, τελειωσε. Γιατι δηλαδη θα πρεπει να αισθανεσαι λιωμα;

Και το κακο ειναι οτι τιποτα δε σου ερχεται θεοσταλτο, ολα με το μυαλο σου τα κανεις. Το να αισθανεσαι ετσι, να εισαι κομματια και να υποφερεις με ατελειωτες σκεψεις, ειναι δικες σου επιλογες. Το να μην απολαμβανεις παρεες με φιλους, ειναι επισης επιλογη σου.

Αφου εισαι προδιατεθιμενος και επιδιωκεις να αισθανεσαι χαλια και να την σκεφτεσαι συνεχεια, δε νομιζω οτι μπορει να σε βοηθησει κανενας, ουτε καν η ιδια η Μονικα.

Εκεινη γνωριζει οτι δεν διαθετεις την ψυχικη δυναμη και την ωριμοτητα να ανταπεξελθεις σε δυσκολες καταστασεις; Μηπως αν το μαθει θα συνειδητοποιησει οτι δεν εισαι ο αντρας αντρας που ψαχνει;

Μηπως ολα αυτα ειναι αποδειξη οτι και μαζι να ειστε στο τελος, στην πρωτη επομενη δυσκολια θα "κρασαρεις";

Επειδη λοιπον βασει των υπολοιπων που μας ειπες, α) δεν φαινεσαι για χαρακτηρας "κοριτσακι" και β) μονος σου σπρωχνεις τον εαυτο σου σε αυτες τις σκεψεις (σα μαζοχισμος ενα πραγμα), συμμαζεψου και ψαξε το νοημα της ζωης σα να παιζεις ενα παιχνιδι (το οποιο νοημα δεν ειναι η Μονικα και καμια Μονικα, αλλα το να εισαι ευτυχισμενος)

Αλλα προσεξε γιατι απο τα μοναδικα ατομα που δεν θα επρεπε να στεναχωρεις, τα στεναχωρεις ολα. Και αυτο απο εγωιστικους και μονο λογους...

Γιατι ρε παιδια ειπε κανεις οτι πρεπει να σας πεισει?? Αμα δεν τον πιστευετε και νομιζετε οτι ανοιξε αυτο το θεμα για να... γελαει με τις αντιδρασεις σας ή απλα υπερβαλλει τοσο πολυ, μην του μιλατε.

Δεν ειναι ενα ζητημα που χρειαζεται να πεισει κανενα το παιδι. Δεν ειναι φαση: "παιδια εφερα 20 μητρικες απο εξω και σας τις πουλαω. Αγοραστε τις γιατι ειναι οι καλυτερες..."

Αρχική απάντηση από SLN

Γιατι ρε παιδια ειπε κανεις οτι πρεπει να σας πεισει?? Αμα δεν τον πιστευετε και νομιζετε οτι ανοιξε αυτο το θεμα για να... γελαει με τις αντιδρασεις σας ή απλα υπερβαλλει τοσο πολυ, μην του μιλατε.

Δεν ειναι ενα ζητημα που χρειαζεται να πεισει κανενα το παιδι. Δεν ειναι φαση: "παιδια εφερα 20 μητρικες απο εξω και σας τις πουλαω. Αγοραστε τις γιατι ειναι οι καλυτερες..."

Εντάξει βρε παιδί (που λέει και ο DJ ;) ), δίκιο έχεις, απλώς ένα σχόλιο κάναμε...

Με την ευκαιρία: Μόλις παρέλαβα 20 DFI NF4 SLI. Επειδή ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ, αναμένω επικοινωνία. :p

Αρχική απάντηση από SLN

Στειλε!!! τωρα!!!!!!!!!! χωρις πλακα!!!!!!!

Ε, τώρα μην με τρελαίνεις!

Μην μου πεις ότι δεν έπιασες το αστειάκι (αλλά θα μου πεις κάνουν αστεία με τόσο σοβαρά θέματα; :D )

’νευ πλάκας από NF4 μόνο ASUS έχουν έρθει (κάτι παίζει και για MSI)

Μωρε για πλακα το πηρα αλλα λεω 1 στα 1.000.000 ετσι και μιλαει σοβαρα οι 20 δεν φτανουνε ουτε για καλημερα. Ας καβατζωθουμε με ενα ποστ(τζαμπα ειναι) μην πεσουνε τα κορακια και δεν μεινει τιποτα...

Θα ειχε πολυ πλακα να σου ερχονταν 20 μητρικες και να τις διαφημιζες σε αυτο ειδικα το thread... Εδω ο αλλος καιγεται κι εγω πουλαω τις μητρικες μου...

Ελα ελα ελα παρε παρε φρεσκο πραμα λεμεεεεεεεεεεεε οτι παρεις 150.... αστο κατω αυτο ειναι το ultra κανει 200....

Τελευταιο οφ τοπικ απο μενα... σορυ.

@davisorle μάλλον έφτασες στο σημείο που οι πιο πολλοί τρώνε την πρώτη σφαλιάρα από τη ζωή και συνειδητοποιούν πως τα πράγματα είναι πιο σκληρά από τα όνειρα και τα παραμύθια των παιδικών χρόνων και της εφηβείας. ’λλοι το παθαίνουν μετά το λύκειο και το στρατό άλλοι μετά το πανεπιστήμιο άλλοι όταν πιάνουν την πρώτη δουλειά και βλέπουν την εκμετάλλευση. ’λλα αυτά που μαθαίναμε σχολείο και ο ψεύτικος ονειρικός κόσμος που προβάλλει η τηλεόραση και άλλη η πραγματικότητα. Όταν βλέπεις τα όνειρά σου που στην περίπτωση σου είναι απλά και όχι εξωφρενικά να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν λογικό είναι να απογοητεύεσαι. Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα είναι κατά κύριο λόγο οικονομικό. Λύση δεν μπορώ να σου δώσω έχω φάει και γω πρόσφατα τις ήττες μου και δεν κατάφερα να ξεπεράσω μικρότερης κλίμακας προβλήματα. Δυστυχώς όπου φτωχός και η μοίρα του, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνειδητοποιήσεις την πραγματικότητα και να δεχτείς ότι στη ζωή υπάρχει δυστυχώς και ο κίνδυνος της αποτυχίας ανεξάρτητα από την όποια επιλογή κάνεις τελικά . καλή τύχη σε ότι επιλέξεις.

Λοιπόν μόλις τώρα διάβασα τις τελευταίες απαντήσεις κάποιον, συγνώμη για την έκφραση, ηληθίων, άλλοι λέγοντας οτι λέω ψέματα και άλλοι ότι δεν είναι όπως τα λέω (και κάποιοι ΕΝΤΕΛΩΣ σαρκαστικοι και τραβιγμένοι με άλλο θεμα και αντί για pms το γαμάνε τελείως). Είπα από την αρχή ότι είμαι έτοιμος για απάντήσεις από τις χειρότερες αλλά αυτά είναι παπαριές που γράφονται... Ναι είναι αλήθεια και αν αμφιβάλεις εσύ είσαι ηλίθιος που κάθεσαι και παρακολούθείς το thread μου. Δεύτερον δεν είχα καμία όρεξη να παίζω με την εμπιστοσύνη και συννήδηση του καθενός όπως και εσείς κάνετε με τον πόνο μου. Σκληρά λόγια έχω πει και ο ίδιος στον εαυτό μου αλλά δεν πιάνουν! Θα το πω για τελευταία φορά... Υποσχέθηκα στην φυναίκα αυτή ότι θα γυρίσω πίσο και ακριβώς επηδεί φοράω παντελόνια προσπαθώ και θέλω πάση θυσεία να το τυρίσω. Και ακριβώς επειδή κάποιοι έχετε όπως λέτε την εμπειρία θα έπρεπε να έχετε ήδη πει ότι ποτέ κάτι δεν πάει ανάλογα με κάποιου άλλου. Το ότι ο καθένας πέρασε κάτι δεν πάει να πει τίποτα... Και στο κάτω κάτω της γραφής Πριν την Μόνικα είχα ένα δεσμό 5 μηνών ερωτευμένος πάλι και η κοπέλα πνίγηκε αμέσως αφού είχα φύγει από την παραλεία πριν 3,5 χρόνια. Εμένα θα μου πείτε για δυσκολίες ζωής? Ότι η μάνα μου είχε καρκίνο στη μήτρα και ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ γιατι επανεμφανείστηκε και εξαφανίστηκε από το τίποτα... Το ότι ο πατέρας μου είναι ασθματικός και λίγο παχής και φοβάμαι μήπως πάθει τίποτα από 14 χρονών παιδί? Ε γαμώ την ******* μου δηλαδή! Τι στο διάολο άνοιξα το thread for? You to be telling me about known shit and greek old ass sayings? Όλοι περάσατε κάτι και όσο μεγαλώνετε θα βρίσκετε κάτι ποιο δύσκολο στο δρόμο σας και ελπίζω να το ξέρετε... Δεν θέλω επειδή είμαι σε αυτή τη φάση να με κρίνεται ως άτομο από τον τρόπο που έγραφα εως τώρα! Σας παρακαλώ καταλάβετέ με! Το πρόβλημά μου δεν είναι οικονομικό αλλά ότι χρειάζομαι πλέον χαρτιά αμερικάνας για ψεύτικο γάμο πλέον. ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Όταν λέω ότι θέλω να παιθάνω είναι γιατί όπως αναφέρατε ο ανδρικός εγωισμός και ιδιαίτερα πάνω σε μία υπόσχεση στο έτερον σου ίμιση είναι ιερός... Πονάει να ακούς όλους τους συγκενείς και φίλους να σου λένε ότι είναι υπερύφανοι για την προσπάθεια που έκανα στο εξωτερικό και εγώ να αισθάνομαι λύπηση και being selfdestructive...

Aφου τα λεφτα δεν ειναι προβλημα,πες της βρε αγορι μου να ερθει εδω κ στην χειροτερη παντρευτητε κιολας.Που ειναι ι δυσκολια?Αφου σε αγαπαει(οπως λες) κ την αγαπας....παντρευτητε να τελιωνει η υποθεση.

Καντε κ 1-2 παιδακια κ θα σας φυγει η καψα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.