Snips Δεκέμβριος 14, 2004 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Βασική προυπόθεση να βρεις την λύση είναι να ΣΗΚΩΘΕΙΣ από το διαολομηχάνημα. ΤΟ να ρωτάς τέτοια θέματα στο NET δεν είναι σοφό. Στην συνέχεια ΜΟΝΟΣ σου θα βρεις την λύση. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. Κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται διαφορετικά μια "Χ" κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 14, 2004 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από davisorle Όπως καταλαβένω ότι στα 20 δεν βρήσκεις τον έρωτα της ζωής σου πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν οι εξερέσεις... Το κακο σ'αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι η καψουρα σε κανει παντα να πιστευεις οτι ανοικεις στις εξαιρεσεις...Τελος παντων, απ'ο,τι σου ειπα στο προηγουμενο μου ποστ, κρατα τις τελευταιες 2 προτασεις και θα με θυμηθεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Δεκέμβριος 14, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Λοιπόν ευχαριστώ και πάλι αλλά έκανα μια σκέψη... Μέχρι τώρα τις τελευταίες 36 ώρες κλαίω και ξερένομαι στον ύπνο χωρίς να τρώω και να πίνω νερό και ξέρω ότι είναι λάθος μου.Το χειρότερο είναι ότι δεν θέλω τους γονείς μου να με βλέπουν έτσι γιατί πριν λίγο μου έλεγαν ότι αν ξέραν ότι θα ήμουν τόσο χάλια θα με βοηθούσαν και άλλο να μείνω εκεί! Πεθαίνω για τους γονείς μου αλλά δεν θα μείνω για πάντα μεσα σε αυτό το σπίτι... Οπότε κατέληξα στην εξείς σκέψη και το ξέρω ότι θα ακουστεί και παράλογη... Μιας και βλέπω ότι ο καιρός μου τα κάνει χειρότερα γιατί και έξω που βγένω δακρίζω και στεναχωριέμαι... θα αποφήγω το στρατο να πάω πίσω και αυτό τον έναχρόνο να πάω έχοντας βρει έναν έλληνα να με καλέσει και να μου ξεκινήσει την διαδικασία για τα χαρτιά μου στην Αμερική...Είναι ρίσκο και επιπόλαιο αλλά μέχρι τώρα λειτούργησε... Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ! Απλά με τρώει και ο χρόνος δεν είναι το κατάλληλο ιατρικό... Μακάρι να βρω τον έλληνα αλλά προσ το παρρόν έχω συγγενείς μόνο σε άλλες πολειτίες. Μπορεί από κάποιον φίλο... Απλά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα γιατί πληγώνω πάρα πολλύ τους γονείς μου με ότι και να κάνω! Γι'αυτό και κλαίω τόσο πολύ και πάλι τους πληγώνω.. Μέσα στο κλάμα κατάφερα να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος με λίγα λόγια για το ότι τους έχω φέρει σε αυτό το σημείο να θέλοθν να με βοηθήσουν να φύγω ώστε όπως αυτοί λένε να μην μαραζώσω...Αισθάνομαι ντροπή και άνανδρος για να φέρνω τόσα άτομα σε αυτή τη θέση αλλά η αυτοκτονία όπως και πρόσεξα πρόσφατα δόξα το θεό δεν είναι η λύση... Πρέπει να προσπαθείσω όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 14, 2004 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Φιλε μου πρεπει να ηρεμησεις λιγο και να σκεφτεις ξεκαθαρα,αυτη τη στιγμη εισαι συναισθηματικα φορτισμενος και καλο θα ηταν να σταματησεις να σκεφτεσαι τη κοπελια(μονο λυπη σου προκαλει)γιατι δεν πας μια βολτα εξω να πιεις και κανα ποτακι και να κανεις καινουργιες γνωριμιες.Στρατο μην πας στη κατασταση που βρισκεσαι υπαρχει περιπτωση η να τη δεις τελειως στραβα η να γινεις δυνατοτερος,πολλες φορες αν δεν εχουμε και τιποτα να κανουμε(ιδιως στον στρατο θα εχεις αρκετο χρονο σκεψης) τρωγομαστε με σκεψεις ως επι το πλειστον αρνητικες αφου οταν περναμε καλα δεν σκεφτομαστε τιποτα.Γιατι δεν δοκιμαζεις και λιγο τη σχεση σου απο μακρια,αν αξιζει θα κρατησει αν οχι θα διαλυθει,αποψη μου ειναι οτι πρεπει να τη περασεις αυτη τη δοκιμασια,το οτι δεν αντεχεις μηπως στην τελικη ειναι μια φτηνη δικαιολογια στον εαυτο σου επειδη εσυ ο ιδιος δεν θελεις να την ξεπερασεις?Ξεκολλα και λιγο απ το pc,βγες και κανε γνωριμιες εστω και με το ζορι,πιες και κανα ποτακι να χαλαρωσεις και τα πραγματα θα αλλαξουν.Απλα αλλαξε παραστασεις,ουτε ο πρωτος ο τελευταιος εισαι που μενει μακρια απ το ετερον του ημισυ,και παψε να κανεις αρνητικες σκεψεις Think Positive,χρονιαρες μερες ερχονται,προσφερε ενα χαμογελο στην οικογενεια σου θα νοιωσεις και εσυ ο ιδιος καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 9, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Ρε τελικα τι εγινε? Δεν ξερω πως αλλα ετσι στο ασχετο με βασανιζει η καταληξη αυτης της ιστοριας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 10, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Τι απεγινε αυτο το πονεμενο παλικαρι αραγε...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 12, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Λοιπόν... Έχω να πω ότι πριν ένα μήνα πήγα να κάνω έτηση ανανέωσης της VISA για Αμερική και μου είπαν ότι λόγο του ότι παραβίασα την VISA κατά περίπου ένα χρόνο τρώω πινεί απαγόρευσης ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για τα επόμενα 3 χρόνια... Εκείνη την ώρα με πήραν τα ζουμιά μπροστά στον πρόξενο και μου λέει συγνώμη αλλά καλό παλικάρι μου φαίνεσαι αλλά είναι θέμα νόμου... Έβγαλα έξω το πορτοφόλι και του δείχνω τις φοτογραφίες με την Μόνικα και του λέω με τα χίλια... "Θέλω να πάω έστω για λίγο να την ζητήσω σε γάμο..." (ψέμα σχετικά αν και θα το προτημούσα αλλά για να του δείξω το πόσο το θέλω...) Και μου λέει συγνώμη αλλά μόνο αν παντρευτείς αμερικάνα εδώ μπορείς πλέον να βγάλεις χαρτιά... Της Μόνικας δεν μου περνάει καν αππό το μυαλλό να της ζητήσω να έρθει εδώ και εγώ είχα πάθει κατάθληψη μέγιστη και μέχρι και σήμερα μετά από 2 μήνες που βρήσκομαι εδώ έκλεγα τα μάτια μου... Το ξέρω θα ακουστεί βαρή αλλά δεν αντέχω τη ζωή μου άλλο... Δεν μπορώ να συνέλθω. Και έξω να βγω χάλια είμαι... Είναι αμαρτία γιατί δεν ζήτησα πλούτη και ευκολή ζωή... Να βρω τον ανθρωπό μου και να σκιστώ στον κόπο να κάνω μία απλή ζωή έστω και πιο δύσκολη από εδώ... Δεν θάλω τίποτα άλλο.. Anyways, αν κάποιος ασχολείτε ακόμη πείτε μου και θα σας στείλω να πω ποιά είναι η μόνη λύση να μπορέσω να ξαναπάω έστω και σε ένα χρόνο... Αν και υπερβολικά δύσκολο.... Ευχαριστώ για το ενδδιαφέρον σας και ανθρώποι ώντος δίνουν δύναμη να προσπαθείς και τα αδύνατα... Καλή χρονιά και ότι επιθυμείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 12, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 αφου δε σε πηγαν στο γκουανταναμο παλι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 12, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Κριμα ρε συ man. Παντως δε σε καταλαβαινω. Το να της ζητησεις να ερθει δεν ειναι κακο. Γιατι? Στα ωπα ωπα θα την εχεις και δε μπορω να φανταστω οτι δε θα της αρεσει εδω κιολας. Οταν εισαι τοσο κολλημενος με γυναικα αργα ή γρηγορα θα την πατησεις.Οπως ειχε πει ο Σωκρατης "θελω να με αγαπας οχι να με λατρευεις" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 12, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Πες της να ερθει κ μη σκας.Θα κατσετε,θα τα μιλησετε κ θα αποφασισετε τι θα γινει. Ομορφα κ ωραια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 12, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Aκριβως. Δωστη της μια ευκαιρια να δει και πως ειναι η ζωη εδω. Να σε γνωρισει μεσα απο το περιβαλλον σου οπως τη γνωρισες εσυ. Να δει καποια θεματα απο διαφορετικη σκοπια και κυριως να μη χασετε επαφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 12, 2005 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Δεν πρόκειταί και παρακαλώ μην το συζητάμε καν. Δεν θέλω να έρθει εδώ και το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να με βοηθείσει με την λύση που υπάρχει καν.... Μου είπαν ότι μόνο αν παντρευτώ αμερικάνα ΕΔΩ θα μπορέσει να μου ξεκινήσει τα χαρτιά και να μπορέσω να πάω συντόμως Αμερική! Η Μόνικα είχε βγάλει χαρτιά στον πρόην της και επειδή συγκεκτιμένα στην Callifornia είναι σκληροί οι νόμοι λόγο ματαναστών δεν μπορεί να μου βγάλει. Και δεν θα το ήθελα. Τώρα έχουν βαλθεί φίλοι να μου βρουν καμία ελληνοαμερικάνα για κάνα ψεύτικο γάμο να μπορέσω να το κάνω έτσι και μόνο που γίνεται... ολόκληρο μπέρδεμα... Ξέρει κανείς καμία Αμερικάνα να τις βγάλω εισητήρια και θα την πληρώσω καλά για ψεύτικο γάμο ή καμία ελληνοαμερικάνα... Δεν μπορώ άλλο και πρέπει να κάνω κάτι γρήγορα γιατί θα μπω στρατο σε κάνα μήνα και αν δεν έχω βρει καμία λύσει θα κάνω καμία τρέλα γιατί είμαι και βλάκας και δεν αντέχω άλλο τέτοια πίεση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 12, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Συνελθε και βαλε το μυαλο σου να δουλεψει.Μαλλον δεν μπορεις να δεις τα πραγματα καθαρα.Νομιζω οι περισοτεροι εχουν περασει απο εκει που εισαι εσυ τωρα.Οχι να μην πας πουθενα...να βαλεις το κολο σου κατω και να μεινεις εδω......αντε που σε κανακευουν ολοι.Αμα σε αγαπουσε οσο εσυ ...επρεπε να ειναι εδω μαζι σου.....αν σε αγαπαει οπως εσυ.Οποτε δεν σε αγαπαει.....σιγουρο αυτο ....και οι ορκοι περι αιωνιας αγαπης ειναι μπουρδες.....(υπαρχουν και οι εξαιρεσεις..εσυ δεν εισαι μια απο αυτες ομως)......προχωρα με τη ζωη σου...οπως πρεπει και μη κανεις κατι που θα το μετανοιωσεις.Μετα απο ολα αυτα που διαβασα σου μιλαω οπως θα μιλαγα με τον γιο μου....(και αυτος ειναι στην ηλικια σου).....κοιταξε να βγαλεις τον στρατο οσο καλυτερα μπορεις.....κοιταξε την ζωη σου μετα τον στρατο .....και αργοτερα θα τα σκεφτεσαι αυτα και θα γελας....θα βρεθει και η γυναικα της ζωη σου....μη βιαζεσαι........αυτη οπως τα περιγραφεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Κατσε και διαβασε πολλες φορες αυτα που γραφεις ........δες τι κανεις εσυ και τι εχεις προθεση να κανεις για αυτη ...και δες τι κανει αυτη για σενα.Junior.......καμενο χαρτι η υποθεση.Οτι ηταν να σου πω απο την εμπειρεια μου στα ειπα....YOUR CHOICE ( abarth......μαζι σου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 13, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Σχεδον σε ζηλευω chill out! Μακαρι να ειχαμε και εμεις τετοια εμπειρια τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 13, 2005 Author #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Οκ να καταλάβουμε κάτι. Ακούγεται λες και τα κάνω όλα εγώ επειδή εγώ μιλάω... Όσο ήμουν εκεί εκείνη είχε να υποστεί ότι δεν θα βγαίνει έξω λόγο της ηλικίας μου, ότι θα έχει προβλήματα άποιρα με την οικογένειά της και τον πρώην της, ότι θα έπρεπε να υπάρχουν φορές που θα τα πλήρωνε όλα εκείνη προκειμένου να μείνω μαζί της και ότι μέχρι τη μέρα που είχα κρυφά αποφασίσει να φήγω εκείνη έβγαζε φιλάδια και τα μοίραζε μπαας και με πάρουν τηλέφωνο να κάνω καμία δουλειά με computers για να μην απογοειτεύομαι να και φήγω... Είναι πάρα πολλά τα οποία υπέστηκε για να είμαστε μαζι και σε καμία περίπτωση η ηλικία μου δεν θα μου γίνει ελαφριντικό γιατί εγώ επέλεξα να κάνω αυτό το πράγμα στη ζωή μου. Και στο κάτω κάτω είναι ότι μου άρεσε η ζωή εκεί και όχι μόνο το ότι ΝΑΙ πιστεύω ότι είναι η γυναίκα που δεν βρίσκεται για μένα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως εκείνη ήταν. Όπως και ο αραβωνιάρης της ξαδέρφης μου δεν αντέχει να πει ότι θα την έχανε και ότι τώρα αν μπορο΄θσε θα την παντρευόταν αμέσως και όχι σε ένα χρόνο.... Ναι την Μόνικα θα ήθελα υπό άλλες συνθήκες να την παντρευτώ και ας με κατακρίνετε.. Γιατί όταν ξυπνάς δίπλα στην γυναίκα σου και λες κάθε πρωί πόσο τυχερός είμαι όταν την βλέπεις να ξυπνάει και να σε αγκαλιάσει και να λες ότι θα ήθελα να παιθάνω δεσμευμένος με την γυναίκα αυτη και ότι τώρα δεν έχω κοιμηθεί επί 2 μήνες και άνω σε κρεβάτι γιατί ξέρω πως αν ξυπνίσω δεν θα δω αυτό για το οποίο και θα παίθενα δίπλα μου στο ίδιο κρεβάτι ή να πέσω αργα το βράδυ και να ξέρω ότι η γυναίκα μου δεν θα βρίσκεται εκεί και θα τυλιχτεί επάνω μου στον ύπνο της και αντί για τους εφιάλτες να κοιμάμαι ευχάριστα.... Δεν μπορώ άλλο... CHILL-OUT να σου δώσω ένα παράδειγμα... Ο πατέρς μου που με αγαπάει μέχρι θανάτου και με θέλει κοντά του ήταν έτοιμος να μου ξαναπληρώσει εισητήριο να πάω αμερική να κάνω τη ζωή μου επειδή ξέρει πόσο σίγουρος είμαι για την ζωή μου εκεί και επειδή ξέρει ότι έστω θα έχω κάνει αυτό που ποθώ και δεν θα καταντίσω άρρωστος όπως και είμαι από την κατάθληψη... Τόσο δύσκολο είναι να με πιστέψετε? Η ζωή μου εκεί έστω και δύσκολη ήταν υπέροχη και ονοιρεμένη και ζηλευτή όσο είχαμε χρόνο μεταξί μας... Σας ορκίζομαι δεν είναι υπερβολές. Δεν αντέχω άλλο το κλάμα. Αν δεν ήταν οι γονείς μου αντί να κλαίω αυτή τη στιγμή θα είχα δώσει τέλος στην ριμάδα την ζωή μου γιατί από ένα παιδί υγειές και υπερίφανοι έχω γίνει ένας βλάκας καρμίρης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 13, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Να ρωτησω κατι? Πηγες Αμερικη γνωριζοντας την μονο μεσω chat? Αν θες απαντας φυσικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Ιανουάριος 13, 2005 Author #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 02:23] Να ρωτησω κατι? Πηγες Αμερικη γνωριζοντας την μονο μεσω chat? Αν θες απαντας φυσικα Βασικά ήταν φίλη μέσω chat και όσο έμεινα εκεί έγινε από κολιτή γόμενα και πάει λέγοντας. Μόλις έστειλα μ΄θνημα στην ξαδέρφη μου και της είπα δεν αντέχω άλλο την ζωή μου και μακάρι να ήμουν νεκρός. Έχω γίνει χειρότερα... Δεν μπορώ άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 13, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Σκατά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 13, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 η αγάπη θα βρει το δρόμο της, αν το θέλετε και οι δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 13, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Καταρχάς φίλε σου εύχομαι η ιστορία αυτή να έχει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για σένα. Αλλά έχω να σου πω το εξής: Από τότε που άνοιξες το thread αυτό πριν κανά δυο μήνες μέχρι και τώρα συνεχίζεις την ίδια μίζερη στάση μηδενισμού των πάντων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλούμε 2 μήνες μέσα στην απόλυτη μιζέρια και ουσιαστικά να χάνουμε πολύτιμο χρόνο όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε τόσα πράγματα. Και τέλος δεν ξέρω αν στο ξαναείπανε στο στο thread αυτο (δεν το διάβασα όλο) αλλά: ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΕΣΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.Πρόσεχε δεν λέω ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που αξίζει να αγαπάς αλλά ΚΑΜΙΑ - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ- δεν αξίζει όλα αυτά που περνάς εσυ...Και πάλι σου εύχομαι ότι καλύτερο και μακάρι να πάνε όλα καλά στο τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.