Jump to content

Δεν αντέχω άλλο... Παρακαλώ συμβουλές...

davisorle

Recommended Posts

Είμαι σχεδόν 21 ετών και ονομάζομαι Μάνος. Πριν 2 χρόνια ταξίδεψα στην Αμερική για μια κοπέλα που γνώρισα και έκανα καλή φίλη γρήγορα μέσω chat. Μέσα σε λίγες βδομάδεςς που έμεινα εκεί την αγάπησα υπερβολικά και με το που ήρθα πίσω πούλησα ότι είχα και έβγαλα ότι λεφτά είχα στην τράπεζα για να πάω να μείνω με την γυναίκα αυτή στην Αμερική... Έπιασα δουλειά σε ένα fastfood ελλήνων και πληρονόμουν επί 2 χρόνια minimum μισθό και αναγκάστηκα να επιστρεύσω πίσω στην Ελλάδα αφου έχασα την δουλεία μου από δικό μου λάθος προφανός και δεν ήθελα να είμαι βάρος της γυναίκας και να με ταίζει μέχρι να βρω άλλη δουλειά.

Την γυναίκα αυτή την αγαπάω πιο πολύ και από την ίδια μου τη ζωή και δεν είμαι καλά τις 2 βδομάδες που έχω περασει στο πατρικό μου χωρίς εκείνη... Δεν υπάρχει στιγμη που να μην κλαίω και να μην σκέυτομαι πως θα μπορούσα να πάω εκεί με καλύτερες προυποθέσεις!Δεν αντέχω άλλο... Κάποιος θα ξέρει πως είναι να ξέρεις ότι βρείκες το τέλοιο... Την γυναίκα που θα θυσιαζόσουν για να κάνεις ευτυχισμένη.’φεισα δουλεία, οικογένεια και φίλους μα την αγαπάω τόσο πολύ που δεν με πόνεσε τόσο όσο όταν έχασα μόνο εκείνη και ξαναβρήκα τα πάντα έτοιμα σπίτι στην Ελλάδα...

Τα μάτια μου είναι πρισμένα συνεχώς... Μην κοροιδεύσετε... Δεν αντέχω να συνεχίσω χωρίς εκείνη ... Πρέπει τον Φεβρουάριο να πάω στρατό οπότε μέχρι τα επόμενα χριστούγεννα θα πρέπει να περιμένω.Απλά με σκοτώνει το ότι δούλευα επί 2 χρόνια με καμία τύχη... Προσπάθησα τόσο σκληρά να μείνω εκεί με την κοπέλα αυτή και δεν τα κατάφερα... Δεν ζήτησα από κανέναν στην Αμερική να μου χαρίσει τίποτα απλά ένα χέρι βοήθειας...

Απλά ήθελα να το πω και συγνώμη.Απλά σκεύτομαι ότι νεκρός θα ήταν καλήτερα παρά να μην την ξαναδώ.Όλο έτσι σκεύτομαι όσο μένω μόνος σπίτι και δεν είναι υγειινό καθόλου... Μια συμβουλη, κάποιος που να ξέρει τι να κάνω... Ευχαριστώ

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

γεια σου μανο...........πολυ δυσκολα τα πραματα οπως περιγραφεις.........κουραγιο ρε φιλε.αυτες οι καταστασεις ερχονται μεσα απο μια ανθρωπινη ενεργεια που ονομαζεται συναισθημα.αλλοτε μας δινει κουραγιο αλλοτε μας κατακεραυνωνει...........

δεν θελω να αρχισω τις φιλοσοφιες........

απο οτι καταλαβαινω τα οικονομικα δεν επιτρεπουν μεγαλες κινησεις.....εαν αισθανεσαι ετσι για αυτην την κοπελα λογικα και εκεινη το ιδιο θα αισθανεται........

ζητησε της να κανει και εκεινη καποια θυσια.......το να ερθει εκεινη στην ελλαδα ισως ειναι τραβηγμενο......απο οτι καταλαβα ομως δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στην ζωη της αμερικης.......εδω στην ελλαδα θα τα καταφερεις καλυτερα απο οτι σε ενα τοπο που δεν ξερεις κανεναν αλλο........προσωπικα δεν θα ειχα το κουραγιο να φυγω απο την ελλαδα......ειναι αλλοι νομοι εκει στην αμερικη εαν εισαι μονος.........

για να πω την αληθεια ειναι πολυ μπερδεμενα τα πραματα..........δυσκολα βρισκεις ακρη σε τετοια θεματα.......

η αποσταση οντως ειναι μαρτυριο ασηκωτο.......2 σχεσεις εχω κανει απο αποσταση και η καλυτερη λυση ηταν ο χωρισμος.......και δεν σου μιλαω για ελλαδα αμερικη.......για αθηνα κρητη μιλαω........πιστεψε με και γω ενιωθα πολυ δυνατα για την κρητικια........αλλα το ανεβα κατεβα με το πλοιο 2 φορες το μηνα ο καθενας ηταν φθορα και για τους 2 μας.....αργα η γρηγορα καταλαβαμε οτι δεν τραβαει αλλο και χωρις διαφωνια χωρισαμε........

μια τελευταια συμβουλη.........καλη η αγαπη και το ολοκληρωτικο δωσιμο σε καποιον αλλα μεχρι εκει που δεν θα βλαψεις τον εαυτο σου ψυχικα σωματικα κοινωνικα........απο εκει και περα δες τις δυναμεις σου και προσπαθησε οτι κανεις να εχει καποια λογικη και να μην παρασυρεσαι απο την τρελα του παθους.

κουραγιο μαν.......τα χουμε περασει λιγο πολυ ολοι μας:coax:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Αμα πω τιποτα..θα με θεωρησουν κακο...κ θα γινει καμια φασαρια παλι!Οποτε δεν λεω...απλα σου προτεινω το www.cosmopolitan.gr που θα σου δωσει καλυτερες απαντησεις απ'οτι εδω....!

κακο δεν ξερω αλλα καμια φορα δεν χρειαζετε να απανταμε παντου. ενταξη εγινε ενα θεμα, δεν χρειαζετε να το κανουμε θεμα. και για να καταλαβο στο κοσμοπολιταν ειναι ανθρωπη και εδω οχι? ευχαριστο

Ξέρω τι εννοείς αλλά έμεινα ήδη 2 χρόνια αμερική!Πήγαν να με σκοτώσουν και 2-3 φορές γιατί δεν ήξερα ότι ήταν και τόσο επίκύνδυνα εκεί στην αρχή. Έμαθα και συνίθησα.Όλη της η οικογένεια με ήξερε και με πήγενε πολύ και εκτιμούσαν που τα παρέτησα όλα για την κοπέλα.Ο θείος της ο δηκηγόρος μέχρι με την λιμουζίνα με έπερνε να με βγάλει έξω καμία φορα! Το θέμα απόστασης το καταπίνω! Απλά θα μένω εκεί και θα έρχομαι μία στο τόσο εδώ για να δω την οικογένειά μου και μόνο. Δεν θέλω τίποτα παραπάνω...

Συνίθησα εκεί κατα κάποιο τρόπο...Δεν με χωράει το σπίτι μου! Λατρεύω τους γονεις μου και την αδερφούλα μου αλλά θέλω την ζωή μου όπως ήταν εκεί! Πολλές ευθύνες αλλά τα κατάφερνα έστω και παράδωξα στην αρχή.Έχω κάνει άπειρες σχέσεις και έχω καταλάβει ότι τίποτα δεν είναι αρκετό να πει κανείς ότι είναι έμπειρος.Κανέις δεν με πιστεύει έστω και τώρα ότι ήμουν εκεί για την γυναίκα αυτή.Απλά δεν με χαρακτίριζε καθόλου τότε!Αλλά αυτή η γυναίκα είναι το παν για μένα... Ειλικρινά πολλοί διαβάζουν το τι λέω και με περνάνε για κάνα θήμα προφανός η κανένα βλάκα προτάρη αλλά μόνο κάποιος ο οποίος ξέρει τι εννοώ θα καταλάβει...

Δεν ξέρω τι να κάνω.. Ούτε και χαρτιά δεν θα έχω για νόμιμη εργασία! Χάλι ήταν... Και δεν γουστάρω να την πατρευτώ μόνο και μόνο για τα χαρτιά! Είμαι μόλις 20+ και δεν λέει παντριές και ******** όσο και να την αγαπάω! Μόνο να είμαι μαζί της ώπος τα 2 χρόνια που πέρασαν και μετά βλεπουμε... Τι να κάνω? Αρρωστένω με τόση κατάθληψη! Χθες πάλι με ψίσανε να βγούμε τα φιλαράκια μου και δεν έχω όρεξη για τίποτα... Και να φανταστείτε ότι αν δεν βγω 3-4 φορες τη βδομάδα θα έπρεπε να ήμουν σακάτης η κάτι τέτοιο... Τώρα δεν θέλω να βγω από την εξώπορτα...

Το να παρατήσω την ζωή μου ολόκληρη και πάλι για την γυναίκα αυτή δεν με πειράζει καθόλου γιατί έστω θα είμαι χαρούμενος και ψυχικά ικανοποιημένος... Τιποτα άλλο δεν θέλω. Και να μην ήξερα ότι και εκείνη με λατρεύει μέχρι θανάτου τότε τα πράγματα θα άλλαζαν!Και ο λόγος που δεν την αφείνω να έρθει εδώ είναι ότι δεν θέλω να καταστρεύσει την καριέρα και μέλλον της για την πάρτη μου... Τίποτα παραπάνω...

Αρχική απάντηση από zyx

κακο δεν ξερω αλλα καμια φορα δεν χρειαζετε να απανταμε παντου. ενταξη εγινε ενα θεμα, δεν χρειαζετε να το κανουμε θεμα. και για να καταλαβο στο κοσμοπολιταν ειναι ανθρωπη και εδω οχι? ευχαριστο

εχεις δικιο κ ζηταω συγνωμη αν σας κακοφανηκε....!Θοδωρη δεν το ειπα ετσι...απλα εκει η ολη θεματολογια εχει να κανει με τετοια θεματα....εδω...οχι κ πολυ....!Δεν ειπα οτι δεν εισαστε-ειμαι ανθρωποι....καταλαβες πως το ειπα....τσπ..θα το σβησω το ποστ μου για να μην υπαρξουν κ διαμαχες...

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 14:07]

Εκείνη νιώθει το ίδιο για σένα; Αν ναι, γιατί σε άφησε να έρθεις πίσω στην Ελλάδα;

Σωστή η ερρώτηση σου και θα απαντήσω αμέσως... Από την αρχή δεν ήθελε να παρατήσω την ζωή μου και το μέλλον μου είτε την οικογένεια και φίλους μου και πάντα μου έλεγε ότι αν ήθελα ποτέ να φύγω θα καταλάβενε... Ποτέ δεν ζήτησα να φύγω και πάντα μου έλειπε η αδερφούλα και οι γονείς μου... Απλά έπρεπε μέχρι να συνηθίσω στην ιδέα ότι δεν θα τους βλέπω να το κρατάω μέσα μου μέχρι να πέσει για ύπνο και να κλάψω λίγο μοναχός μου...Δεν ήθελα να με βλέπει τόσο χάλια γιατί στεναχωριόταν και δεν ήθελα να έχει και τα δικά μου προβλήματα. Ποτέ!

Δική μου απόφαση και δικό μου το τίμημα να πληρώσω!Εκείνη το εκτιμούσε και με αγαπούσε όσο την αγαπούσα και εγώ κάτι για το οποίο ποτέ δεν ήμουν τόσο σίγουρος μέχρι που της ανακίνωσα ότι θα ήταν καλύτερα κατα την αποψή μου να φήγω! Και αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελα εκείνη να με στιρίζει μέχρι να βρω άλλη δουλειά...Με πλήγωνε ως άντρα να μην δουλεύω έστω και για λίγο. Από την στιγμή που μπείκα στον αεροπλάνο για να γυρίσω δεν υπάρχει στίγμη που να μην έχω την οικόνα στο μυαλό μου που είχαμε και οι 2 αγκάλιά ο ένας τον άλλο έξω από το αεροδρόμιο και ξεσπάγαμε σε λιγμούς κλέγοντας ο ένας πάνω στον άλλο... Μέχρι και τώρα που το΄λέω κλαίω γιατί είναι αμαρτία ρε γαμώτο! ΤΟ πάλεψα και από ******* έμεινα χωρίς δουλειά... Δεν έχω ξανακλάψει έτσι στη ζωή μου και δεν την έχω δει να ξανακλαίει έτσι την ίδια... Μου χαράκωσε την ψυχή και όλα είναι δικό μου φταίξιμο που της το έκανα αυτο....

Tι να σου ρε φιλε,

Διαβασα το ποστ σου κανα 3-4 φορες για να σιγουρευτω οτι δε κανεις πλακα,αλλα ακρη δεν εβγαλα!

μου φαινετε λιγο φοσκολικο δραμα,εκτος του οτι δε περιμενα να διαβασω κατι τετοιο σε ενα φορα τεχνολογιας!

Εαν παντως ειναι αληθεια,στη θεση σου δε θα ειχα γυρισει πισω κ θα εμενα με το "ονειρο" μου στην αγκαλια,εξαλλου εαν υπαρχει κ απο την αλλη πλευρα εστω τα μισα αισθηματα για σενα μονο βαρος δεν θα τις εισουν,για το διαστημα μεχρι να βρεις δουλεια.

Τεσπα ελπιω να κανεις πλακα κ να κανεις τουμπες απο τα γελεια με τα ποστ μας!

Mάνο γειά σου. Είμαι η γυναίκα του doctor.

Θα σου πρότεινα όλη αυτή την κατάσταση που ζείς να την δείς σαν μια εμπειρία ζωής.

Είσαι σε μια ηλικία που τώρα αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα που έχεις μέσα σου και φανερώνονται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, όπως η κατάσταση που περνάς, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και δες την κατάσταση που περνάς εσύ σαν κατάσταση που μπορεί να την πέρναγε ο κολλητός σου.

Σε αυτήν την περίπτωση τί θα του πρότεινες;

Θέλω να το σκεφτείς και να μου απαντήσεις........

Μόλις μου απαντήσεις θα σου πω τι πρέπει να κάνεις στη δική σου περίπτωση.

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 14:24]

εχεις δικιο κ ζηταω συγνωμη αν σας κακοφανηκε....!Θοδωρη δεν το ειπα ετσι...απλα εκει η ολη θεματολογια εχει να κανει με τετοια θεματα....εδω...οχι κ πολυ....!Δεν ειπα οτι δεν εισαστε-ειμαι ανθρωποι....καταλαβες πως το ειπα....τσπ..θα το σβησω το ποστ μου για να μην υπαρξουν κ διαμαχες...

Χίλια συγνώμη και δεν θέλω κανείς να νομίζει ότι κατακρίνεται. Βασίλη ε΄γω με το ότι άνοιξα το thread αυτό περίμενα για πολλά μπινελίκια να το πω?Πολλές κοροιδίες πάντως και με το τι είπες δεν πειράχτηκα και Zyx σας παρακαλώ... Μην έχετε διαμάχες! Αν κάποιος μου την πει θα το κάνει και με το δίκιο του... Freedom of speach... Ευχαρηστώ όλους που απαντούν και με παριγορεί έστω και προσορινά! Και σχετικά με το τελευταίο σχόλοιο φίλε μου όχι δεν κάνω πλάκα δυστυχώς. Πάντως εσύ μπορείς να με κατακρίνεις όσο θες και δικαίωμα σου! Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες και χρόνο για να διαβάσεις και το thread μου χωρίς να ιρωνεύομαι.

Μάνος

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 00:46]

ΩΠΑ παιδες..................κρυφτε λογια του τι κανει ο doctor εδω μεσα.....μας πιασανεεεεεε:blink:

γιατρεεεεεεεε............δεν μας το πες οτι η γυναικα βλεπει και εκεινη λαμπη........παλι καλα που δεν ειπαμε τιποτε πονηρο μεχρι τωρα.........ή μηπως ειπαμε?????:daisy: :devil: :daisy:

:worship:

Γεια σου ρε συ Μανο.Πολυ σοβαρα εχω να σου πω οτι εισαι πολυ μικρος ακομα ρε γαμωτο για να παρεις μια τετοια κατασταση τοσο του θανατα.Ερωτας θα μου πεις χωρις προηγουημενο και θα χεις και δικιο.Βγες εξω ,γνωρισε αλλες ειναι η μονη λυση για να το ξεπερασεις,παναρχαια και αλανθαστη συνταγη.

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 14:46]

Θα σου πρότεινα όλη αυτή την κατάσταση που ζείς να την δείς σαν μια εμπειρία ζωής.

Είσαι σε μια ηλικία που τώρα αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα που έχεις μέσα σου και φανερώνονται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, όπως η κατάσταση που περνάς, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και δες την κατάσταση που περνάς εσύ σαν κατάσταση που μπορεί να την πέρναγε ο κολλητός σου.

Σε αυτήν την περίπτωση τί θα του πρότεινες;

Θέλω να το σκεφτείς και να μου απαντήσεις........

Μόλις μου απαντήσεις θα σου πω τι πρέπει να κάνεις στη δική σου περίπτωση.

Ξέρω ότι λόγο ηλικίας ακούγεται υπερβολικό... ¨οτι άν φίλος μου ήταν στη θέση μου θα του έλεγα να μην κάνει χαζομάρες να ηρεμίσει και να κάνει τη ζοούλα του εδώ στην πατρίδα που είναι όλα πιο εύκολα για εκείνον και να ξεπεράσει την κοπέλα με κάποια άλλη όπως και συνήθος γίνεται... Δόξα το θεό ξέρω κάποια πράγματα... ¨Εχω περάσει κάποια πράγματα τα οποία δεν φαίνεται να βοηθάνε. Είναι κάτι το περίεργο. Δεν θέλω να είμαι βάρος στο σπίτι μου. ¨Ημουν περίφανος το ότι επί 2 χρόνια δούλευα σαν το σκιλί για να βλέπω το χαμόγελο στο πρόσωπο της "γυναίκας" μου... Τίποτα παραπάνω και ας μην πείρα και άδεια δουλεύοντας 6 απο τις 7 μέρες της εβδομάδας επί τα 2 αυτα χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταποκρισή σας και το εκτιμώ!

Αρχική απάντηση από karakokas [Σήμερα, στις 14:56]

Γεια σου ρε συ Μανο.Πολυ σοβαρα εχω να σου πω οτι εισαι πολυ μικρος ακομα ρε γαμωτο για να παρεις μια τετοια κατασταση τοσο του θανατα.Ερωτας θα μου πεις χωρις προηγουημενο και θα χεις και δικιο.Βγες εξω ,γνωρισε αλλες ειναι η μονη λυση για να το ξεπερασεις,παναρχαια και αλανθαστη συνταγη.

Το ξέρω και η ηρωνία είνια ότι πάντα ήμουν ο ανθρωπος που θα δώση την ρουφιάνα αυτή τη συμβουλή σε πολλούς μέχρι τώρα!Δόξα το θεό και τις 2 βδομάδες που είμαι εδώ και που με βλεφαριάζουν πολλές που για την παρέα μου είναι κάτι αλλά δεν θέλω.. Πως να το πω? Δεν έχω σεβασμό για της γυναίκες αυτές! Και λέω γυναίκες γιατι δεν μπορώ με κοπέλα κάτω των 24 για παράδειγμα... Έχω αγαπήσει μια φορά στη ζωή μου στο παρελθόν και το ξεπέρασα πολύ εύκολα με τον τρόπο που λες! Είναι γεγονός! Από απλούς δεσμούς αμέτρητους... ¨Ημουν από τα αγόρια που τα παρδαλά είχαν για "κακούς" και καλούς για να τα βρίσκουν... Δεν μου άρεσε το δήθεν καθόλου. Ίσως να μην μπορώ να την ξεπεράσω γιατί αναγκάστηκα να απομακρυνθώ αυτή τη φορά από την γυναίκα που αγάπησα τόσο... Δεν ξέρω τι άλλο να πω!

Η περίπτωση του φίλου davisorle με προβλημάτισε και ζήτησα από την γυναίκα μου να μου πει την άποψη της -πως την βλεπει αυτή σαν γυναικα την κατάσταση - και προθυμοποιήθηκε να απαντήσει μόνη της !

Εγω θα κάνω ένα μικρό σχολιο.Σίγουρα είσαι σε μια ασχημη ψυχολογική κατασταση ,και ολες οι πραξεις σου καθως και τα λογια σου κατευθύνονται από αισθήματα και συναισθηματα και καθόλου λογική !Φίλε έζησες και ζεις έναν μεγάλο έρωτα και η κινηση σου να πας στην Αμερική και να μεινεις για μια γυναικα που αγαπας είναι πολυ ....δυνατη πραξη .Υπάρχουν ανθρωποι που γερνουν πεθαινουν και αυτα που εσυ εζησες και ζεις εσυ ποτε δεν τα έζησαν και μερικοι ουτε καν τα φανταστηκαν!!!Ειλικρινα σου ευχομαι να πάρεις μια απόφαση μόνος σου και να την χρεωθείς εσυ μόνο .Κανένας μας δεν μπορει να νιώσει οπως εσυ τώρα γιατι ολοι εμεις σκεφτομαστε με λογική . Εσένα η λογική θα σε κρατήσει στην Ελλαδα ενω το συναισθημα θα σε ταξιδευσει εκει !Για οποια αποφαση και αν πάρεις μόνο στον εαυτο σου πρεπει να απολογηθεις.

Σορρυ να ρωτησω κατι?...γιατι με εφαγε η απορια.. Λογω χρηματων δεν αναγκαστηκες να ρθεις Ελλαδα?...και εδινες τις 100σταρες αβερτα, για να φτιαξεις το μηχανημα της υπογραφης σου??.. αν ηρθες λογω δουλειας και οχι χρηματων σορρυ και παλι και καλο κουραγιο..

ps. δεν θελω να σε ειρωνευτω, το θεωρω πολυ σοβαρο το θεμα σου.. απλα μου δημιουργηθηκε η απορια!

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 15:19]

Η περίπτωση του φίλου davisorle με προβλημάτισε και ζήτησα από την γυναίκα μου να μου πει την άποψη της -πως την βλεπει αυτή σαν γυναικα την κατάσταση - και προθυμοποιήθηκε να απαντήσει μόνη της !

Εγω θα κάνω ένα μικρό σχολιο.Σίγουρα είσαι σε μια ασχημη ψυχολογική κατασταση ,και ολες οι πραξεις σου καθως και τα λογια σου κατευθύνονται από αισθήματα και συναισθηματα και καθόλου λογική !Φίλε έζησες και ζεις έναν μεγάλο έρωτα και η κινηση σου να πας στην Αμερική και να μεινεις για μια γυναικα που αγαπας είναι πολυ ....δυνατη πραξη .Υπάρχουν ανθρωποι που γερνουν πεθαινουν και αυτα που εσυ εζησες και ζεις εσυ ποτε δεν τα έζησαν και μερικοι ουτε καν τα φανταστηκαν!!!Ειλικρινα σου ευχομαι να πάρεις μια απόφαση μόνος σου και να την χρεωθείς εσυ μόνο .Κανένας μας δεν μπορει να νιώσει οπως εσυ τώρα γιατι ολοι εμεις σκεφτομαστε με λογική . Εσένα η λογική θα σε κρατήσει στην Ελλαδα ενω το συναισθημα θα σε ταξιδευσει εκει !Για οποια αποφαση και αν πάρεις μόνο στον εαυτο σου πρεπει να απολογηθεις.

Καταλαβένω απόλυτα το τι εννοιείτε και ευχαριστώ. Το θέμα είναι ότι η λόγική με κρατάει εδώ για τον μόνο λόγο το ότι ξέρω πως αν μείνω εδώ εκείνη θα έχει πιο πολλά λεφτά για να καλοπεράσει...Το ότι μάλλον θα έχει καλήτερη ζωή αν δεν είμαι εγώ εκεί...Τίποτα δεν με κρατάει εδώ παρά μόνο το ότι θα ήθελα να είμαι εδώ για την 16χρονη αδερφή μου και τους γονείς μου σε περίπτωση που τους συμβεί κάτι!

Η ψυχή μου ολόκληρη βρίσκεται ακόμα στο εαροδρόμιο του Los Angeles στο οποίο είδα για τελευταία φορά τη "γυναίκα" μου... Δεν αντέχω άλλο να μιλάω και ξαφνικά να κλαίω με λιγμούς... Δεν με ενδιαφέρουν οι εμπιρίες και οτιδήποτε άλλο! ΤΟ ότι γράφω τώρα και κλαίω με νοιάζει γιατί με πονάει να ξέρω ότι τα έκανα όλα χάλια!Δεν θέλω ζωή με πλούτη και όνειρα... Απλά θέλω να πεθάνω και να ξέρω ότι πέθανα με την γθναίκα που είναι για μένα... Την γυναίκαι που τράβηξε και αυτή πολλά για μένα και τον δεσμό αυτό...Συγνώμη Doctor δεν σας γνωρίζω μέχρι τώρα γιατί είμαι σχετικά νέος στο lab αλλά εσείς ως παντρεμένος αντρας θα ξέρετε πως είναι, ή έστω αν δεν σας έχει συμβεί ποτέ, φαντάζεστε να αποτυχένετε στο μόνο πράγμα που θέλετε στη ζωή σας και να χάνατε από λάθος σας τη γυναίκα σας η να την απογοητεύατε.... Έστω στα δικά σας μάτια ως άντρας... Δεν υπάρχει παρόμοιος πόνος.

μια συμβουλη για τωρα..........τραβα για υπνο.........να ηρεμησεις.........αν ειναι να χανεις την ψυχραιμια σου καλυτερα να μην την χανεις ενω εισαι μεσα στο φορουμ.......χειροτερα θα γινεις.........

και μια προτση σου που δεν μου αρεσε καθολου

''Το θέμα είναι ότι η λόγική με κρατάει εδώ για τον μόνο λόγο το ότι ξέρω πως αν μείνω εδώ εκείνη θα έχει πιο πολλά λεφτά για να καλοπεράσει...Το ότι μάλλον θα έχει καλήτερη ζωή αν δεν είμαι εγώ εκεί...''

αν σε αγαπαει οσο εσυ θα τα παρατησει ολα για να ειναι κοντα σου......εαν παλι δεν το κανει και προτιμα την καλη ζωη στο αμερικα τοτε τραβα για αλλες πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια......συγγνωμη εαν ειμαι σκληρος αλλα ετσι ειναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.