Jump to content

Sandisk ultra 2 χαμηλα writes

Andrewk

Recommended Posts

Πηρα εχθές τον sandisk ultra 2 240gb  και τον συνδεσα σε μια z68ad3b3 και πηρα τα παρακατω αποτελεσματα,δεν ειναι λιγο χαμηλα τα seq write και τα 4k??\

post-55553-0-82210100-1418376333_thumb.p

Αυτον που εχει προσφορα το e-shop?

Γιατι τον κοιταω και εγω

Ναι αυτον αγόρασα

C-States enabled στο BIOS? Δοκιμάσε να τα κάνεις disable, αν θέλεις φυσικά και δες διαφορές αν υπάρχουν.

Το δοκίμασα, καμια διαφορά. .

εκτός απο τα c-states δοκίμασε επιπλεον αν θες να τρεχεις ένα benchmark στο 1 πυρηνα (πχ winrar χωρις multithreaded) για να αποκλεισεις τυχον να προέρχεται απο εξοικονομιση ενεργειας, και μένα πάντως χαμηλά μου φαίνονται

σε τι τιμη τον έχει το e-shop γιατι εγω τον βλέπω στα 123 ευρώ να τον δίνει αλλα φαντάζομαι οτι τον έχει σε κάποιο newsletter που εμένα για κάποιο λογο μου ρχονται με 2 μερες καθυστέρηση. Στο αμαζον πάντως μαζί με τα μεταφορικα βγαινει κάτω απο 90 ευρώ και σκεφτομουν να τον πάρω και γω μιας και αντικαθιστω σταδιακα όλους τους hdd στα pc του σπιτιου http://www.amazon.de/dp/B00M8ABEIM/ref=asc_df_B00M8ABEIM22954332?smid=A3JWKAKR8XB7XF&tag=geizhalspre03-21&linkCode=df0&creative=22494&creativeASIN=B00M8ABEIM&childASIN=B00M8ABEIM

edit. ειχε 25 κομμάτια το πρωι αλλα μάλλον τους ξεπατώσανε στις παραγγελίες και τώρα έχει αναμονή και αυξήσανε και την τιμή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.