Andrewk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2014 Πηρα εχθές τον sandisk ultra 2 240gb και τον συνδεσα σε μια z68ad3b3 και πηρα τα παρακατω αποτελεσματα,δεν ειναι λιγο χαμηλα τα seq write και τα 4k??\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christar Δεκέμβριος 12, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Αυτον που εχει προσφορα το e-shop?Γιατι τον κοιταω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 12, 2014 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 C-States enabled στο BIOS? Δοκιμάσε να τα κάνεις disable, αν θέλεις φυσικά και δες διαφορές αν υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Δεκέμβριος 12, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Αυτον που εχει προσφορα το e-shop?Γιατι τον κοιταω και εγωΝαι αυτον αγόρασαC-States enabled στο BIOS? Δοκιμάσε να τα κάνεις disable, αν θέλεις φυσικά και δες διαφορές αν υπάρχουν.Το δοκίμασα, καμια διαφορά. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Δεκέμβριος 13, 2014 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 εκτός απο τα c-states δοκίμασε επιπλεον αν θες να τρεχεις ένα benchmark στο 1 πυρηνα (πχ winrar χωρις multithreaded) για να αποκλεισεις τυχον να προέρχεται απο εξοικονομιση ενεργειας, και μένα πάντως χαμηλά μου φαίνονται σε τι τιμη τον έχει το e-shop γιατι εγω τον βλέπω στα 123 ευρώ να τον δίνει αλλα φαντάζομαι οτι τον έχει σε κάποιο newsletter που εμένα για κάποιο λογο μου ρχονται με 2 μερες καθυστέρηση. Στο αμαζον πάντως μαζί με τα μεταφορικα βγαινει κάτω απο 90 ευρώ και σκεφτομουν να τον πάρω και γω μιας και αντικαθιστω σταδιακα όλους τους hdd στα pc του σπιτιου http://www.amazon.de/dp/B00M8ABEIM/ref=asc_df_B00M8ABEIM22954332?smid=A3JWKAKR8XB7XF&tag=geizhalspre03-21&linkCode=df0&creative=22494&creativeASIN=B00M8ABEIM&childASIN=B00M8ABEIM edit. ειχε 25 κομμάτια το πρωι αλλα μάλλον τους ξεπατώσανε στις παραγγελίες και τώρα έχει αναμονή και αυξήσανε και την τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
christar Δεκέμβριος 13, 2014 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Στα 102 ευρω ειναι με newsletter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.