dimitra95 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2014 λοιπον παίδες.. θα κανω πιρσινγκ στην γλωσσα. οποιος/οποια εχει, ας γραψει που το εκανε και αν εμεινε ικανοποιημενος. ποια μαγαζια ''λένε'' και δεν ειναι χασαπηδες?? εκανα στον αφαλο και πηγα στον τζενιο, dildo. μια χαρα την εκανε, αλλα δεν ξερω αν ετυχε! το θεμα της γλωσσας ομως ειναι πιο σοβαρο και θελω να παω καπου καλά. πειτε γνώμες, μαγαζια και τιμές που παίζουν..ευχαριστώ!!!!
dimitra95 Δεκέμβριος 11, 2014 Author #3 Δεκέμβριος 11, 2014 Νομίζω σε λάθος forum μπήκες να ρωτήσεις δεν βρηκα ακρη σε άλλα αν ξερει κανείς ομως ας με βοηθησει!
dimitra95 Δεκέμβριος 11, 2014 Author #5 Δεκέμβριος 11, 2014 έλα πες αλήθεια, ο αστροκατ σε έβαλε.... ε??
kpetros Δεκέμβριος 11, 2014 #8 Δεκέμβριος 11, 2014 λοιπον παίδες.. θα κανω πιρσινγκ στην γλωσσα. οποιος/οποια εχει, ας γραψει που το εκανε και αν εμεινε ικανοποιημενος. ποια μαγαζια ''λένε'' και δεν ειναι χασαπηδες?? εκανα στον αφαλο και πηγα στον τζενιο, dildo. μια χαρα την εκανε, αλλα δεν ξερω αν ετυχε! το θεμα της γλωσσας ομως ειναι πιο σοβαρο και θελω να παω καπου καλά. πειτε γνώμες, μαγαζια και τιμές που παίζουν.. ευχαριστώ!!!! i volunteer
PetrosD Δεκέμβριος 11, 2014 #9 Δεκέμβριος 11, 2014 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν στο συγκεκριμένο τεχνολογικό forum.Έτσι, νομίζω θα ήταν πρέπον να κάνουμε μια επιστημονική προσέγγιση επί του θέματος ξεκινώντας με φωτογραφίες του Piercing που ήδη έχει κάνει, για να αξιολογήσουμε τα προαναφερθέντα καταστήματα, αλλά και του σημείου που προτίθεται να κάνει το επόμενο, έτσι ώστε να αξιολογήσουμε την ομοιότητα της δυσκολίας και να προβούμε σε προτάσεις.
dimitra95 Δεκέμβριος 11, 2014 Author #11 Δεκέμβριος 11, 2014 i volunteer dildo λεγεται το μαγαζιιι αντε πειτε αν ξερετε τιποτα ρε παιδια.!!!
kpetros Δεκέμβριος 11, 2014 #12 Δεκέμβριος 11, 2014 dildo λεγεται το μαγαζιιι μην κολλαμε σε λεπτομεριες Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν στο συγκεκριμένο τεχνολογικό forum. Έτσι, νομίζω θα ήταν πρέπον να κάνουμε μια επιστημονική προσέγγιση επί του θέματος ξεκινώντας με φωτογραφίες του Piercing που ήδη έχει κάνει, για να αξιολογήσουμε τα προαναφερθέντα καταστήματα, αλλά και του σημείου που προτίθεται να κάνει το επόμενο, έτσι ώστε να αξιολογήσουμε την ομοιότητα της δυσκολίας και να προβούμε σε προτάσεις. συμφωνω , μια φωτο απο την γλωσσα της , η και αμα γινεται του piercing αφαλου , θα βοηθουσε πολυ την κατασταση
dimitra95 Δεκέμβριος 11, 2014 Author #13 Δεκέμβριος 11, 2014 μην κολλαμε σε λεπτομεριες συμφωνω , μια φωτο απο την γλωσσα της , η και αμα γινεται του piercing αφαλου , θα βοηθουσε πολυ την κατασταση δεν σχολιαζω Πουόσεξε μετά ιατί μποουεί να μη κατααβαίνουν τι ες. δεν ψευδιζεις με το πιρσινγκ στην γλώσσα μωρεε
kpetros Δεκέμβριος 11, 2014 #14 Δεκέμβριος 11, 2014 κανενα επισημο σαιτ με τρυπιμενους δεν υπαρχει ομως ?
dimitra95 Δεκέμβριος 11, 2014 Author #15 Δεκέμβριος 11, 2014 κανενα επισημο σαιτ με τρυπιμενους δεν υπαρχει ομως ? θαρρώ πως όχι. αν το βρεις πάντως πες το μου κ μενα!
greekfragma Δεκέμβριος 11, 2014 #16 Δεκέμβριος 11, 2014 (μη μου δίνεις σημασία) αχ παλιές ένδοξες μέρες....πάει...γεράσαμε
kpetros Δεκέμβριος 11, 2014 #17 Δεκέμβριος 11, 2014 τι ομορφα ματακια XD @dimitra95 εδω ειμαστε μαμουχαλοι και οικογενειαρχες , δεν θα βρεις κανεναν να σε τρυπισει στην γλωσσα επισης ελπιζω να μην συχναζεις σε μπουζουκια
dimitra95 Δεκέμβριος 12, 2014 Author #18 Δεκέμβριος 12, 2014 τι ομορφα ματακια XD @dimitra95 εδω ειμαστε μαμουχαλοι και οικογενειαρχες , δεν θα βρεις κανεναν να σε τρυπισει στην γλωσσα επισης ελπιζω να μην συχναζεις σε μπουζουκια χαχαχχαχα μαγαζι ψαχνω, οχι καποιον εδω! και δεν βγαινω.. ΑΘΛΗΤΡΙΑ
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2014 #19 Δεκέμβριος 12, 2014 και δεν βγαινω.. ΑΘΛΗΤΡΙΑ πάω για ύπνο....too much νυχτιάτικο. μου χαν λείψει κάτι τέτοια αλλά πετάω λευκή πετσέτα
kpetros Δεκέμβριος 12, 2014 #20 Δεκέμβριος 12, 2014 sleep is for the weak ! τι αθλημα ? ισως εχει επιπτωσεις η γλωσσα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.