manion Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2014 Ειμαι σ ένα χωριο νοτιο της Κρητης στο οποιο εχουμε ασυρματη ζευξη με κεραια AIRGRID M5HP και ένα poe καθως και ένα AP TL-WA701ND για wifi.Ο εγκαταστάτης εχει αλλαξει την IP από το TL-WA701ND και την AIRGRID M5HP,και δεν την λεει σε κανεναν αλλα επειδή εδώ στο χωριο απο αδεξιοτητα εχουν πολλα TL-WA701ND χασει τις ρυθμισεις και πολλοι κατοικοι δεν εχουν wifi.προσπαθησα εγω να μπω στο δικο μου TL-WA701ND για να δω τις ρυθμισεις ώστε να βοηθησω καποιους φιλους δεν καταφερα να βρω την IP του TL-WA701ND μου. Φυσικα δεν θελω να κανω reset γιατι φοβάμαι μηπως χασω κι εγω το wifi μιας και δεν εκανα εγω τις ρυθμισεις.Ζητω λοιπον την βοηθεια σας για να βρω την IP του TL-WA701ND ευχαριστω Γιαννης
trendy Δεκέμβριος 13, 2014 #2 Δεκέμβριος 13, 2014 Μπορείς να τρέξεις κάποιο packet sniffer όπως το wireshark με την ελπίδα ότι θα στείλει κάποιο πακέτο στο lan και θα το διαβάσει το wireshark. Χρησιμοποίησε κάποιο φίλτρο που να πιάνει source mac address αυτή του 701, αλλιώς θα σου βγουν τα μάτια από τον όγκο των πακέτων.Αλλά άντε και τη βρήκες την IP. Ξέρεις το user-pass που έχει βάλει ο εγκαταστάτης;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.