Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2014 Παιδιά προσπαθώ να "εγκαταστήσω" την asus xonar dxπάνο στην νέα μου mobo asus X99-A αλλά δυστυχώς δέν λέει να δουλέψει με τίποτα!!! Δοκίμασα και της 2 PCI x1 (τις μικρες) και μια PCI x16,Δοκίμασα τους drivers uninstall/install της asus αλλά και UNI,Δοκίμασα και 2ο καλωδιάκι τροφοδοσίας και έκανα την onboard disabled. Τι άλλο να κάνω ρε παιδιά? γιατί δέν δουλεύει???
kimon_ma Δεκέμβριος 11, 2014 #2 Δεκέμβριος 11, 2014 Καλησπερα, εχεις βαλει το 1004 bios? X99-A BIOS 10041. Update EC FW2. Fix crash free issue3. Fix Xonar card compatibility issue4. Revise Thunderbolt memory resource5. Enhance Xeon CPU compatibility6. Rebuild SteamOS boot option
Heir of a dying day Δεκέμβριος 12, 2014 Author #3 Δεκέμβριος 12, 2014 Μπράβο ρε φίλε...με έσωσες! 'Ολα δουλεύουν άψογα τώρα!
gregdalak Ιανουάριος 15, 2015 #4 Ιανουάριος 15, 2015 Παιδια καλησπερα! εχω κανει αναβαθμηση το bios της μητρικης μου asus x99 a και απο εκεινη την στιγμη που το εκανα δουλευει ενα μιασωρο το συστημα και μετα κολλαει...πρεπει να το κανω επανεκκινηση ....τι πρεπει να κανω;;;παρατηρησα τωρα που ξανακολλησε οτι δεν δουλευουν οι θυρες Usb ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.