Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2014 Παιδιά προσπαθώ να "εγκαταστήσω" την asus xonar dxπάνο στην νέα μου mobo asus X99-A αλλά δυστυχώς δέν λέει να δουλέψει με τίποτα!!! Δοκίμασα και της 2 PCI x1 (τις μικρες) και μια PCI x16,Δοκίμασα τους drivers uninstall/install της asus αλλά και UNI,Δοκίμασα και 2ο καλωδιάκι τροφοδοσίας και έκανα την onboard disabled. Τι άλλο να κάνω ρε παιδιά? γιατί δέν δουλεύει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimon_ma Δεκέμβριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Καλησπερα, εχεις βαλει το 1004 bios? X99-A BIOS 10041. Update EC FW2. Fix crash free issue3. Fix Xonar card compatibility issue4. Revise Thunderbolt memory resource5. Enhance Xeon CPU compatibility6. Rebuild SteamOS boot option Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από kimon_ma 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Δεκέμβριος 12, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Μπράβο ρε φίλε...με έσωσες! 'Ολα δουλεύουν άψογα τώρα! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregdalak Ιανουάριος 15, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2015 Παιδια καλησπερα! εχω κανει αναβαθμηση το bios της μητρικης μου asus x99 a και απο εκεινη την στιγμη που το εκανα δουλευει ενα μιασωρο το συστημα και μετα κολλαει...πρεπει να το κανω επανεκκινηση ....τι πρεπει να κανω;;;παρατηρησα τωρα που ξανακολλησε οτι δεν δουλευουν οι θυρες Usb ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts