Jump to content

ROG Swift

Astri

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Βρίσκομαι προ της αγοράς μιας δεύτερης μεταχειρισμένης 780Ti (Μόλις βρω τη κατάλληλη αγγελία :p) για SLI και ενδιαφερόμουν να πάω σε μια οθόνη με G-Sync και τουλάχιστον 27" καθώς πλέον έχω τον κατάλληλο χώρο για μια τέτοια οθόνη.

Διαβάζοντας αρκετά review, η οθόνη αυτή (Asus ROG Swift) φαντάζει αρκετά καλή, και ο συνδυασμός 1440p, 144hz, 27" σχεδόν ιδανικός,  η τιμή όμως είναι μάλλον απαγορευτική.

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ήδη χρησιμοποιήσει αυτή ή μία εκ των "ανταγωνιστών" -Philips 272G5DYEB- και -Acer XB280HK- και αν κάποιος γνωρίζει καλά να μου πει αν το 1080 με το 1440 στις 27 inches έχει τρομερές διαφορές.

Έγινε επεξεργασία από Astri

Ναι κ εγώ έτσι πιστεύω...

Αλλά απ'ότι έχω καταλάβει κάθε μέγεθος οθόνης έχει και ένα sweet spot στην ανάλυση.

Δηλαδή, το 4Κ ενώ είναι πολύ ανώτερο, μάλλον δεν θα φαίνεται κ τόσο εξωπραγματικό στις ίντσες αυτές φαντάζομαι. Ασε δε, που ακόμα και με 780Ti SLI πολλά games δεν θα παίζουν 120fps όπως τα θέλω :p

δεν ειναι 4k αυτη η οθονη φιλε,ειναι αρκετα πιο κατω.

Δεν είπα ότι είναι 4Κ η Asus :)

Απλά συγκριτικά επειδή βλέπω ότι στις 27-28" παίζει 1080p (Phillips), 1440p (Asus) και 4κ (Acer) αναρωτιόμουν πρακτικά πόσο πραγματικά μεγάλη είναι η διαφορά τους και το "sweet spot" στις 27" είναι το 1440p.

Έγινε επεξεργασία από Astri

• 2 weeks later...
Μήπως έχει κάποιος καμιά ιδέα για φθηνότερο κατάστημα πλην των γνωστών amazon, newegg, ebay;

αν ψάχνεις στις Η.Π.Α. όχι δε γνωρίζω, στην Ευρώπη θα κοιτούσα το γερμανικό hardwareversand.de προκειμένου περί οθόνης επειδή είχε βολικά μεταφορικά (γύρω στα 12€). Βεβαίως δεν είναι το φτηνότερο και ενδέχεται να σου έρθει μία ή άλλη με τα υπόλοιπα συνήθως αναφερόμενα ευρωπαϊκά (mindfactory, computer universe κλπ) που έχουν ακριβότερα μεταφορικά.

• Like 1

αν ψάχνεις στις Η.Π.Α. όχι δε γνωρίζω, στην Ευρώπη θα κοιτούσα το γερμανικό hardwareversand.de προκειμένου περί οθόνης επειδή είχε βολικά μεταφορικά (γύρω στα 12€). Βεβαίως δεν είναι το φτηνότερο και ενδέχεται να σου έρθει μία ή άλλη με τα υπόλοιπα συνήθως αναφερόμενα ευρωπαϊκά (mindfactory, computer universe κλπ) που έχουν ακριβότερα μεταφορικά.

Την οθόνη την πέρα τελικά από ελληνικό κατάστημα καθώς απ΄έξω με μεταφορικά έβαινε το ίδιο η' και πιο ακριβά. 

Ευχαριστώ για τη πληροφορία όμως. Θα τα έχω υπ'όψιν για μελλοντικές αγορές.