Jump to content

Θερμοαγώγιμη κρέμα για αντικατάσταση thermal pad made in Greece. Δωρεάν δείγματα

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Έφυγε και από εμένα το email... 

Ευχαριστούμε πολύ γι' αυτή σας την προσφορά. 

Ενημερώνουμε τους χρήστες του forum ότι έχουμε λάβει περισσότερα από 100 email για αποστολή δειγμάτων οπότε το στοκ που είχαμε διαθέσιμο εξαντλήθηκε. Θα φροντίσουμε να στείλουμε δείγματα σε όλους όσους μας έστειλαν email έως τώρα (13.00 12/12/2014)

Ευχαριστούμε πολύ για το θερμή αποδοχή της προσφοράς μας και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας.

Επιτέλους και κάτι που να λέει "made in greece" ! Μπράβο στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους σε όλους μας και πάνω από όλα στην Ελλάδα !

On 12/12/2014 at 10:58 ΠΜ, το μέλος computer-systems.gr έγραψε:

Ενημερώνουμε τους χρήστες του forum ότι έχουμε λάβει περισσότερα από 100 email για αποστολή δειγμάτων οπότε το στοκ που είχαμε διαθέσιμο εξαντλήθηκε. Θα φροντίσουμε να στείλουμε δείγματα σε όλους όσους μας έστειλαν email έως τώρα (13.00 12/12/2014)

Ευχαριστούμε πολύ για το θερμή αποδοχή της προσφοράς μας και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας.

On 12/12/2014 at 6:22 ΜΜ, το μέλος elapse έγραψε:

Ισχύει ακόμα;

οχι :)

Δεν γνώριζα την ύπαρξη του thread, ούτε των προϊόντος αλλά τώρα που το είδα και εφόσον εξαντλήθηκαν τα δείγματα, είπα να μπω ebay να αγοράσω. Με προβλημάτισε ένα πράγμα στην περιγραφή. Η ανάγκη συχνής αλλαγής. Οι 6-12 μήνες έχουν να κάνουν με πτώση της απόδοσης του k4/k5 ή απλά είναι διατυπωμένο με τη λογική ότι σε τόσο διάστημα θα έχει πιάσει αρκετή σκόνη, άρα πρέπει να καθαριστούν τα fins και με την ευκαιρία βάλε και νέα πάστα;

πολυ καλη προσπαθεια! Μπραβο σας, καλες δουλειες!

θα ηθελα κι εγω να μας διαθωτισετε στην ερωτηση που εκανε ο Γιαννης απο πάνω :)

Η συμβουλή για τακτική αντικατάσταση θερμοαγωγιμων είναι γενική και αφορά τι. πάστες που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές. Παραπάνω αναφέρεται ότι η Κ4 PRO και Η K5 PRO μετα την εφαρμογή έχουν απεριόριστο χρόνο ζωής. Προφανως κάθε φορά που γίνεται επέμβαση στο συστημα ψύξης γα καθαρισμό πρέπει να αντικαταστήσετε και τα θερμοαγωγιμ. υλικά.

On 15/12/2014 at 10:17 ΠΜ, το μέλος Ninja10R έγραψε:

Παρέλαβα. Ευχαριστώ πολύ, με την πρώτη ευκαιρία δοκιμή & εντυπώσεις.

δυστηχως δεν προλαβα  να στειλω email και μενω και διπλα στις συκιες !! :(

δε πειραζει  αν  αλλαξει κατι στο μελλον θα κρατησω θεση απο τωρα  ;)

ευχομαι στα παιδια να πανε ολα καλα !! και εις ανωτερα !!  :D

παρέλαβα και εγώ! πιο πολύ μου άρεσε η πάστα για αντικατάσταση pad. αμέτρητες οι φορές που έχω καταστρέψει κάποιο και μετά ψαχνόμουν για πατέντες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.