petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 Παιδια βοηθεια.Εχω εναν 80αρι σκληρο και εναν 20αρι που ειχα ολα τα back up.Ξαφνικα στον 20αρι ολα χαθηκανε :rip: :bye: :bye: .Ετσι απλα χαθηκανε απο το δισκο (δεν ειναι σαν να εχει φορμαριστει)Υπαρχει τροπος να τα επαναφερω?????Help:help: :help:
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #2 Δεκέμβριος 12, 2004 δοκιμασε με κανα προγραμμα για restore μπας και γινει τιποτα!!
laserscout Δεκέμβριος 12, 2004 #3 Δεκέμβριος 12, 2004 ο αλλος ειναι οκ? δλδ δεν πρεπει να κανεις backup τωρα... ξαναφτιαξε τον! αληθεια εχεις αδερφια:baby: ? γιατι αυτα τα πλασματα ειναι που γου γ@μ... τον PC...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 12, 2004 Author #4 Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Hellrider δοκιμασε με κανα προγραμμα για restore μπας και γινει τιποτα!! Δηλαδη ποιο? Αρχική απάντηση από laserscout ο αλλος ειναι οκ? δλδ δεν πρεπει να κανεις backup τωρα... ξαναφτιαξε τον! αληθεια εχεις αδερφια:baby: ? γιατι αυτα τα πλασματα ειναι που γου γ@μ... τον PC... Οχι δεν εχω αδερφια και ειχα ολα τα πραγματα μου εκει στον αλλο δεν ειχα τιποτα λογο προσφατου format....
laserscout Δεκέμβριος 12, 2004 #5 Δεκέμβριος 12, 2004 καλα ρε τοτε πως χαθηκανε? μυστιριο.... δεν μπορω να σου πω εγω καποιο προγραμμα για restore. θα πρεπει να περιμενεις τον Hellrider
petroSEXtreme Δεκέμβριος 12, 2004 Author #9 Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Δοκιμασε το προγραμματακι get data back.... δεν καταφερα κατι.καμια αλλη ιδεα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.