petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 Παιδια βοηθεια.Εχω εναν 80αρι σκληρο και εναν 20αρι που ειχα ολα τα back up.Ξαφνικα στον 20αρι ολα χαθηκανε :rip: :bye: :bye: .Ετσι απλα χαθηκανε απο το δισκο (δεν ειναι σαν να εχει φορμαριστει)Υπαρχει τροπος να τα επαναφερω?????Help:help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 δοκιμασε με κανα προγραμμα για restore μπας και γινει τιποτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Δεκέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 ο αλλος ειναι οκ? δλδ δεν πρεπει να κανεις backup τωρα... ξαναφτιαξε τον! αληθεια εχεις αδερφια:baby: ? γιατι αυτα τα πλασματα ειναι που γου γ@μ... τον PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Hellrider δοκιμασε με κανα προγραμμα για restore μπας και γινει τιποτα!! Δηλαδη ποιο? Αρχική απάντηση από laserscout ο αλλος ειναι οκ? δλδ δεν πρεπει να κανεις backup τωρα... ξαναφτιαξε τον! αληθεια εχεις αδερφια:baby: ? γιατι αυτα τα πλασματα ειναι που γου γ@μ... τον PC... Οχι δεν εχω αδερφια και ειχα ολα τα πραγματα μου εκει στον αλλο δεν ειχα τιποτα λογο προσφατου format.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Δεκέμβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 καλα ρε τοτε πως χαθηκανε? μυστιριο.... δεν μπορω να σου πω εγω καποιο προγραμμα για restore. θα πρεπει να περιμενεις τον Hellrider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Δοκιμασε το προγραμματακι get data back.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Δεκέμβριος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 get data back? δεν το εχω ξανακουσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Οπως επισης και το easyrecovery profesional!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 12, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Δοκιμασε το προγραμματακι get data back.... δεν καταφερα κατι.καμια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Δεν σου βρηκε τα δεδομενα?Τι εγινε ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.