JOHNX2 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2014 (edited) Παιδια θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σε ενα θεμα που αντιμετωπιζω εδω και μερικες μερες.Το PC μου ειναι αυτο της υπογραφης μου με chipset Intel Z77. Εκανα προχθες ενα Format και του περασα μια καθαρη εγκατασταση Windows 7 Ultimate x64, ολα καλα μεχρι εδω.Οταν του κανω εγκατασταση τους INF Chipset Drivers (10.0.13) της Intel μου κανει ενα θεματακι.Με το που παταω Shut Down/Restart κανει για να κλεισει το PC καπου στα 2 λεπτα..... Μιλαμε μου εχει σπασει τα νευρα. Λεω στην αρχη κατι δεν καθισε σωστα, οποτε κανω παλι Format με αλλο DVD απο Windows 7 μπας και αλλαξει κατι.Με το που κανω παλι εγκατασταση τους INF Chipset Drivers (10.0.13) παλι τα ιδια........ Να πω επισης οτι το λειτουργικο συστημα τρεχει σε Samsung 840 Pro 256GΒ, οποτε ειναι αδικαιολογητη η καθηστεριση στο Shut Down/Restart, υπο κανονικες συνθηκες για Shut Down θελει 2 με 3 δευτερολεπτα.Να πω οτι δεν εχω πειραξει καμια ρυθμιση πουθενα, μονο Instal Windows 7 x64 Ultimate και Drivers για μιτρικη κ.τ.λ. Καμια ιδεα κανεις τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια ? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2014 από JOHNX2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Αν εγκαταστήσεις από το site της Asus chipset drivers στο κάνει ή όχι? Επίσης από τα release notes http://downloadmirror.intel.com/20775/eng/ReleaseNotes10.0.13.htm Intel® Chipset Device Software SupportThe Intel® Chipset Device Software contains support for the following:· Intel® Atom™/Celeron®/Pentium® Processor· Intel® 9 series chipset· 4th Generation Intel® Core™ processor family · 3rd Generation Intel® Core™ processor family · 2nd Generation Intel® Core™ processor family Μήπως πρέπει να πας σε παλιότερη version? Δοκίμασε με αυτό http://www.intel.com/p/en_US/support/detect?iid=dc_iduuΠοιά έκδοση σου βγάζει ότι πρέπει να βάλεις την 10.0.13 ή κάποια άλλη? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Δεκέμβριος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Φιλε μου σ'ευχαριστω, τελικα η εκδοση οδηγων 10.0.13 δεν εκανε για το Ζ77. Εκανα Format και περασα την εκδοση 9.4.0.1027 και πλεον ολα κανονικα. 1000 ευχαριστω. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Δεκέμβριος 12, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 μου καθυστερεί και εμένα να κλείσει έχω τα windows 7 professional kai z77 . λέτε να φταίει και σε εμένα οι οδηγοί τις ιντελ? εγώ έχω βάλει αυτούς που είχε τα σι ντι της μητρικής . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 12, 2014 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Μιας και έχεις βάλει τους drivers από το cd της μητρικής δεν είσαι στην ίδια περίπτωση με τον χρήστη που ξεκίνησε το thread. Μπορείς να δεις αν υπάρχουν ανανεωμένοι drivers στο site της εταιρείας για την μητρική σου και να τους ενημερώσεις απο εκεί. Αν στο κάνει ακόμα και μετά το πρόβλημα μάλλον είναι κάπου αλλού καλύτερα να κάνεις νέο θέμα όμως αν ισχύει αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts