das Δεκέμβριος 20, 2014 #41 Δεκέμβριος 20, 2014 Και ειναι και υποφερτός σε θόρυβο ο blue ,ο μαυρος κάνει σαν τραίνο
Green Dragon Δεκέμβριος 20, 2014 Author #42 Δεκέμβριος 20, 2014 Και ειναι και υποφερτός σε θόρυβο ο blue ,ο μαυρος κάνει σαν τραίνοΈτσι είναι. Εγώ έχω τον μαύρο, δυστυχώς! εφ'οσον θελεις χωρο, κανε το εξης απλο....!! παρε εναν http://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.htmlκαι βγαλε τον 250αρη απο πανω...!! ετσι θα αποκτησεις χωρο. κι επειτα με την ησυχια σου, και αφου τους επομενους μηνες αναμενεται περαιτερω πτωση των τιμων στους SSD, οποτε μπορεσεις, χτυπας κι εναν SSD και τον βαζεις...!! Για την ώρα cabdic θα μείνω με αυτόν που έχω.Ήδη μείωσα αρκετά το θόρυβο του, βάζοντας λαστιχάκια στα σημεία που πατάει πάνω στο κουτί που λειτουργούν αντικραδασμικά και μειώνουν το συντονισμό του κουτιού. Τώρα έχω και το νου μου στο amazon.de που κατά διαστήματα βγάζει τον Samsung Evo 250 SSD στα 80ευρώ περίπου. Φαντάζομαι ότι μέσα στον επόμενο μήνα κάπου θα τον πετύχω.Μετά θα αφήσω μόνο τον ssd, Θα με καλύψει μιά χαρά!
das Δεκέμβριος 20, 2014 #43 Δεκέμβριος 20, 2014 Ωραίος ,αμα τον πετύχεις ριξε καμια φωνη στις προσφορες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.