Νταμοτσιδης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2014 Καλησπέρα σας .. Τελικά ειμαι πολύ πίσω αγόρασα ενα φ/υ με windows + p.key τεσπα δεν έβρισκα το p.key πιρα τηλ να μάθω... Μου είπανε πως ειναι στα bios το έψαξα αλλα τπτ δεν βρικα ... Που μπορώ να το βρω ;; Και άλλη μια εροτηση που να μιν κανω 100 νέα θέματα. Με ποιο προγράμμα κανω αποθήκευση οπος ειναι ο φ/υ τώρα που μετά απο ενα χρόνο να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή ;; (backup)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Δεν υπάρχει σε στικεράκι στο κάτω μέρος του λάπτοπ; Όσο για τη δεύτερη σου ερώτηση, κάνε όσα θέματα θες. Τα όλα-σε-ένα θέματα δεν μας αρέσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Δεκέμβριος 10, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Όχι δεν εχει στικερακι κάτω και πιρα τηλ τη ευρεία που πείρα τον φ/υ και μου λει πως πρέπει να το βρω στα Bios Μπικα έψαξα αλλα τπτ .... :// τι προτείνεις να το στιλω πίσω ; Και όσον αφορά για την δεύτερη ερώτηση μου θα κανω νέο θέμα δεν γνωρίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 10, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό: http://www.belarc.com/free_download.html Θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες του υπολογιστή σου και το product key που ψάχνεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Δεκέμβριος 10, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Οκ ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Δεκέμβριος 11, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Εκτός απο αυτό το τροπο δεν ηπαρχει άλλος ;; Που να μιν χειμαζόμε Να κατεβάσω ενα προγράμμα και εγκατάστησω .... Αν και με κάλυψες με αυτη η ιςτοςελιδα που μου εδοςες αλλα θέλω να μάθω τι διάλο πολιτικι ειναι αυτό ; Μιπος το p.key μου χρισιμοπηοιτε σε πολα Pc αν όχι ποιος ο λόγος που δεν μου το δοσαν κατέφτιαν ... Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 11, 2014 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Όχι το product key είναι μοναδικό και ισχύει για έναν υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Δεκέμβριος 11, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Οκ ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts