Jump to content

Avast 2015 1yr license free

Recommended Posts

Καλή περίπτωση, thanks for sharing

αν και με το free οι περισσότεροι είναι καλυμμένοι από θέμα ασφάλειας. Η μόνη διαφορά είναι SecureDNS, home network scan και sandbox (αν δεν κάνω λάθος)...

Αν δεν κάνω λάθος το free Avast σου ζητάει έτσι και αλλιώς να κάνεις registration μετά την εγκατάσταση ώστε να λαμβάνεις ενημερώσεις, σε αντίθεση με άλλα free που είναι.... plug and play. Μετά το πέρας του ένα χρόνου επαναλαμβάνεις την διαδικασία. Οπότε δεν μιλάμε για προσφορά.

Αν δεν κάνω λάθος το free Avast σου ζητάει έτσι και αλλιώς να κάνεις registration μετά την εγκατάσταση ώστε να λαμβάνεις ενημερώσεις, σε αντίθεση με άλλα free που είναι.... plug and play. Μετά το πέρας του ένα χρόνου επαναλαμβάνεις την διαδικασία. Οπότε δεν μιλάμε για προσφορά.

Εάν δεν απατώμαι, αυτό που ενεργοποιεί είναι το Endpoint protection που κανονικά κάνει 39.99 . Ο @astrolabos μάλλον το έχει προχωρήσει περισσότερο από όλους, ίσως μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Βασικά μου έδωσε κωδικό αλλά δε μπορούσα να το βάλω στο ήδη ενεργοποιημένο avast που είχα στη δουλειά.

Dear avast! user,

Your avast! Free Antivirus registration was successful. Your license key must now be inserted into the program.

Your license key is:

Για τη free εκδοση ειναι και οχι για την επι πληρωμη(Pro)

Όπως προείπε και το αφεντικό, "λάθος". Εγω μια φορά από τους dailysoftwaredeal δεν ξαναβάζω...

Βασικά μου έδωσε κωδικό αλλά δε μπορούσα να το βάλω στο ήδη ενεργοποιημένο avast που είχα στη δουλειά.

Επιβεβαιώνω. Χάρηκα στην αρχή, αλλά μετά πουθένα αυτό το "register off-line" που έλεγε στα instructions...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.