Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 Ρε παιδιά, ποιος είναι ο τωρινός outgoing server; Θυμάμαι οτι έχει αλλάξει αλλά έκανα format και δεν είχα κρατήσει το mail. Δε τον λένε και στο site... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 smtp.freemail.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 THNX για την άμεση απάντηση! Κι οτι καθόμουν τόση ώρα κι έψαχνα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 ασε μου την εχει σπασει το φριμειλ ... εδω και κανα χρονο κανουν και καλα αναβαθμιση και δεν μπορεις να κανεις τπτ με το account ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Μπας και τα 'χει παρατήσει ο τύπος; Εγώ πάντως ήθελα να κάνω ένα λογαριασμό στον κολλητό μου το καλοκαίρι και δεν μπορούσα... Καθόμουνα μετά και έψαχνα αλλού να βρώ e-mail. Όμως με έχει βολέψει αφάνταστα. Και ελληνικό είναι, και δεν σου έχει σφιχτούς περιορισμούς και έχει πολύ καλό spam filter. Προσωπικά, στον ένα χρόνο πάνω κάτω που έχω λογαριασμό μου έχει έρθει μόνο ένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 ναι ειναι πολυ καλο αλλα ανενεργο για νεους χρηστες και αλλαγες στα accounts εδω και μηνες γιατι γινεται ... αναβαθμισηειχα στειλει email που ρωτουσε ποτε τελειωνει η 15ημερη (αρχικα) αναβαθμιση που ηταν για καλο και καλα....και η απαντηση ηταν οτι εφοσον πρεπει να γινει για καλο θα αργησει λιγο ακομα...βεβαια εχουν περασει μηνες ...τεσπα.. κριμα καλες προσπαθειες να μενουν απλα προσπαθειες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founes Δεκέμβριος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Όντως το freemail.gr έχει παψει να δέχεται νέους χρήστες εδώ και πάρα πολυ καιρό παραμένει όμως κορυφή και με ΡΟΡ3 +1 και απο εμένα στο spam filter! εγώ το έχω μονιμοποιήσει εδώ και 4 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.