Jump to content

Προς χρήστες freemail.gr !!HELP!!

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Ρε παιδιά, ποιος είναι ο τωρινός outgoing server; Θυμάμαι οτι έχει αλλάξει αλλά έκανα format και δεν είχα κρατήσει το mail. Δε τον λένε και στο site...

Μπας και τα 'χει παρατήσει ο τύπος; Εγώ πάντως ήθελα να κάνω ένα λογαριασμό στον κολλητό μου το καλοκαίρι και δεν μπορούσα... Καθόμουνα μετά και έψαχνα αλλού να βρώ e-mail. Όμως με έχει βολέψει αφάνταστα. Και ελληνικό είναι, και δεν σου έχει σφιχτούς περιορισμούς και έχει πολύ καλό spam filter. Προσωπικά, στον ένα χρόνο πάνω κάτω που έχω λογαριασμό μου έχει έρθει μόνο ένα.

ναι ειναι πολυ καλο αλλα ανενεργο για νεους χρηστες και αλλαγες στα accounts εδω και μηνες γιατι γινεται ... αναβαθμιση

ειχα στειλει email που ρωτουσε ποτε τελειωνει η 15ημερη (αρχικα) αναβαθμιση που ηταν για καλο και καλα....

και η απαντηση ηταν οτι εφοσον πρεπει να γινει για καλο θα αργησει λιγο ακομα...

βεβαια εχουν περασει μηνες ...

τεσπα.. κριμα καλες προσπαθειες να μενουν απλα προσπαθειες ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.