trelohimas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2014 (edited) Ειναι η 3η φορα που εχω θεμα τετοιο.Κατ αρχας το pc μου ειναι το εξηςCPU:i5 3570 kMotherboard:Gigabyte z77xd3hPSU:corsair cx600RAM:2x4kingstonGPU:gigabyte gtx 770 4gbTωρα το προβλημα εδω και ενα χρονο εχω αλλαξει 3 καρτες γραφικων γιατι χαλουσαν οι ανεμιστηρες και καναν θορυβο και οι 3 ηταν 660!Πηρα τωρα την 770 και μετα απο 2 βδομαδες αρχησε να δουλευει φουλ στροφες και δεν εδειχνε εικονα,Πηγα στο μαγαζι που τη πηρα την στειλαν στην octabit η οποια σημερα με ενημερωσε πως δε βρηκε κανενα προβλημα!ΣΗΜΕΙΩΣΗ η καρτα δοκιμαστηκε οταν ειχε θεμα και σε αλλα 2 PC και εκανε τα ιδια!!!παιδια βοηθεια εχω φρηξει!!!! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2014 από trelohimas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 να υποθεσουμε οτι με την IGPU ανοιγει κανονικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Δεκέμβριος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 ακριβως φιλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 για κανε και μια σκατζα με το τροφοδοτικο καποιου φιλου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Δεκέμβριος 9, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Μα τη δοκιμασα και σε αλλο pc με αλλα εξαρτηματα¨/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 9, 2014 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 και γιατι πρεπει να εχει θεμα η γραφικων ? αφου δουλεψε σε αλλα 2 pc , παει να πει πως ειναι κομπλε και εφοσον και το υπολοιπο συστημα σου λειτουργει σωστα χωρις αυτην , μενουν 2 πραματα η το τροφοδοτικο ή η μητρικη αναβουν πρασινα τα λαμπακια τροφοδοσιας ? εισαι 100% σιγουρος που εχει πατησει καλα στο pci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Δεκέμβριος 9, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Μα αυτο σου λεω Δεν δουλεψε ουτε στα αλλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 9, 2014 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 οκευ , σορρυ , εκτος απο κουλος ειμαι και γκαβος xD μηπως να της πας παλι και να ζητησουν να την βαλουν μπρος εκεινη την στιγμη μπροστα σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Δεκέμβριος 9, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Το θεμα ειναι οτι οταν την εστειλα το εκανε μεχρι ομωσ να φτασει δεν το εκανε και το χει κανει συνολικα 3 φορες δε ξερω ειλικρινα τι να κανω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Δεκέμβριος 10, 2014 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Θα σου πρότεινα να της.. βάλεις λίγο χέρι! Δηλαδή να της βγάλεις την ψύκτρα, να τη καθαρίσεις και να της βάλεις μια καλή θερμαγώγιμη πάστα, όπου χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts