Jump to content

Προβλημα με PC βοηθεια!

trelohimas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειναι η 3η φορα που εχω θεμα τετοιο.Κατ αρχας το pc μου ειναι το εξης

CPU:i5 3570 k
Motherboard:Gigabyte z77xd3h
PSU:corsair cx600
RAM:2x4kingston
GPU:gigabyte gtx 770 4gb

Tωρα το προβλημα εδω και ενα χρονο εχω αλλαξει 3 καρτες γραφικων γιατι χαλουσαν οι ανεμιστηρες και καναν θορυβο και οι 3 ηταν 660!
Πηρα τωρα την 770 και μετα απο 2 βδομαδες αρχησε να δουλευει φουλ στροφες και δεν εδειχνε εικονα,Πηγα στο μαγαζι που τη πηρα την στειλαν στην octabit η οποια σημερα με ενημερωσε πως δε βρηκε κανενα προβλημα!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ η καρτα δοκιμαστηκε οταν ειχε θεμα και σε αλλα 2 PC και εκανε τα ιδια!!!παιδια βοηθεια εχω φρηξει!!!!

και γιατι πρεπει να εχει θεμα η γραφικων ? :p 

αφου δουλεψε σε αλλα 2 pc , παει να πει πως ειναι κομπλε 

και εφοσον και το υπολοιπο συστημα σου λειτουργει σωστα χωρις αυτην , μενουν 2 πραματα 

η το τροφοδοτικο ή η μητρικη

αναβουν πρασινα τα λαμπακια τροφοδοσιας ?

εισαι 100% σιγουρος που εχει πατησει καλα στο pci ? 

οκευ , σορρυ , εκτος απο κουλος ειμαι και γκαβος xD

μηπως να της πας παλι και να ζητησουν να την βαλουν μπρος εκεινη την στιγμη μπροστα σου ?

Το θεμα ειναι οτι οταν την εστειλα το εκανε μεχρι ομωσ να φτασει δεν το εκανε και το χει κανει συνολικα 3 φορες δε ξερω ειλικρινα τι να κανω.....

Θα σου πρότεινα να της.. βάλεις λίγο χέρι! Δηλαδή να της βγάλεις την ψύκτρα, να τη καθαρίσεις και να της βάλεις μια καλή θερμαγώγιμη πάστα, όπου χρειάζεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.