Νταμοτσιδης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2014 Γεια σας και πάλη εχω κάποιες απορίες .... Εγω εχω ενα soni vio που ποτε δεν έβαλα antivirus και ποτε δεν είχα πρόβλημα επιδη έκανα διαμόρφωση κάθε έξι μήνες στο φορητό υπολογιστή μου αν και πριν έναν μινα αλαξα σκληρό δίσκο μετά απο 3 χρόνια . Τώρα αγοράς ενα φθηνό φορητό υπολογιστή στην γυναίκα μου και σκέφτηκα να βάλω antivirus αλλα δεν εχω πλέον ιδέα απο antivirus ^^ Γνωριζετε κάποιο antivirus που να προστατεύει απο τους ιούς αλλα να μιν κοστίζει ;; Το pc κοστίζει 400 ευρώ και ειναι w8 που ούτε απο w8 γνωρίζω.. Εκτός αν έχετε κάποια καλητερη ιδέα πιτε το ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Έφυγεςςςςςςςςςςςς http://www.bitdefender.com/media/html/blackfriday2014/?pid=EMM_NO_BF2014_70OFF&et_cid=EMM_NO_BF2014_PROD_EXP&force_country=gr&rp_mid=EMM_NO_BF2014_PROD_EXP&rp_rid=17615467 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Δεκέμβριος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ και τη προτείνεις να Πάρω μόνο antivirius η να παρω το total securiti ? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2014 από Νταμοτσιδης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 (edited) Αναλόγως τι χρειάζεσαι. Εγώ προσωπικά είμαι οκ κ μόνο με το antivirus. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2014 από Spirosssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts