Jump to content

Αγορά εσωτερικής κεραίας

tragikos

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, ψάχνω να βρω μία κεραία εσωτερική για τα ψηφιακά κανάλια. Με μία αναζήτηση στο skroutz βλέπω ότι οι επιλογές είναι άπειρες και δεν ξέρω με τι κριτήρια να αναζητήσω. Η χρήση της θα γίνει στα Εξάρχεια Αττικής (αν υπάρχουν και αλλού :p)

Ο μόνος περιορισμός είναι να μην είναι πάνω από 50€. Τι είναι αυτό που πρέπει να κοιτάζω; Έχει σημασία αν έχει μορφή "πιάτου" με επιπλέον κεραίες πχ;

Να πω επίσης ότι τώρα ο ενδιαφερόμενος έχει αυτήν εδώ και ΔΕΝ είναι ικανοποιημένος.

Χρήση εξωτερικής κεραίας υποθέτω δεν μας κάνει γιατί το μπαλκόνι είναι στον 1ο όροφο.

Έχω μια τέτοια http://www.ideashop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_2.tpl&product_id=377&category_id=90&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=9
,κολλημένη με τον μαγνήτη στο κάγκελο,στο μπαλκόνι.

Το καλώδιο βεβαια το έχω περάσει από τρυπούλα να είναι συμμαζεμένο.Παίζουν όλα κομπλέ τα κανάλια.

Περιοχή,πατήσια.

Επειδή όλο και κάποιος γνωστός με μια κάρτα τηλεόρασης παλιά, για pc,θα έχει μια τέτοια κεραία,θα σου πρότεινα να κανεις μια δοκιμη.

Με την ίδια μέσα στο σπίτι,διπλα από την τηλεόραση πιάνει τα μισά κανάλια.
Δυστυχώς πιστεύω ότι με οτιδήποτε εσωτερικό δεν θα έχεις αποτέλεσμα.
Πάντως γενικά στο μπαλκόνι με κόστος μέχρι 20euro,πλέον με τα ψηφιακά κανεις δουλειά.
(Σε σπίτι φίλου βάλαμε μια mistral 319 με κόστος 11 euro και ένα ενισχυτή σήματος-amplifier με αλλα 10euro.καβατζομενη πίσω από το εξωτερικό κουτί κλιματιστικού)

Έγινε επεξεργασία από nikpoth