Jump to content

Play Station Portable (PSP)

GoriLLakoS

Recommended Posts

Κατι μου λεει οτι τα memory stick ειναι αυτα που θα παιξουν καθοριστικο λογο στο θεμα αντιγραφη....

Το καλο ειναι οτι εκτος και αν δεν κανω λαθος απο οτι θυμαμαι μπορεις να συμπιεσεις ταινιες και να της βαλεις μετα σε psp μεσω ms.

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Βγηκε το PSP...320 με δυο παιχνιδια.

Πανακρηβο ειναι....σε σχεση με το DS της Ninty,που ενταξει ειναι σαν ενα φορητο N64 αλλα

και τι να πει και η Sony? Που το PSP εχει επιδοσεις ισα με ενα PS2?

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e

320E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα υπερδιπλάσια λεφτά...........

... Και όχι μόνο, γιατί είναι +50Ε για κάθε παιχνίδι, όπως είπε και ο Μορφέας

Παρόλα αυτά, αν το συγκρίναμε με το DS είναι απείρως καλύτερο, μιας κι έχω παίξει και με τα δυο (* είχαν έρθει κάτι γνωστοί από Αμερική, οπότε !)

• 3 weeks later...

Φημολογειτε οτι η sony θα βγαλει συσκευη αντιγραφης um disk με την προφαση "αντιγραψτε τη μουσικη σας και ακουστε την παντου", στην ουσια ομως δινει ωθηση στην πειρατια για να κερδισει τη μαχη των κονσωλων.

Τεσπα οι λογοι αν γινει αυτο δε μας νοιαζουν το θεμα ειναι οτι βγηκαν ηδη Site που σου δινουν τη δυνατοτητα να μετατρεψεις βιντεο ωστε να το παιζει το psp

http://www.pspvideo9.com/

Το πιο ωραιο που εχω ακουσει μεχρι στιγμης ειναι οτι κατι λενε για προσπαθεια να τρεξουν το mame στο psp ....

Αν γινει κατι τετοιο και η εξομοιωση ειναι σε ανεχτα επιπεδα (γιατι οχι) τοτε σιγουρα θα τσιμπησω ενα οταν πεσει λιγο η τιμουλα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.