ison Απρίλιος 26, 2005 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Κατι μου λεει οτι τα memory stick ειναι αυτα που θα παιξουν καθοριστικο λογο στο θεμα αντιγραφη....Το καλο ειναι οτι εκτος και αν δεν κανω λαθος απο οτι θυμαμαι μπορεις να συμπιεσεις ταινιες και να της βαλεις μετα σε psp μεσω ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 26, 2005 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Ελλαδα τον Σεπτεβριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 26, 2005 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Ελλαδα τον Σεπτεβριο... Ο τύπος δεν θυμάμε από που το πήρε (ή US ή UK) αλλά είπε κάτι για 500ζεστά και μου έπεσαν τα αυτιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 26, 2005 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 200-250ευρω να υπολογιζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 26, 2005 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 To μηχάνημα , μόνο καφε δεν θα κάνει , καλά μιλάμε για τρελά καψίματα. Και γώ κάπου εκεί υπολογίζω , στα 200 θα σταθεροποιηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 27, 2005 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Βγηκε το PSP...320 με δυο παιχνιδια.Πανακρηβο ειναι....σε σχεση με το DS της Ninty,που ενταξει ειναι σαν ενα φορητο N64 αλλακαι τι να πει και η Sony? Που το PSP εχει επιδοσεις ισα με ενα PS2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 22, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e 320E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα υπερδιπλάσια λεφτά........... ... Και όχι μόνο, γιατί είναι +50Ε για κάθε παιχνίδι, όπως είπε και ο ΜορφέαςΠαρόλα αυτά, αν το συγκρίναμε με το DS είναι απείρως καλύτερο, μιας κι έχω παίξει και με τα δυο (* είχαν έρθει κάτι γνωστοί από Αμερική, οπότε !) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 12, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Φημολογειτε οτι η sony θα βγαλει συσκευη αντιγραφης um disk με την προφαση "αντιγραψτε τη μουσικη σας και ακουστε την παντου", στην ουσια ομως δινει ωθηση στην πειρατια για να κερδισει τη μαχη των κονσωλων.Τεσπα οι λογοι αν γινει αυτο δε μας νοιαζουν το θεμα ειναι οτι βγηκαν ηδη Site που σου δινουν τη δυνατοτητα να μετατρεψεις βιντεο ωστε να το παιζει το psphttp://www.pspvideo9.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 12, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Το πιο ωραιο που εχω ακουσει μεχρι στιγμης ειναι οτι κατι λενε για προσπαθεια να τρεξουν το mame στο psp ....Αν γινει κατι τετοιο και η εξομοιωση ειναι σε ανεχτα επιπεδα (γιατι οχι) τοτε σιγουρα θα τσιμπησω ενα οταν πεσει λιγο η τιμουλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 12, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Χαλαρά θα κάνει emulation mame ,,,, εδώ έκανε το dreamcast mame emulation . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.