koskappas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2014 Καλησπερα.Εχω αυτο το παλιο HTPC http://global.aopen....il.aspx?auno=42Εχει Pentium 4 2,8GH 775 pga, 800mz fsb. Δεχεται μεχρι Pentium 4 660. Η χρηση του ειναι για ταινειες και internet. Δουλευει καλα αλλα εχει προβλημα στο youtube, κολλαει το video και ο επεξεργαστης παει στο 100%. οχι μονο σε HD ανναλυση αλλα και σε πιο μικρη. Καρτα γραφικων εχω την 1650 Pro ATI Pci Express, Αν αλλαξω καρτα γραφικων θα εχω βελτιωση? Η να προτημησω να αλλαξω επεξεργαστη? Μπορω να βαλω Core 2 duo με το ιδιο FSB? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Το 915 μόνο Ρ4 παίρνει, δε μπορείς να βάλεις C2D αν θυμάμαι καλά. Και για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι θα έχεις καλύτερες (και πιο αθόρυβες) επιδόσεις με κανένα έτοιμο Android media player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskappas Δεκέμβριος 8, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Μπορω να βαλω αυτον? intel pentium e5300 2 , 6 ghz, 2 mb cache, 800 fsb, lga775 dual core Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Δεκέμβριος 8, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Με μια σύγχρονη κάρτα γραφικών που υποστηρίζει hardware decoding θα παίζεις ταινίες χωρίς χρήση επεξεργαστή.Για το cpu τώρα,είδα ότι λέει socket T 775 οπότε δεν ξέρω μήπως παίρνει συγκεκριμένους Pentium.Δοκίμασε να γυρίσεις το youtube σε html5 έτσι ώστε να μην παίζει με flash player που είναι πιο απαιτητικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskappas Δεκέμβριος 8, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Πωσ μπορω να το κανω αυτο στο youtube? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskappas Δεκέμβριος 8, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Εχει μια μικρη διαφορα στην ποιοτητα, ειναι καλυτερα ετσι. Η μητρικη ειναι ΕΖ915, τι καλυτερο μπορω να του βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 8, 2014 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Όπως σου είπε και ο Chosen μόνο Pentium 4 παίρνει η μητρική σου λόγω του chipset (Intel 915). Ούτε κάποιον core2duo με ίδιο FSB, ούτε τον Pentium E5300 που δείχνεις. Μην σε ξεγελάει το όνομα ο Ε 5300 ήταν η "φθηνότερη" επιλογή από τους Core2duo (όπως ήταν κάποτε οι Celeron με τους Pentium). Αν θέλεις κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις πρέπει να αναβαθμίσεις επεξεργαστή+μητρική+μνήμη και σκληρό δίσκο αν τυχόν είναι IDE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 9, 2014 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Πωσ μπορω να το κανω αυτο στο youtube? Παίξε youtube με τον Google Chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskappas Δεκέμβριος 9, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Οκ, ευχαριστω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts