blade_pan Ιανουάριος 24, 2006 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Ηλια αν περασουν οι 15 μερες και μου μεινει τα παραπανω χρηματα που εδωσα για τον σκληρο θα μου τα δωσουν?Επειδη ομως δεν θελω να φτασω σε τετοιο επιπεδο,λιγο πριν το περασμα 15 ημερων μπορω να ζητησω τα χρηματα μου πισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 24, 2006 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 11:23] Ηλια αν περασουν οι 15 μερες και μου μεινει τα παραπανω χρηματα που εδωσα για τον σκληρο θα μου τα δωσουν?Επειδη ομως δεν θελω να φτασω σε τετοιο επιπεδο,λιγο πριν το περασμα 15 ημερων μπορω να ζητησω τα χρηματα μου πισω? Δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα...Βασικά γνώμη μου είναι να μην το αφήσεις και να μην περιμένεις να κινηθούν αυτοί πρώτοι...Απλά θα μιλήσεις τηλεφωνικά και θα απαιτήσεις να σου στείλουν το σωστό προϊόν χωρίς να χρεωθείς τα extra μεταφορικά. Αν σου πούνε οτι εμείς το επιστρέφουμε επειδή δεν κόλλησες το κουπόνι επιστροφής πάνω, απλά ζήτα τα λεφτά σου πίσω, γιατί όσο το αφήνεις ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει και τι μπορεί να σου πουν.Και μην σε καθησυχάζει η ευγένεια που σου μιλάνε στο τηλέφωνο...Η πολιτική της εταιρίας είναι ΑΙΣΧΡΗ...Να τηλεφωνείς και καθημερινά αν γίνεται για να ενημερωθείς για τις εξελήξεις του προϊόντος σου.Ελπίζω να βρεις το συντομότερο λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 24, 2006 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 ειναι απαραδεκτοι αν το στειλουν πισω!Οταν μου ειπαν πως μπορει να περασουν οι 15 μερες και να μην αλλαζει το δεμα,μετα τους ρωτησα για τα χρηματα και μου ειπαν θα συννενοηθουν με το αφεντικο!Φανταζεσαι να μην μου δωσουν τη διαφορα?χαχαΜετα θα παιχτει καμια αγωγη μυριζομαι!Τι μπλεξιμο?Φοιτητης ειμαι δεν εχω το κεφαλαιο να κανω τετοια!Ειμαι απογοητευμενος παιδες!Αφηστε θα περιμενω αν και ξερω οτι ολα ***** θα πανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 24, 2006 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Τώρα ο δίσκος είναι στα χέρια σου ή στα χέρια τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 24, 2006 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Τωρα ειναι στα χερια των ΕΛΤΑ-οπως καταλαβαινεις φοβαμαι λιγο!Το θεμα ειναι πως δεν παει κατευθειαν στους Ελληνες αλλα στα Γαλλακια και αν δε δουν το δεμα προσεκτικα.δηλ δεν δουν το κουπονι και το στειλουν πισω την πατησα!Ασε που μου ειπαν οτι θα κανει καμποσο καιρο για να το ελενξουν...Τους λεω τι να ελενξουν αφου ειναι κλειστο!Ρε ειναι για κλωτσιες.Ευχομαι να βρεθει ενας λογικος ανθρωπος και να φτιαξει την κατασταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 24, 2006 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Βασικά όντως όταν το παραλάβουν, θα σου έρθει αυτόματα ένα e-mail που θα λέειΠρίν μπορέσουμε να ανταλλάξουμε το προιόν σας, είμαστε υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουμε έναν τεχνικό έλεγχο της συσκευής. Αυτή η απαραίτητη διαδικασία που μας επιτρέπει να εξακριβώσουμε την κατάσταση της συσκευής σας διαρκεί γύρω στις 3 εβδομάδες. Ανάλογα με το πόρισμα που θα εκδοθεί, θα δεχτούμε ή όχι την ανταλλαγή του προϊόντος σας. Οπότε ούτως ή άλλως θα περιμένεις από τη στιγμή που θα το πάρουν, αρκετό καιρό...Φαντάζομαι έχεις μιλήσει ήδη και έχεις αναφέρει το πρόβλημα, οπότε έχει καταχωρηθεί το οτι έχεις ζητήσει αντικατάσταση με το σωστό προϊόν...Όταν το έστειλες με τα EΛΤΑ πλήρωσες; (Αν ναι κακώς)Πάτνως Έλληνες εκεί πλην απο τους 2 (ή 3) που απαντάνε στα τηλέφωνα της εξυπηρέτησης πελατών της Ελλάδας δεν υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 24, 2006 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Ναι εδωσα στα ΕΛΤΑ χρηματα δυστυχως και μου ειπαν θα τα επιστρεψουν!(χλωμο)Εσυ εχεις ζητησει ανωτερο να μιλησεις?Ναι αφου μου το εστειλαν λαθος τους πηρα καπακια και τους το ειπα!Οποτε εχει γινει η καταχβρηση...απο κει και περα δεν θελω ουτε να φανταζομαι την γαμοπολιτικη των 15 ημερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 24, 2006 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan Ναι εδωσα στα ΕΛΤΑ χρηματα δυστυχως και μου ειπαν θα τα επιστρεψουν!(χλωμο)Εσυ εχεις ζητησει ανωτερο να μιλησεις? Μακάρι να σου τα επιστρέψουν...Όχι δεν είχα μιλήσει με κάποιον ανώτερο. (Δεν ξέρω και Γαλλικά)Πάντως είχα στείλει 2 επιστολές σε μια κοπέλα που δούλευε στην εξυπηρέτηση πελατών, τα είχε μεταφράσει και τα είχε προωθήσει στους ανώτερους (έτσι μου είπα τουλάχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 27, 2006 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Τι διαστροφη ειναι αυτη παλι..??''250 000 φωτογραφικά ρεπορτάζ νηπίων 610 000 μαθητές φωτογραφημένοι ''απο εδω http://www.pixmania.com/gr/gr/about-us.html#top Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Φεβρουάριος 2, 2006 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Παιδια έκανα και εγώ παραγγελία μια οθόνη Η/Υ και ενα car audio απο εκεί.Θα ήθελα να ρωτήσω πια θα είναι η εξτρα χρέωση με το τραπεζικό έμβασμα που επέλεξα να πληρώσω. Επίσης το τραπεζικό έμβασμα που πρέπει να εκτυπώσω το πάω στην τράπεζα μου ή υπάρχει τρόπος να στείλω τα χρήματα μέσω ebanking (Eurobank). Ps:Πως μπορώ να ξανατυπώσω το έμβασμα γιατι δεν βρίσκω το χαρτί???Πως θα πάω στην τράπεζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JB21 Φεβρουάριος 3, 2006 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Κάνουν και εκπτώσεις προς τα πάνω...http://www.pixmania.com/gr/gr/nouveautes/cmr1_cmp52_cm.html?itag=6802δείτε τα 2 πρώτα προϊόντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Φεβρουάριος 3, 2006 Author #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από JB21 [Σήμερα, στις 11:09] Κάνουν και εκπτώσεις προς τα πάνω...http://www.pixmania.com/gr/gr/nouveautes/cmr1_cmp52_cm.html?itag=6802δείτε τα 2 πρώτα προϊόντα Μαλλον εχουν κανει λαθος.Και εχουν βαλει τις τιμες αναποδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Φεβρουάριος 20, 2006 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Λοιπον, μια γρηγορη αναφορα στην εμπειρια μου με την pixmania. Πριν τα Χριστουγεννα παραλαμβανω ψηφιακη μηχανη (εντος 2-3 ημερων απο την παραγγελια). Η μηχανη δεν με ικανοποιει απο πλευρας ποιοτητας και την στελνω πισω (εντος της προθεσμιας). Μετα απο επικοινωνια μαζι τους, με ενημερωνουν οτι η μηχανη παρεληφθη και οτι θα σταλει για ελεγχο στον αντιπροσωπο. Μετα απο περιπου 3 εβδομαδες, με ενημερωνουν οτι ΟΛΑ ειναι ΟΚ ,και οτι θα μου επιστρεψουν τα χρηματα. Πριν απο 4-5 μερες, μου στελνουν μαιλ και μου λενε οτι τα χρηματα κατατεθηκαν στο λογαριασμο μου.... και πραγματι , σημερα εμφανιστηκαν στο λογαριασμο...Ανεξαρτητα απο τα οποια προβληματα εχουν προκυψει με αλλους χρηστες, πρεπει να πω οτι στη δικη μου περιπτωση ολα πηγαν ΠΟΛΥ καλα.... επικοινωνια, συνεπεια κτλ.. παρ'οτι τους εβαλα σε μια σχετικα "δυσκολη διαδικασια"..... Μια θετικη ψηφος απο μενα στην pixmania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 21, 2006 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Σημερα τελειωσε επιτελους το μαρτυριο!Τον παρελαβα τον μπουστη!Review αναλυτικα σε λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Φεβρουάριος 21, 2006 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Χμμμμ... ενα αρνητικο που παρελειψα να αναφερω ειναι το εξης : οταν καποιος αγορασει ενα προιον, η pixmania δινει την ευκαιρια στον αγοραστη να γραψει ενα μικρο review για το αντικειμενο, το οποιο εμφανιζεται στη σελιδα του προιοντος. Αν και εγραψα ορισμενα πραγματα (προφανως αρνητικα) για τη ψηφιακη μηχανη που επεστρεψα, το σχολιο μου ΠΟΤΕ δεν εμφανιστηκε..... στον κουυυβββαααααααααα.... αρα μη δινετε και μεγαλη σημασια σε τι γραφουν οι χρηστες, μονο τα θετικα εμφανιζονται.... κι αυτο ειναι σοβαρο φαουλ για την pixmania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Φεβρουάριος 21, 2006 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 ’λλη 1 θετική ψήφο για το μαγαζί.Σάββατο ήταμ Ελλάδα τα πράγματα Δευτέρα σπίτι μου.Την παραγγελία την έιχα ολοκληρώσε Πέμπτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.