Jump to content

Αγορα απο pixmania

FLO

Recommended Posts

τελικα ηρθε και μενα το πακετακι μου απο pixmania...αν και το παρηγγειλα στις 13/12...εφτασε τελικα χθες...22/12...!Σε μενα παντως το πακεταρανε και το τιμολογησανε γρηγορα...απλα καθυστερησε 3 μερες να το παραλαβει η dhl.Οταν το παρελαβε το εφερε σε 3 μερες!(μαζι με την μερα παραλαβης.!

Να υποθεσω οτι περιμεναν απο πιχμανια να μαζευτουν μερικα πακετα να φυγουν μαζι για ελλαδα....και οχι ανα παραγγελια..

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Nrg [Σήμερα, στις 19:52]

Αργησαν πολυ.... Στη θεση σου θα επικοινωνουσα μαζι τους με email για να διαμαρτυρηθω.

Ναι, κι εγώ που επικοινώνησα, τι έγινε δηλαδή; Ίσα ίσα που έβαλα Cc και ό,τι διεύθυνση βρήκα, από το Customer (s)Care τμήμα τους, μέχρι καμιά 10 emails πελατών τους από ένα site...

Αρχική απάντηση από Nrg

Αργησαν πολυ.... Στη θεση σου θα επικοινωνουσα μαζι τους με email για να διαμαρτυρηθω.

οπως ειπε και ο chosen δεν εχει καποιο νοημα να διαμαρτυρηθω....

Ουτως η αλλως 2 μερες καθυστερησαν.....(απο τοτε που το ειχαν ετοιμο προς παραδοση μεχρι να το παραλαβει η DHL...!!Μετα απο οτι ειδα απο την διαδρομη που ακολουθησε ηρθε νορμαλ ...στην ωρα του!Απο παρισι πηγε βελγιο..μετα αθηνα ..θεσαλλονικη και τελος λαρισα!Απλα...αν εμενα Αθηνα θα το ειχα πιο συντομα...αλλα ολα καλα πλεον....

Ενδεχεται να ξαναχτυπησω...μεχρι να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο...(περισσοτερο τρομαξα απο αυτα που ακουγα....)!!!

Επιτέλους τέλος και με την δική μου ιστορία...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Κάνω την παραγγελία μου στις 3 Αυγούστου και ενώ υπάρχουν κομάτια στο απόθεμα...

Βάζω τα λεφτά στην τράπεζα το ίδιο πρωί και γυρνώντας σπίτι βλέπω οτι όντως έχει γίνει κανονικά τιμολόγηση.

Μιλάμε για ένα Radio-CD Mp3 αυτοκινήτου. Μαζί με αυτό αγοράζω την ίδια στιγμή από Ελληνικό κατάστημα ηχεία και προπληρώνω ακόμα και για την εγκατάσταση. Πιέζω μάλιστα τον άνθρωπο λέγοντάς του οτι επειδή φεύγω διακοπές θέλω σε 3 μέρες να τα τοποθετήσουμε. (Αφού στο site έλεγαν παράδοση εντός 48 ωρών) Έλα που η κατάσταση όμως στο site άλλαζε από ώρα σε ώρα και έλεγε τη μια συσκευάστηκε την άλλη εστάλη και πάλι πίσω.

Κάτι βρώμαγε.

Τελικά το προϊόν φεύγει από εκεί 11 Αυγούστου γιατί δεν υπήρχαν όπως με ενημέρωσαν τηλεφωνικά τη στιγμή της παραγγελίας στο απόθεμα και απλά το site δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί...

Παραλαμβάνω (όχι προσωπικά) στις 16 Αυγούστου από την DHL, ενώ λείπω σε διακοπές...

Μετά από 5 μέρες επιστρέφω, βλέπω το κουτί παίρνω κατευθείαν τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού για εγκατάσταση. Κάνω το λάθος και κλείνω ραντεβού πριν ανοίξω τη συσκευασία. Ανοίγω τη συσκευασία και βρίσκω το προϊόν ραγισμένο στην πρόσοψη. Όχι τίποτα το τραγικό, αλλά ήταν όπως και να το κάνουμε ραγισμένο και γενικά φαινόταν κακομεταχειρισμένο και σαν να έχει φάει πολλές τούμπες...

Φωτογραφία κατευθείαν, τηλέφωνο στην pixmania και μου λέει ο άνθρωπος συμπληρώνεις την αίτηση που σου στέλνω και την βάζεις μέσα στο κουτί...

Σου στέλνω άνθρωπο της UPS να το παραλάβει...

Ρίχνω εγώ και τη φωτογραφία μέσα στο κουτί...

26 Αυγούστου τελικά φεύγει από εδώ το πακέτο για Γαλλία. Φτάνει εκεί 2 Σεπτεμβρίου...

Έρχεται e-mail οτι θα γίνει πρώτα έλεγχος για να κάνουν την αντικατάσταση....

Κάνουν τον έλεγχο και μετά το στέλνουν στην Pioneer.

Η Pioneer απαντά οτι η συσκευή δουλεύει χωρίς πρόβλημα και το χτύπημα δεν είναι δικό τους θέμα... Και ζητάει 45 για την επισκευή...

Φυσικά εγώ δεν δίνω τίποτα γιατί είμαι ο τελευταίος που ευθύνεται...

Επικοινωνώ και παλι με pixmania και με συμβουλεύουν να στείλω επιστολή παραπόνων...

Στέλνω...

Από τότε ξεκινάει μια διαδικασία με τηλεφωνήματα και πιέσεις κάθε 1 ή 2 μέρες...

Τελικα ζητάω τα χρήματά μου πίσω...

Απαντάνε οτι ok και μάλιστα οτι θα μου επιστρέψουν τα πάντα, ακόμα και τα μεταφορικά...

ΑΛΛΑ και πάλι πρέπει να περιμένουν να τους στείλει το προιόν η Pioneer...

Λέω τότε αν είναι να περιμένω την Pioneer γιατί όταν έχετε το προιόν να μη μου στείλετε αυτό (αφού θα περιμένω ούτως ή άλλως) και συνεχίζω να περιμένω την αντικατάσταση...

Τελικά μετά από λίγο 11Νοεμβρίου απαντάει η Pioneer θετικά...

Ωραία λέω σε καμια βδομαδούλα θα το έχω...

Αμ δε...

Από Παρασκευή σε Δευτέρα και από Δευτέρα σε Παρασκευή πήγαινε η ιστορία...

Και μέχρι τότε θα μας το στείλουν έλεγαν από pixmania.

Και φυσικά η ιστορία ήταν οτι δεν τους το είχε στείλει η Pionner ακόμα...

Δεν ξέρω αν είναι αλήθειa ή όχι, αλλά θα έπρεπε αφού είχαν τη διαβεβαίωση από την Pioneer να στείλουν από μόνοι τους ένα σε εμένα και μετά ας περίμεναν όσο θέλουν την Pioneer...

Μέσα σε όλα η τιμή του προϊόντος που τον Αύγουστο έκανε στην Ελλάδα 330 και εγώ αγόρασα 235 από pixmania πέφτει συνεχώς και φυσικά οι εγγύηση των ηχείων περνάει ενώ δεν έχουν μπει ακόμα στο αυτοκίνητο..

Τελικά βλέπω πριν τα Χρισούγεννα κάπου προσφορά 240 το προϊόν μου...

Νευριάζω και επικοινωνώ για τελευταία φορά 26 του μήνα...

Ρωτάω: Αν ζητήσω τα λεφτά μου πίσω πότε θα τα έχω; Σε 3 εργάσιμες μου λέει...

Αλλά χωρίς τα μεταφορικά -15 δηλαδή...

Ας είναι λέω και ζητάω τα λεφτά πίσω...

Δεν ξέρω όμως το Swift Code της τράπεζας και μένουμε στο οτι θα επικοινωνήσουμε το άλλο πρωί να του δώσω τα στοιχεία του λογαριασμού μου...

Το άλλο πρωί χτυπάει το τηλέφωνο και με ενημερώνουν οτι τους ήρθε από την Pioneer το προϊόν και οτι μάλιστα το έχουν ήδη στείλει...

Τελικά το προϊόν έφυγε από εκεί, αλλά σύμφωνα με την DHL έφυγε 28 Δεκέμβρη πρωί...

Και σήμερα το το πρωί μου ήρθε τελικά...

Πάλι δεν παρέλαβα ο ίδιος και μέχρι να γυρίσω σπίτι να το ανοίξω και να βεβαιωθώ οτι όλα είναι εντάξει έτρεμα...

Τελικά τέλος καλό όλα καλά...

Πάντως από εδώ και πέρα οι αγορές μέσω Internet για μένα τελείωσαν (εκτός και αν πληρώνω με αντικαταβολή)

(’ντε καμια μπλουζίτσα που δε σπάει μόνο)

Αυτή η ήταν η ιστορία μου με την pixmania. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Προσωπικα θα τους ελεγα να το βαλουν εκει που ξερουν και θα ζητουσα τα χρηματα μου πισω και να το παρω απο αλλο καταστημα και ας ηταν ακριβοτερο. Ακου 4 μηνες...

Oύτε αυτό σε διασφαλίζει καθώς δεν σου επιτρέπει το άνοιγμα της συσκευασίας προ της πληρωμής.

Επιτρεπεται κανονικοτατα! Ειναι δικαιωμα μας, ασχετα τι λενε οι κουριερ ;)

Αρχική απάντηση από perseas

Επιτρεπεται κανονικοτατα! Ειναι δικαιωμα μας, ασχετα τι λενε οι κουριερ ;)

Νομίζω ότι κάνεις λάθος.

Αν επιτρεπόταν τι θα γινόταν πχ στην περίπτωση που εσύ το ανοίγεις, σου πέφτει από τα χέρια, πέφτει κάτω, σπάει και μετά εσύ φυσικά δεν το παραλαμβάνεις;

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα...

Εμενα μου εχουν επιτρεψει να ανοιξω την συσκευασια του κουρριερ αλλα οχι φυσικα του προιοντος... Απλα να δω οτι μου εχουν φερει το σωστο προιον χωρις ομως να δω αν ειναι σπασμενο η κατι σχετικο.

Αρχική απάντηση από perseas

Ακου 4 μηνες...

5 μήνες...

Αρχική απάντηση από spc

Oύτε αυτό σε διασφαλίζει καθώς δεν σου επιτρέπει το άνοιγμα της συσκευασίας προ της πληρωμής.

Αυτό δεν το ήξερα.

Βασικά δεν νομίζω οτι είναι και τόσο σωστό, αλλά τέλος πάντων.

Είναι να μην πέσεις στην περίπτωση...

• 3 weeks later...

Να αναφερω οτι πριν απο λιγες μερες αγορασα εναν σκληρο και μου τον φερανε 100gb λιγοτερο!!

Πηγα ελτα και τον εστειλα πισω....ταλαιπωρια απτο τιποτα...

Μεταφορικα δικα τους εννοειται!

Αρχική απάντηση από Chosen

Εμ γιατί δεν ακούτε που μιλάμε; Αφού είπαμε ότι είναι ψιλικατζήδες τα άτομα, είτε σκληρούς δίσκους πουλάνε, είτε ντομάτες, πάλι τις ίδιες μλκίες θα κάνουνε...

Έτσι... Πιστεύω πως χρειάζονται ένα γερό ταρακούνημα... Ωραία βιτρίνα αλλά μεγάλο ποσοστό ανικανοποίητων πελατών...

FLO πάλι καλά που έληξε καλά η ιστορία... Ωστόσο εκείνο το οτι με το που ζήτησες τα λεφτά σου πίσω, ήρθε την επόμενη μου φαίνεται αρκετά ύποπτο........ Όλοι τους θέλουν ειδική μεταχείριση τελικά...

:mad: :mad: :mad: :mad: Τελος!

Παιδες εχω εκνευριστει παρα πολυ...δε φανει που μου το εστειλαν λαθος το δισκο...

Δε φτανει που μου ειχαν πει πως δεν γινεται να ερθει να το παραλαβει courier και τελικα οταν το εστειλα μου ειπαν πως σε λιγες μερες θα ερθει....

ΑΛΛΑ επειδη δεν εβαλα απο εξω το κολοκουπονι επιστροφης λενε θα το επιστρεψουν πισω!!Και τα μτφ δικα μου!Εχω γραψει κατω δεξια κατω απο τον παραληπτη τον αριθμο παραγγελιας!Δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο να το δουν!!

Περιμενω αποντηση!Ε οχι ομως και να μου το στειλουν πισω και τα μτφ δικα μου!!!:mad: :mad: :mad:

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 16:23]

:mad: :mad: :mad: :mad: Τελος!

Παιδες εχω εκνευριστει παρα πολυ...δε φανει που μου το εστειλαν λαθος το δισκο...

Δε φτανει που μου ειχαν πει πως δεν γινεται να ερθει να το παραλαβει courier και τελικα οταν το εστειλα μου ειπαν πως σε λιγες μερες θα ερθει....

ΑΛΛΑ επειδη δεν εβαλα απο εξω το κολοκουπονι επιστροφης λενε θα το επιστρεψουν πισω!!Και τα μτφ δικα μου!Εχω γραψει κατω δεξια κατω απο τον παραληπτη τον αριθμο παραγγελιας!Δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο να το δουν!!

Περιμενω αποντηση!Ε οχι ομως και να μου το στειλουν πισω και τα μτφ δικα μου!!!:mad: :mad: :mad:

Πάρε τηλέφωνο το γρηγορότερο και ζήτα τα λεφτά σου πίσω...

Στείλε επιστολή παραπόνων και ζήτα να το μεταφέρουν στους ανώτερους...

Δεν είναι δυνατο να πληρώνεις για δικά τους λάθη...

Εγώ πλήρωσα μόνο την πρώτη μεταφορά...

(Και κακώς το έστειλες πίσω μόνος σου...

Επικοινωνείς και σου στέλνουν αυτοί Courier να το παραλάβει)

Μα μου ειπαν αρχικα οτι τελικα δεν γινεται να στειλουν αυτοι courier και να το στειλω με ΕΛΤΑ...ετσι και εκανα!Την επομενη μερα βεβαια μου εστειλαν mail οτι μπορουν τελικα αλλα το ειχα ηδη στειλει!

μα το θεμα δεν ειναι να παρω τα χρηματα μου πισω αλλα να μην το στειλουν πισω και πληρωσω εγω τα μτφ για ενα γαμοκουπονι!

Αρχική απάντηση από blade_pan

Μα μου ειπαν αρχικα οτι τελικα δεν γινεται να στειλουν αυτοι courier και να το στειλω με ΕΛΤΑ...ετσι και εκανα!Την επομενη μερα βεβαια μου εστειλαν mail οτι μπορουν τελικα αλλα το ειχα ηδη στειλει!

μα το θεμα δεν ειναι να παρω τα χρηματα μου πισω αλλα να μην το στειλουν πισω και πληρωσω εγω τα μτφ για ενα γαμοκουπονι!

To ξέρω φίλε μου, όμως αυτοί δεν πρόκειτε να καταλάβουν όσο και να τους εξηγείς...

Έκανα το λάθος να περιμένω το Radio-CD μου τόσους μήνες...

Όταν ζήτησα τα λεφτά μου πίσω αφήνοντάς το θέμα στο οτι θα καλέσω το επόμενο πρωί να τους δώσω IBAN και Swift Code λογαριασμού, με πήραν αυτοί τηλέφωνο και μου είπαν οτι το προϊόν τους ήρθε απο Pioneer και το στείλανε κιόλας...

Μην το ψάχνεις, δεν πρόκειτε να βρεις άκρη με το να περιμένεις και να προσπαθείς να συνεννοηθείς. Απλά θα σου το στείλουν πίσω και θα αναγκαστείς να πληρώσεις και τα μεταφορικά και ίσως να περάσουν οι 15 μέρες και να σου μείνει και ο δίσκος...

Αυτά βέβαια πάντα σου τα λέω σύμφωνα με την δική μου εμπειρία και το τι θα έκανα πλέον μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασα...

Από εκεί και πέρα είναι καθαρά δική σου απόφαση για το τι θα κάνεις.

Αρχική απάντηση από Ilias83

...και ίσως να περάσουν οι 15 μέρες και να σου μείνει και ο δίσκος...

Καλο αυτο!Οποτε εσυ προτεινεις να ζητησω πισω τα χρηματα μου?Τον σκληρο αυτον δεν τον βρισκω αλλου ομως!

ΓΜΤ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.