aspirin Δεκέμβριος 18, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Καλύτερα είναι να αγοράσω από pixmania ή nomatica? Φόρους στο τελωνιο δεν παίζουν έτσι? Voudas ποιά τράπεζα είναι αυτή που λές στην οποία έκανες κατάθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Τι εγινε ρε παιδια? Παω να αγορασω εναν canon ip4200 και εχει τιμη 103 ευρω και λεει μεταφορικα 40 ευρω?? Πανε καλα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Φίλε crmaris, άμα κάνεις μια αναζήτηση, παρόμοια προβλήματα είχα κι εγώ από την πρώτη και τελευταία αγορά μου από εκεί. Όπως καταλαβαίνεις κι εγώ... ούτε καρφίτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 19, 2005 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Η τηλεφωνικη εξηπηρετηση είναι στα Ελληνικα?Απαντηστε Please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 19, 2005 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Ναι. Απο Αθήνα πρέπει να σου μιλάνε λογικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 19, 2005 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Πώς γινεται απο Αθηνα?έχει εδω τπτ?δινω το τηλεφωνο για νε με παρουν χτυπαει και δεν ακουω τπτ.Υπαρζει κανενα τηλ για Ελλαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 19, 2005 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Σε μένα μια χαρά έπαιξε κάθε φορά που ζήτησα να με πάρουν... ΥΓ: Γαμάτο πάντως αυτό με την αυτόματη κλήση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 19, 2005 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Μπορεί κάποιος να μου στείλει το newsletter της Pixmania αν το έχει στο Blade_pan2002@yahoo.gr διοτι δεν έχει έρθει ακόμη....Καιγομαι please!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 19, 2005 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Παιδιά μιας και δεν έχει λήξει το θέμα μου ακόμα (και τραβιέμαι μήνες - όχι αστεία), δεν έχω γράψει ακόμα τίποτα για το εν λόγω μαγαζί... Όταν θα λήξει και θα έχω πλήρη εικόνα θα γράψω τις εντυπώσεις μου.Πάντως γενικά η πολιτική του δεν είναι καθόλου σωστή.Τέλος πάντων πάντως για να απαντήσω σε αυτό που ρωτήθηκε παραπάνω, τα παιδιά που απαντάνε στο τηλέφωνο, απαντάνε από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από το Παρίσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Δεκέμβριος 19, 2005 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Για καλο και για κακο, ριχτε μια ματια στο ακολουθο λινκ.http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=10;action=display;threadid=10066;start=0Υπαρχει αναφορα στην Nomatica, οτι μπαινει υπο δικαστικη επιτηρηση λογω χρεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 19, 2005 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Παιδιά μιας και δεν έχει λήξει το θέμα μου ακόμα (και τραβιέμαι μήνες - όχι αστεία), δεν έχω γράψει ακόμα τίποτα για το εν λόγω μαγαζί... Όταν θα λήξει και θα έχω πλήρη εικόνα θα γράψω τις εντυπώσεις μου.Πάντως γενικά η πολιτική του δεν είναι καθόλου σωστή.Τέλος πάντων πάντως για να απαντήσω σε αυτό που ρωτήθηκε παραπάνω, τα παιδιά που απαντάνε στο τηλέφωνο, απαντάνε από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από το Παρίσι. Τι πρόβλημα είχες εσύ είπαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Δεκέμβριος 19, 2005 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Λοιπόν εγώ παρήγγειλα κάποια πράγματα από το Pixmania και αντιμετώπισα ένα σκασμό προβλήματα... Τα είχα παραγγείλει κατά τις 20 Οκτώβρη και μου τα έστειλαν μόλις πριν μερικές μέρες... Μετά από 10άδες τηλεφωνήματα χωρίς να βγάζω άκρη... Οι τιμές του αναμφισβήτητα είναι καλές. Τα μεταφορικά για ολόκληρη την παραγγελία μου η οποία τελικά ήρθε σε 2 μέρη ήταν μόνο 15 Ευρώ. Όσο έλεγε... Τα πράγματα ήρθαν σε καλή κατάσταση, ευτυχώς δουλεύουν όλα. Τώρα για τις εγγυήσεις που λέτε να δω πως θα τα στείλετε στη Γαλλία και πότε θα σας τα επιστρέψουν... Είμαι περίεργος! Η τηλ. υποστήριξη είναι στα ελληνικά και είναι στη Γαλλία. Πλέον δεν πρόκειται να εμπιστευτώ ξανά e-shop!!! Για ότι λεπτομέρεια θέλετε εδώ είμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 19, 2005 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Τι πρόβλημα είχες εσύ είπαμε; Δεν είπαμε. Τίποτα ακόμα (δημόσια τουλάχιστον)Αρχική απάντηση από dimpar Λοιπόν εγώ παρήγγειλα κάποια πράγματα από το Pixmania και αντιμετώπισα ένα σκασμό προβλήματα... Τα είχα παραγγείλει κατά τις 20 Οκτώβρη και μου τα έστειλαν μόλις πριν μερικές μέρες... Μετά από 10άδες τηλεφωνήματα χωρίς να βγάζω άκρη... Οι τιμές του αναμφισβήτητα είναι καλές. Τα μεταφορικά για ολόκληρη την παραγγελία μου η οποία τελικά ήρθε σε 2 μέρη ήταν μόνο 15 Ευρώ. Όσο έλεγε... Τα πράγματα ήρθαν σε καλή κατάσταση, ευτυχώς δουλεύουν όλα. Τώρα για τις εγγυήσεις που λέτε να δω πως θα τα στείλετε στη Γαλλία και πότε θα σας τα επιστρέψουν... Είμαι περίεργος! Η τηλ. υποστήριξη είναι στα ελληνικά και είναι στη Γαλλία. Πλέον δεν πρόκειται να εμπιστευτώ ξανά e-shop!!! Για ότι λεπτομέρεια θέλετε εδώ είμαι! Νωρίς σου τα έστειλαν εσένα γιατί εγώ ακόμα περιμένω, εδώ και πάααρα πολύ καιρό...Από εγγύηση βασικά κουραφέξαλα είναι όλα αυτά που λένε...Το ζήτημα είναι να μην έχεις πρόβλημα, γιατί αν παρουσιαστεί κλάψτα...Βασικά αν έχεις πρόβλημα σου στέλνουν ένα courier και τα παίρνει από το σπίτι σου (χωρίς να επιβαρυνθείς ο ίδιος τίποτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 19, 2005 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 μαλιστα........καλα χριστουγεννα .........θα περασουμε....Γιατι δεν κανω ποτε μια αναζητηση μου λετε......?????Να γλιτωνα χρονο,νευρα κλπ κλπ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 19, 2005 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Δεν ήξερες, δεν ρώταγες ; Προσέξτε τις ημερομηνίες: 10/10 έγινε η παραγγελία. Εκτυπωτήςκαι ποντίκι in stock, ενώ η Zalman έλεγε "8-10 μέρες". Η παράδοση που διαφημίζουνε, είναι 3-4 μέρες. Ε, λοιπόν, τα δυο πράγματα που είχανε σε στοκ, έφυγαν από τις αποθήκες τους μετά από 7 και 11 μέρες αντίστοιχα, ενώ παραδόθηκαν μετά από ακόμα 7 μέρες, σύνολο 14 μέρες για τον εκτυπωτή και 18 για το ποντίκι. Για την Zalman δε λέω τίποτα, καθώς 2 γ*****νους μήνες μετά την παραγγελία, την ακύρωσα. Στο δε προϊόν, άλλαζε η eta κάθε Παρασκευή, και έλεγε "In stock next week". Δεν απαντούσαν σε κανένα email και αντιθέτως μου στέλνανε spamail κάθε μέρα με τις καινούριες προσφορές. Έτσι και γω, ακύρωσα την Zalman, πήγα σε netcafe για καινούρια IP και τους έστειλα σοβαρότατα emails, επισυνάπτωντας έγγραφα PDF με τα δικά τους filenames (από Orders και Invoices και-καλά) που περιήχαν εικόνες από το Rotten... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 19, 2005 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 μαιστα....αντε να βρεις mp3cd-o εδω περα τωρα....εδιτ ->Με το που πηγε 2 ακριβως εσκασε μαιλ (δεν ειχα κανει τιποτα )απο πιχμανια....το δεμα τωρα σταλθηκε με αριθμο ταδε .....αν και ειχα παρεξηγησει το πρωτο μαιλ (μιας και ελεγε οτι ειχε σταλει) αλλα δεν ειχα τον αριθμο που εχω τωρα για τρακινγκ....μαλλον δεν θα το ειχε παραλαβει η dhl...anyway...chosen πες και αλλα για το σιτε.....μαλλον εχεις θετικη επιδραση....!!!!!ελπιζω να μην το γρουσουζεψω και να ερθει σε 3-5 μερες οπως λενε....(πλεον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 20, 2005 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 εγω ρε παιδια πηρα 2 οθονες τις οποιες παρηγγειλα την Τριτη και σημερα ηρθαν. Χτες το βραδυ 22:00 ηταν ακομα στην DHL στο Παρισι και σημερα το απογευμα εφτασαν. τα μεταφορικα και για τις 2 ηταν μονο 12 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Δεκέμβριος 21, 2005 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Δε μίλησε κανένας για τη dhl! Τα πράγματα μου έβλεπα σε διάστημα ωρών να ταξιδεύουν από Γαλλία μέσω Βελγίου για Ελλάδα. Σε 2-3 μέρες τα είχα... ’ψογοι!!! Το θέμα είναι ότι από το Pixmania δε μου τα έστελναν και δεν ήξεραν και οι ίδιοι γιατί!!! Είναι να μη σου κάτσει... Αλλά αυτό για εταιρία σα το Pixmania είναι απαράδεκτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Δεκέμβριος 22, 2005 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Παρηγγειλα προχτες (20/12) μια ψηφιακη μηχανη απο Pixmania. Σημερα (22/12) η μηχανη εφτασε με DHL. Απο μενα, μια θετικη ψηφο στην Pixmania (και η μηχανη ειναι απο τα μοντελα που εχουν ελλειψη στην αγορα αυτη τη στιγμη).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Δεκέμβριος 22, 2005 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Και εγώ έχω κάνει μια παραγγελία από 14 Δεκ και ακόμα να φανεί. Και ενώ στο τηλέφωνο (που χρυσοπληρώνω) μου λένε μαμακίες, μου στέλνουν και mail να με ευχαριστήσουν για την παραγγελία. (Ελπίζω να διαβάσει κάποιος από την pixmania την απάντηση που τους έστειλα, αλλά είναι πολύ καραγκιόζηδες οι τύποι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.