FLO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 http://www.pixmania.com/gr/gr/computer-interface/6/onglet.htmlΠαιδια εχει αγορασει κανενας απο το εν λογω site. Οι τιμες που λεει περιλαμβανουν το φπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Πραγματι δεν φαινεται αν ειναι τελικες ή οχι...Παντως πολυ οργανωμενο site κατα τη γνωμη μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 τελικες ειναι.Αγορασα πριν απο κανα δυο μερες μια φωτογραφικη μηχανη απο αυτους. Ειναι πολυ καλο μαγαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 απο οτι ειδα εχει αρκετα καλες τιμες αλλα φενεται οτι το σιτε ειναι στη γαλλια SAV Pixmania/Fotovista110Bis Avenue du Général LeclercEntrepôt CitrailBâtiment 12F-93500 PantinFRANCEμε rma και εγγυηση τι παιζει? την εχει παθει/δοκιμασει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 εγώ είμαι έτοιμος να παραγγείλω μια κάμερα... δίνει 2 χρόνια εγγύηση εμ'ω εδώ δίνουν 1... και 30 μέρες για επιστροφή χρημάτων αν δεν είσαι ικανοποιημένος. οι τιμές είναι τελικές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 μεταφορικα ποσα euros ειναι ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Καλο ειναι αλλα εχω ακουσει οτι τα μεταφορικα ειναι πολλα....Κατ'τα αλλα οι τιμες ειναι πολυ καλες!!!Κανεις γνωριζει μεταφορικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theobabis Δεκέμβριος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Για μια οθονη tft 19 (lg 1915) τα μεταφορικα ειναι 15 ευρω. Δε ξερω για σας, αλλα εμενα μια χαρα μου φαινονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 13, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 http://www.pixmania.com/gr/gr/56405/art/sony/cyber-shot-dsc-p150s.htmlhttp://www.pixmania.com/gr/gr/76784/art/sony/dsc-p150.htmlρε ξερεται την διαφορα αυτων των 2. Ειμαι αναμεσα σε αυτες και δεν ξερω ποια να παρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Δεκέμβριος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Έχω πάρει μια ψηφιακή φωτογραφική από εκεί. Η αποθήκη τους είναι όντως στη Γαλλία. Από εκεί στέλνουν. Είναι αξιόπιστοι και γρήγοροι. Τα μεταφορικά δεν τα θυμάμαι. Θυμάμαι όμως ότι είχε 150 διαφορά η τελική τους με την τελική του Πλαισίου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 για την κάμερα βγαίνουν 7 το απλό και 15 το express.. μια χαρά δλδ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 η παραγγελία έγινε 13/12, η πληρωμή με τραπεζική κατάθεση σε ελληνικό λογαριασμό στην abn amro bank (0 κόστος) έγινε στις 14/12 και πριν λίγο (16/12) παρέλαβα το πακέτο... τιμή περίπου 100 ευρώ φθηνότερα από ότι πουλιέται εδώ... & με ένα χρόνο εγγύηση παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 16, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 εγώ γαμοτ περιμένω από τις 10 να μου την στείλουνε.Μου λέγανε ότι έχουνε πολλές παραγγελίες και δεν προλαβανε να στείλουνε και την δικιά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 16, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 περίεργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 16, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 τα ρίξανε και καλά στην dhl ότι δεν προλαβαίνει να φέρει σε πέρας τις παραγγελίες του site.Το περίεργο είναι ότι στην παρακολούθηση παραγγελίας στην σελίδα φενεται ότι το δέμα έχει φύγει από εκεί από τις 10 του μήνα και μάλιστα μου έχουνε δώσει και packet number της dhl στο οποιο όμως αν κάνω tracking δεν βγαζει τιποτα.Δυο φορές πήρα τηλ αλλά άκρη δεν έβγαλα , μου λένε ότι αυτή πακετάρανε το δέμα το δώσανε στην κούριερ και ότι η κούριερ φταίει που το δέμα δεν έχει φύγη ακόμη. Τι να πω και το θεωρούσα καλό μαγαζί.Περιμένω και βλέπουμε τι γίνεται.Εν το μεταξύ ενοείτε ότι τα λεφτά τα έχουνε κρατήσει από την πιστωτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Δεκέμβριος 16, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Τηλέφωνο στην DHL πήρες ? Εμένα μου στείλανε γαλλία ένα RMA που περίμενα από USA. Mετά πίσω αμερική και ξανά εδώ...άσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 16, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 παιρνω την pixmania τηλ και μου λένε ότι το πακέτο είναι στις αποθήκες τους ακόμη και απλός του δώσανε νούμερο πακέτου αλλά δεν το έχει παρει ακόμη η dhl(!!!).Αυτά τα μπερδεμένα μου έλεγε μια πωλήτρια στο τηλέφωνο τι να πω. Το θέμα είναι ότι το δέμα είναι ακόμη Γαλλία και αναρωτιέμαι πως πήρε νούμερο αποστολής και γράφει στην σελίδα του μαγαζιού ότι έφυγε και καλά από αυτους από τις 10/12 ενώ η πωλήτρια μου λέει ότι είναι ακόμη Γαλλία. Εγώ υποπτεύομαι ότι δεν είχανε την συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή και βάλανε και καλά ότι την στείλανε για να ρίξουνε το φταίξιμο στην DHL και περιμένουνε να ξαναφέρουνε στο στοκ για να μου την στείλουνε κανονικά.Δεν μπορώ πια να φανταστώ κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 16, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Καλα και τα dvd τα εχουνε ΑΚΡΙΒΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 17, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 τελικά παίρνω σημερα να μαθω τι γινεται με την παραγγελια που περιμενω εδώ και 8 μερες από αυτους και μου λενε πάλι δεν ξέρουμε ,θα μιλησουμε με τον υπευθυνο και θα σε παρουμε τηλ κτλ.Περιμενα και εγω να με πάρουνε τηλ αλλά τίποτα , οποτε ξαναπαίρνω και μιλαω ξανα με την ιδια που είχα μιλήσει νωρίτερα και τις λέω τι γίνεται , μου απαντάει ότι ο υπεύθυνος δεν την ενημέρωσε ακόμη.Τα παίρνω στην κράνα και εγώ και ακυρώνω την παραγγελία και παραγγέλνω τα ίδια ακριβώς πράγματα απο nomatica με 15 ευρό φτηνότερα και δώρο τρίποδο και usb port duplicator. Δεν ξαναπαίρνω από την Pixmania ούτε καρφίτσα και να φανταστείς τους είχα σε εκτίμηση.Μια βδομάδα με δουλεύανε και λέγανε ότι φταίει η DHL που δεν παραλαμβάνει το δέμα ενώ σε άλλους έχουνε πάει ήδη οι παραγγελίες!!! Ελπίζω τώρα να μην έχω προβλημα και στο να μου βάλουνε πίσω τα 490 ευρό που πήρανε από την πιστωτική μου γιατι μετα θα έχουμε άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 17, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 και πάνω που έλεγα ηρέμησα από αυτούς Pixmania strikes again . Με παίρνει τηλ μετά από ένα δυωρο η πωλήτρια (Ευαγγελία) με την οποία μιλούσα συνεχώς και είχε κάνει μάλιστα την ακύρωση και μου λέει ότι συγνώμη αλλά μολις τωρα μου είπανε ότι η παραγγελία σας έχει φύγει τελικά σημερα το πρωί και όπως καταλαβαίνεται δεν μπορούμε να την ακυρώσουμε και να σας δώσουμε τα λεφτά σας πίσω. Εν το μεταξύ με το που μου είχε ακυρώσει την παραγγελία γύρω στις 12 είχα κάνει αμέσως παραγγελία από νομάτικα την ίδια φωτογραφική. Εκεί τα παίρνω εντελώς πια και τις λέω ότι ίδη έχω παραγγείλει από αλλού και με στέλνει αδιάβαστο λέγοντάς μου να κάνω την μια κάμερα δώρο και να κρατήσω την άλλη σαν δώρο για τον εαυτό μου(της είχα πει από την αρχή ότι η κάμερα προοριζότανε για δώρο). Μιλάμε έχασα τα λόγια μου. Τι να κάνω εκεί που θα πληρώσω δυο φωτογραφικές αναγκάζομαι και παίρνω τηλ το νομάτικα και τους εξήγησα τι είχε γίνει και μου ακυρώσανε οι άνθρωποι την παραγγελία. Τοσα χρόνια ψωνίζω από εξωτερικό πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα να συμβαίνει. Το καλό ήτανε ότι όταν ξαναμίλησα με pixmania η πωλήτρια μου είπε " σου είπα κιολας να μην προτρέχεις!!!!" . Καλά εκεί ητανε που τα ακουσε για τα καλά. Πρώτα σου ακυρώνουνε την παραγγελία χωρις να ζητησουνε ουτε ενα συγνωμη για την ολη καθυστερηση και μετα σου βγαινουνε και απο πάνω. Τελος παντος μεγάλο καφενείο τελικά το μαγαζί . Ισχύει ότι είπα και παραπάνω ούτε καρφίτσα ξανά από αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.