Jump to content

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΑΙΣΙΟ

event

Recommended Posts

οταν γραφτηκες επρεπε να διαβασεις καλυτερα τους κανονες.....γραφουμε με μικρα παντα εκτος και εαν θελουμε να φωναξουμε...............παντως με το που μπηκες ολο με θεματα του πλαισιου ασχολεισαι και μαλιστα ξεθαψες και ενα αρκετα παλιο......τεσπα......καλη συνεχεια απο μενα με περισσοτερη προσοχη στους κανονες.

Αρχική απάντηση από greekfragma

οταν γραφτηκες επρεπε να διαβασεις καλυτερα τους κανονες.....γραφουμε με μικρα παντα εκτος και εαν θελουμε να φωναξουμε...............παντως με το που μπηκες ολο με θεματα του πλαισιου ασχολεισαι και μαλιστα ξεθαψες και ενα αρκετα παλιο......τεσπα......καλη συνεχεια απο μενα με περισσοτερη προσοχη στους κανονες.

Κατα τη γνωμη μου καλα εκανε κ μπηκε...οποιος κ αν ειναι, γιατι θα μας λυσει πολλα προβληματα κ αποριες σχετικα με το Πλαισιο...

Ούτε εγώ κατάλαβα τι εννοείς με το θέμα που άνοιξες...

Αν εννοείς για το φακέλωμα που κάνουνε, τι να σου πω;

Αφού τους παίρνει να το κάνουνε, ας το κάνουνε...

Παλιότερα, όταν χριεαζόμουνα να ρωτήσω κάτι, έπαιρνα τηλέφωνο και ρώταγα χωρίς να δώσω το όνομά μου...

Προσωπικά την πρώτη φορά που με ρώτησαν τα στοιχεία μου τους είπα οτι δεν θέλω να τα δώσω και τελείωσε εκεί...

Σε δεύτερο ωστόσο τηλεφώνημά μου, επειδή ήθελα να γίνει κράτηση στο όνομά μου για κάτι, αναγκάστηκα και έδωσα το όνομά μου...

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να ξέρει ο άλλος με ποιον μιλάει.

Όμως μου τη δίνει αυτό το τηλεφωνικό φακέλωμα...

Στο κάτω κάτω γίνεται χωρίς καμοία διαβεβαίωση οτι τα στοιχεία σου δεν θα δωθούν σε τρίτους...

τους κανόνες θα τους μάθω σιγά σιγά.ρωτάω γιατί τώρα άρχισα να ασχολούμε με η/υ και δεν ξέρω αν μπορώ να βασίζομαι σε μια τέτοια υπηρεσία έστω και για απλά πράγματα.οι γνώμες διχάζονται.αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο είμαι όλος αυτιά.

Αρχική απάντηση από event

τους κανόνες θα τους μάθω σιγά σιγά.ρωτάω γιατί τώρα άρχισα να ασχολούμε με η/υ και δεν ξέρω αν μπορώ να βασίζομαι σε μια τέτοια υπηρεσία έστω και για απλά πράγματα.οι γνώμες διχάζονται.αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο είμαι όλος αυτιά.

Βρε χριστιανε εξηγησε μας τι εννοεις με την τηλεφωνικη υποστηριξη!:p

Δλδ να τους παιρνεις τηλ. και να σου λυνουν το προβλημα που εχεις?????

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Βρε χριστιανε εξηγησε μας τι εννοεις με την τηλεφωνικη υποστηριξη!:p

Δλδ να τους παιρνεις τηλ. και να σου λυνουν το προβλημα που εχεις?????

Μα δεν κατάλαβες, είναι προφανές: Αν το τηλέφωνο σου δεν στηρίζεται καλά (έχει φύγει πχ κάποιο ποδαράκι από την βάση της συσκευής) έρχονται αμέσως και στο υποστήριζουν.

Είναι πολύ καλοί σε αυτό. Τους έχω δοκιμάσει και τους συνιστώ ανεπίφυλακτα.

Μην τους ανακατεύετε όμως με κοΜΠιούτερ και τέτοια - εκεί μπλέκονται λίγο.

:D

Ναι?????Ξερουν απο ΚΟΥΜΠιουτερ τελικα?????

Οσες φορες εχω παρει, παραλιγο να αφησω γενειαδα απο την αναμονη...

"Μισο λεπτο φιλε μου!...τσομπ...τσομπ..(μασουλαγε), .....γκλοοοοουμπ(καταπιε), ελα φιλαρακο πες τα μου απο την αρχη παλι!!":p :p :p :p :p :p :p

Έ όχι τί πράγματα είναι αυτά:p ..... Δεν μπορώ να ανεχτώ να λέτε τέτοια πράγματα:p ... Είναι απαράδεκτα:p ....

Σταματήστε τέλος πάντον να λέτε κακά λόγια για τους πιτσαδόρους... Δεν φταίνε αυτόι που είναι άσχετοι.... Φταίμε εμείς που ξέρουμε περισσότερα από αυτούς....

Αμα πια με συγχύσατε πάλι.... :p

Αρχική απάντηση από paschalia

Προτεινω να μπει νεος κανονας .

Οχι πανω απο τρεις φορες θαψιμο σε αλυσιδα καταστηματων για υπολογιστες .

Σε κάθε απάντηση ή σε κάθε θέμα???

Μην βάλετε τέτοιο κανόνα γιατί με βλέπω να πέρνω 3-4 προκαταβολικά ban.... :)

Για την δουλεία που λέτε, είχα σκεφτεί μια περίοδο που είχα στιμούρες να πάω να ζητήσω... Αλλά δεν συνηθίζω εκεί που φτύνω μετά να γλύφω.... Όλοι κάνουμε ΚΑΚΕΣ σκέψεις :)

Γιατι Πασχαλια εχεις μετοχες σε τετοια καταστηματα?????

Εφοσον σαν πελατες, δεν εχουμε την εξυπηρετηση που ζηταμε....δεν νομιζω πως εχουμε αδικο!

Φανη αν ημουν 18+(τον pontium τον πηραν στα 15? lol lol rofl) και δεν δουλευα καπου, ευχαριστως να πηγαινα, να εβγαζα κ χρηματα...λιγα ή πολλα δεν εχει σημασια...αρκει να καλυπτα τις αναγκες μου χωρις να ζηταω απο τους γονεις μου πχ...δεν ξερω ισως να πηγαινα..:p

Αρχική απάντηση από DMylonas

Μην βάλετε τέτοιο κανόνα γιατί με βλέπω να πέρνω 3-4 προκαταβολικά ban.... :)

Για την δουλεία που λέτε, είχα σκεφτεί μια περίοδο που είχα στιμούρες να πάω να ζητήσω... Αλλά δεν συνηθίζω εκεί που φτύνω μετά να γλύφω.... Όλοι κάνουμε ΚΑΚΕΣ σκέψεις :)

Οσο αναφορα το "γλυφω εκει που φτυνω" δεν συμφωνω...το Πλαισιο σαν Πλαισιο, ειναι μια χαρα και εχει...αρκετα πραγματα...οι υπαλληλοι του ειναι που προκαλουν τα προβληματα...

Υπαλληλος ειναι κ η καθαριστρια του, υπαλληλος κ ο διευθυντης του....εφοσον η πολιτικη του εκαστοτε διευθυντη ειναι "καπως"...εεε τοτε προκαλειται αυτη η κατασταση...

Στο συνολο, οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι και δεν εχουν κατανοηση...υπαρχουν κ μερικες εξαιρεσεις ομως...

Όταν λοιπόν με το καλό μεγαλώσεις και βγεις στην αγορά να δουλέψεις, να είσαι σίγουρος ότι θα αναθεωρήσεις πολλές από αυτές σου τις απόψεις.

Μέχρι τότε, κράτα μία πιο επιφυλακτική στάση(συμβουλή είναι αυτό).

Αρχική απάντηση από RootX

Όταν λοιπόν με το καλό μεγαλώσεις και βγεις στην αγορά να δουλέψεις, να είσαι σίγουρος ότι θα αναθεωρήσεις πολλές από αυτές σου τις απόψεις.

Μέχρι τότε, κράτα μία πιο επιφυλακτική στάση(συμβουλή είναι αυτό).

Σιγουρα δεκτη η συμβουλη σου...θα μπορουσες να μου εξηγησεις ομως εστω κ σε πμ τι εννοεις με αυτη τη συμβουλη??

Επισης ποια αποψη πρεπει να αναθεωρησω..

Αυτη τη στιγμη, εσυ θεωρεις σωστη την πολιτικη των καταστηματων σαν το Πλαισιο, και σαν το καθε Πλαισιο?????Σιγουρα δεν ειναι οπως η αγορα στην Αγγλια πχ...αλλα καποια στιγμη πρεπει να μαθουν πως δεν πρεπει να παιζουν με τα χρηματα του αλλου..

Παραδειγμα...αν δεν το κυνηγουσαμε εγω κ ο Μυλωνας το θεμα με τις καρτες μας, θα ειχαμε τωρα αποζημιωθει?Εσυ θα τους τα χαριζες?

Η επιφυλακτικη σταση να αφορα τι? Ή εννοεις πως παραδειγμα, αν ανοιξω εγω δικο μου καταστημα σε στυλ Πλαισιο αν θα εχω την ιδια τακτικη?

Δεν ρωταω ειρωνικα, για να δημιουργησω flame...απλα για να κανουμε μια συζητηση, και σαν μεγαλυτερος να μου πεις...αυτα!

Αν εχεις χρονο...ή οποτε βρεις!

Το σχόλιό μου είχε να κάνει με την "επίθεση" στα παιδιά που δουλέυουν εκεί, τα οποία κρίνετε και σχολιάζετε χωρίς να γνωρίζετε πόσα χρήματα βγάζουν, κάτω από ποιες προυποθέσεις και με τι κριτήρια επιλέχθηκαν γι'αυτή τη δουλειά, κλπ κλπ....

Δεν έκανα αναφορά στο κατάστημα και τις πολιτικές που ακολουθεί, αυτά τα έχουμε πει σε άλλα threads.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.