Loma Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, δε βρήκα το κατάλληλο θέμα και είπα να το "ανοίξω" εδώ. Αν έκανα πατάτα σορι mod. Να μεταφερθεί εκεί που πρέπει. Παίζω το PES 2015 στη κονσόλα ps4. Με ενδιαφέρει να βλέπω τα ριπλέι που έχω σώσει και στον υπολογιστή μου και ίσως στο μέλλον τα ανεβάσω στο youtube. Αποθήκευσα τα αρχεία στο usb στικακι και παρατηρώ ότι είναι αρχεία .bin. Το κάθε αρχείο το έχει σώσει δυο φορές π.χ. replay00000000 , replay00000000.bin . Γνωρίζετε αν μπορώ να τα μετατρέψω σε avi ή κάποιο άλλο φορματ και με ποιό τρόπο? Είμαι αρχάριος σε λειτουργικό linux και συγκεκριμένα τρέχω τη διανομή mint 17. Τα εγκατέστησα πρόσφατα. Εψαξα να βρώ κάποιο χρήσιμο πρόγραμμα απο software manager αλλά δεν βρήκα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2014 από Loma Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2014 Δες εδώ αλλά για πιο άμεσο δες το video: περιλαμβάνει να ανεβάσεις το video στο facebook, αλλά τουλάχιστον θα το πάρεις σε μορφή mp4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loma Δεκέμβριος 7, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2014 Μάλλον αυτός είναι ο τρόπος. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts