therock Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2014 Εσεις που κανετε μετρησεις ποιο στικακι OTG για κινητο (usb στη μια, micro στην αλλη) να παρω για κινητο. Μικρο αξιοπιστο, και με καλες ταχυτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2014 Θα έλεγα να ρίξεις μία ματιά σε αυτό το θέμα. Προσωπικά έχω αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 6, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2014 Rootarismenos ειμαι οποτε οτι size θελω εχω και με ntfs. Απλως παιζουν πολλα διαφορετικα προιοντα. Verbatim, sony, sandisk, voyager, kingston και ψαχνω απο ταχυτητα και error rate αν εχουμε συγκεντρωτικες εμπειριες και αν τεινουμε προς τα καπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 6, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2014 (edited) Kingston και μετά sandisk για αξιοπιστία. Τα υπόλοιπα ψοφάνε σαν τις μύγεςΜε ποιο app βλέπεις ntfs από το κινητό? Γράφεις ή διαβάζεις μόνο? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2014 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts