Jump to content

1024MB NVIDIA GeForce GTS 250

Κώστας Τασλίκης

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,έχω την κάτρα 1024MB NVIDIA GeForce GTS 250  και στην προσπάθεια μου να παίξω το crysis3 μου βγάζει μύνημα ότι η κάρτα δεν υποστηρίζει το dirtex11 και δεν ανοίγει καθόλου το παιχνίδι. Στα άλλα παιχνίδια δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μήπως ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνω για να παίξω το παιχνίδι;;

Και να υποστήριζε dx 11 μη νομίζεις ότι θα μπορούσες να παίξεις το συγκεκριμένο. Αν έχεις απαιτήσεις για τέτοια παιχνίδια, πας σίγουρα για αλλαγή κάρτας (υπολόγιζε κανα 200αρι ευρώ στην καλύτερη) και μάλλον και για αλλαγη συστήματος, αλλά ανάφερέ μας αν θέλεις όλο το pc.

Σε ram προτείνω 3 x 4gb στα 1600ΜΗz τα φτηνότερα που θα βρεις (δυστυχώς αυτά που έχεις πάνε χαμένα). Κόστος περίπου 100 ευρώ. Σε κάρτα ανάλογα τι δίνεις και σε τι οθόνη παίζεις. Για παιχνίδια στυλ crysis 3 κτλ το λιγότερο που θα πρότεινα είνα αυτή: http://www.skroutz.gr/s/4693413/Asus-Radeon-R9-280-3GB-DirectCU-II-90YV0620-M0NA00.html αν παίζεις σε full hd οθόνη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.