leros2004 Μάρτιος 2, 2005 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Δεν καταλαβαινω,γιατι 2 DMs? Και εγώ την ίδια απορία έχω ας απαντήσει κάποιος.Flashget, σχετικά ελαφρύ και στα ελληνικά.Πρίν χρησιμοποιούσα Dap πολλή βαρή Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromeross Μάρτιος 2, 2005 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 αυτο δεν το σκεφτικα ποτε!! δεν 3ερο μπορει να ειναι ο τροπος που το εγραπσαν! οι γλοσσα και ακομα μπορει να ειναι απλο και να μην εχει αλλεσ εφαρμογες που εχει το dap(δεν δοκιμασα το dap αλλα δοκιμαδα το νετ...,get..,τορα εχω το flash get) αν και εχω ενα προγλιμα εβαλα το serial αλλα μετα απο λιγο καρο επιστρεγουν τα banner. πρεπει να βρο το fix appl . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Μάρτιος 3, 2005 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 flashget 1.65 το συνηστουν 69 κατασκευαστες πλυντηρίωνπολυ καλος με πολλές δυνατότητες και πολυ ευχριστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 3, 2005 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Red-Dragon flashget 1.65 το συνηστουν 69 κατασκευαστες πλυντηρίων Εγω 29 ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Νοέμβριος 13, 2005 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Δύο ερωτήσεις για το Flashget 1.71.Που πρέπει να βάλω το keymarker και serial? (δουλεύει μεχρι στιγμής και χωρίς αυτά)Το εικονίδιο με το γράφημα που δείχνει τα ποσοστά που κατέβασε γίνεται να το μεγαλώσουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Νοέμβριος 13, 2005 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Μια και κανένας δεν το ανέφερε και ενώ έχω δοκιμάσει GetRight και Flashget θα προτείνω ένα πρόγραμμα....MetaProducts Mass Downloader 3.1Το θετικό του, μόλις το έβαλα στο pc που καθόμουνα στην σχολή, οι υπόλιποι χρήστες αρχίσανε να παραπονιούντε ότι το internet "σέρνει" και στην 1024DSL εγώ κατέβαζα με 85kb/s, μέσα σε 20PC... Γιατί το internet έσερνε!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.