Jump to content

Ποιον Download Manager

LordOfRings

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από aggelopas

Δεν καταλαβαινω,γιατι 2 DMs?

Και εγώ την ίδια απορία έχω ας απαντήσει κάποιος.

Flashget, σχετικά ελαφρύ και στα ελληνικά.Πρίν χρησιμοποιούσα Dap πολλή βαρή

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

αυτο δεν το σκεφτικα ποτε!! δεν 3ερο μπορει να ειναι ο τροπος που το εγραπσαν! οι γλοσσα και ακομα μπορει να ειναι απλο και να μην εχει αλλεσ εφαρμογες που εχει το dap

(δεν δοκιμασα το dap αλλα δοκιμαδα το νετ...,get..,τορα εχω το flash get) αν και εχω ενα προγλιμα εβαλα το serial αλλα μετα απο λιγο καρο επιστρεγουν τα banner. πρεπει να βρο το fix appl .

• 8 months later...

Δύο ερωτήσεις για το Flashget 1.71.

Που πρέπει να βάλω το keymarker και serial? (δουλεύει μεχρι στιγμής και χωρίς αυτά)

Το εικονίδιο με το γράφημα που δείχνει τα ποσοστά που κατέβασε γίνεται να το μεγαλώσουμε?

Μια και κανένας δεν το ανέφερε και ενώ έχω δοκιμάσει GetRight και Flashget θα προτείνω ένα πρόγραμμα....

MetaProducts Mass Downloader 3.1

Το θετικό του, μόλις το έβαλα στο pc που καθόμουνα στην σχολή, οι υπόλιποι χρήστες αρχίσανε να παραπονιούντε ότι το internet "σέρνει" και στην 1024DSL εγώ κατέβαζα με 85kb/s, μέσα σε 20PC... Γιατί το internet έσερνε!?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.